evet malesef doğru EKSEN BİLGİSAYAR'daki satış temsilcisi arkadaş, bana bunun 2x512 kb olan yeni nesil 65W'lık işlemcilerden olduğunu söyledi. sistemi toplarken de işlemcinin kutusunu açmadan önce telefon açıp özellikle sormuştum. Bir yanlışlık olmasın diye... Okadar emin konuşuyorduki bende inandım. fakat işlemciyi makineye taktım ve ne göreyim? şimdi sizce ne yapmalıyım? gidip geri vermek istesem açılmış kutuyu alırlarmı ? şu an sinirlerim çok bozuk.
bana yanlış bilgi verdiler ve bunu sattılar. ve muhtemelen o arkadaş bu topiği okuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 28 Nisan 2007; 21:34:24 >
Vakit kaybetmeden işlemciyi iade et hocam! Ya doğru işlemciyi vermesini öğrensinler, ya da bilmiyorum demeyi... İyisi mi işini şansa bırakma para iadesi yaptır. Ve işlemcini bu işi bilen bir firmadan al. Henüz benim alışverişim olmadı ama Inventus'u çok övüyorlar bu konuda.
hani bir laf vardır ya hakikatten doğruymuş. "Çok sakınan göze çöp batarmış."
işin komiği bu işlemciyi EXA Bilgisayar'a da sormuştum ve aynı kutuyu "bu yeni nesil işlemci 65 w güç tüketimi var" diye önüme koymuşlardı. yarın açıkmıdır acaba? Gidip bir bakayım.
hani bir laf vardır ya hakikatten doğruymuş. "Çok sakınan göze çöp batarmış."
işin komiği bu işlemciyi EXA Bilgisayar'a da sormuştum ve aynı kutuyu "bu yeni nesil işlemci 65 w güç tüketimi var" diye önüme koymuşlardı. yarın açıkmıdır acaba? Gidip bir bakayım.
vatandaki salaklar da bana aynını yapmak istemişti len dedim hemen değiştir şunu
sen iyi vaktinde farketmişsin. ama abicim bende abartmıyorum... masa başında 4 defa üstüne basa basa "bu işlemci 2x512 kb değil mi?" diye sordum. sonra eve gidince ne olur ne olmaz diye bidaha telefon açıp sordum sonrası malum.
benim de anakartımla işlemcim seninkiyle aynı. ramlerim 2*1 Gb DDR 667Mhz. oc yapmadım daha önce, açıkçası korkuyorum değişiklik yapmaya. işlemcin geldi mi, bu anakartla birşeyler yapabildin mi acaba?
benim de anakartımla işlemcim seninkiyle aynı. ramlerim 2*1 Gb DDR 667Mhz. oc yapmadım daha önce, açıkçası korkuyorum değişiklik yapmaya. işlemcin geldi mi, bu anakartla birşeyler yapabildin mi acaba?
mmalesef daaha doğru dürüst bilgisayarı kurcalama fırsatım olmadıı:)) x2 4000+ ' nin o/c potansiyeli hakındada bilgim yok fikri olanlar yazsın ama anakartan yapılan yorumlara öre pek o/c beklememek lazım..zaten işlemci gayet başarılıı uygulamalrda..:))
Benim sitemimde İmzamda olduğu gibi hocam. Bence muhakkak azda olsa oc. olur diye düşünüyorum anakartını. Tabi tam bi fikrim yok ama denemeni tavsiye ederim. En azından 250 fsb lere çıkabilirsin İşlemcin brisbane çekirdek ise muhakkak olur oc. En azından ramini 533 e çekip zamanlamalarını 4-4-4-12-17 2T ile ayarlarsın ve oc olur. Senin ramlerini 950 mhz yapanlar bile var. BEn dün akşam işlemcimi Dfı anakart ile 1.40 volta çektim ve ramide 2.10 volta çektim ve 290 fsbye ulaşabildim. Bu durumda işlemci 2755 Mhz oldu ve 533 ramimde ramimde 788 Mhz oldu . Daha yükseğine aynı voltajlarla denicem. Bu durumda prime 95 te sorun yapmadı. Senden de güsel değerler bekleriz tabee...
Biostar TA690G RS690-SB600 604 Bios/x2 4400+ 2.3@3 Ghz 1.39v./2*1 Corsair Xms2 675@1000 Mhz 5-5-5-15-19 2T 2.2 v./Palit HD 2600 Pro Sonic 600@700-1400@1600 ddr3/Thermaltake Blue Orb II/Samsung 250gb Hdd/Feel Hurricane Gümüş/Be Quiet 450w Psu/Asus Dvd Rw/Samsung 740N Lcd/Creative İnspire 4400 4+1/Hp 1410 PSC
bende bitane brisbane 3600+ aldım sistemi topliyim sonuçları yazarım. overclock değerleriyle birlikte şu kodlarınıda yazsanız ne olur sanki ?
ADO3600IAA4CU LDB(F 0702WPMW 1564852A70405
Maalesef almış olduğun işlemci brisbane değil.Windsor almışsın.ADOXXXXXXXXXDD olan kodlare brisbane dir.Yani sonda DD bulunması şart.
arkadaşlar bilgilendirme amacıyla haber veryim dedim: Bugün yanlış olarak aldığım işlemcimi hiç sorun yaşamadan iade edebildim. Eksen Bilgisayar'daki arkadaşlara buradan teşekkür ederim. sorun eksenbilgisayarın stok kayıtlarındaymış.
işin kötüsü kadıköyde "BRİSBANE" bulamadım. bildiğiniz bir yervarsa paylaşırsanız sevinirim.