Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG YP-U2(X,Z) HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ VE BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ.....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Samsung >> SAMSUNG YP-U2(X,Z) HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ VE BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ..... Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sungur 13

25 Şubat 2007; 22:47:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce samsung yp u2(z) marka mp3 player aldım.Şimdi sizinle izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
öncelikle hafifi,küçük bir alet.kullanmak oldukça kolay olan bu alette dnse var. ve kişiye özel ekolayzır mevcut.
özellikleri:
TEKNİK ÖZELLİKLER
LCD Ekran: 4 Satır OLED
FM Radyo: Hayır
Batarya: Li-Polymer
Şarkı oynatma süresi: 13 Hours
MP3 :evet
WMA :evet
ASF :evet
OGG :evet
Ekolayzer: 13 adet
Kullanıcı Ekolayzer: evet
DNSe: evet
Çıkış Gücü: 20mW/Ch
Ses Kayıt: evet
Firmware: evet
DRM : WM9DRM, WM10DRM
USB 2.0: evet
Windows: 98SE/ME/2000/XP

PAKET İÇERİĞİ
Kulaklık,
Pil: Li-Polymer (Usb'den şarj edilebilir.)
Kullanım Klavuzu,
Install CD'si,
Garanti Belgesi
1=aleti ilk elinize aldığnızda fark edeceğiniz ilk şey,sol yanında bulunan led ışığı bunu istediğiniz gibi ayarlamak mümkün(kapama,tuşabastığınızda yanma sürekli açık kalma gibi)
2=şarkıları içerisine atmak oldukça basit ve hızlı.Verilen cd yi bilgisayara yükledikten sonra aleti bilgisayara bağlıyorsunuz ve programı çalıştırıyorsunuz. geri kalan işlemlerde program size adım adım yol gösteriyor.zaten kullanımkılavuzundada şarkıların nasıl atılacağı ayrıntılı biçimde yazıyor.
3=menüsü oldukça kolay.ortadaki kare tuşuna uzunca basarak menüye ulaşılıyor.Yukarı aşağı tuşlarıyla menüde gezinip istediğiniz gibi ayar yapabiliyorsunuz.şarkı dinlerken sağdaki tuşla bir sonraki şarkıya geçiliyor.Eğer uzun basarsanız şarkıyı ileri sarıyor.Ayrıca playlist oluşturulabiliniyor ancak ben daha bunu başaramadım.
4=usb den şarj oluyor ve sürekli kullanımda 11 saati buluyor.Bence yeterli.Kötü yanı ise şarjı bittiğinde bilgisayara ihtiyacınızın olması.Ancak piyasada usb şarj aleti bulmak mümkün.
5=ekranı:ekranı siyah ancak ışıklandırma başarılı oled ekran olması sebebiyle güneş ışığı altındada ekran rahatlıkla görülebiliyor. ekranda şarkı adı süresi (hemçubukla gösteriliyor hemde zamanla şarkı süresini görmek mümkün.)ekranın üst kısmında ise tarz (3d rock pop gibi ) yazıyor.ve bunlerı menüye girmeden üstteki tek bir tuşla değiştirebiliyorsunuz.
6=ses:ses oldukça iyi bunda 3d ses kullanılmasının payı büyük sonses seviyesi 30 olarak ayarlanmış.ve son seste bile baslarda en ufak bozulma olmuyor.Şarkı kalitesindede bozulma olmuyor.Şarkı geçişlerinde en ufak bir ses bile duyulmuyor.
7=ses kayıt:ses kayıt iyi diyebilirim ancak sessiz ortamlarda sonuç çok daha iyi oluyor.
8=dezavantajları:öncelikle alette radyo bulunmuyor.eğer radyo sizin için çok önemliyse bu alet beklentilerinizi karşılamayacaktır.Firmware olayı zor yanlış firmware yüklendiğinde alet kapanıyor ve bir daha açılmıyor.Çok dikkatli olmak lazım.ayrıca aleti bilgisayardan ayırıken mutlaka donanımı güvenle kaldır denmeli ve şarkı atarken aleti bilgisayardan ayırmamalı.Ekranında oldukça kolay parmak izi oluşuyor.Ancak bu fazla önemli bir husu değilk gibi düşünüyorum
9=dayanıklılık:Gerçekte sağlam bir alet. sallandığında içinden hiç ses gelmiyor. işçilik iyi.Arkasındaki made in china yazısı sizi yanıltmasın.kulaklık girişindede hiçbir problem olmuyor kulaklık çok iyi yerleşiyor.
10=tasarım:ince uzun dizayn edildiği için taşıması zor olmuyor. rahatlıla cepte taşınabilinir.ayrıca hafif ve küçük.cebinizde hissetmiyosunuz bile.
11=son söz:Aleti elimden geldiğince sizlere tanıtmaya çalıştım.fiyat performans açısında oldukça iyi.kullanıcılarda genel olarak memnun.

Ekteki dosya (1)

epsis

26 Şubat 2007; 11:13:08 

bende 1 ay kadar oldu bu ürünü kullanıyorum... çok memnunum bunu belirteyim. veri transferi gayet hızlı. en önemliside ses kalitesi. orj kulaklığı ile bile çok iyi bir performans veriyor. @sungur 13 ün dediği gibi radyo ile işim olmaz diyorsanız f/p olarak çok yerinde bir seçim olur.

edit: ogg desteğinide göz ardı etmemek gerekir, 64kbps ogg ile kaliteli ve boyutu düşük şarkılar dinleyebilirsiniz. bu size çok büyük bir hafıza alanı kazandırıyor...

samsung yp-u2 fiziksel inceleme : (inceleme yapılan model radyolu olan)

http://www.youtube.com/watch?v=iCGO70aeFX0

DAPreview incelemesi : (ses kalitesine 100 üzerinden 90 vermişler + katılıyorum)

http://www.dapreview.net/e107_plugins/content/content.php?content.273.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 17 Temmuz 2007; 15:18:45 >

AMD x2 3600 1.9@2.7ghz # Asus M2A-VM # Veritech 2x1gb DDR2 800 # 690G # ST3500320AS # Asus TA951 # 22" LG L225WS-BF

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, önce haysiyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. KEMAL ATATÜRK
sungur 13

26 Şubat 2007; 18:31:43 

evet dedıgınıze katılıyorum ogg destegı onemlı 1gb.hafızaya 200 sarkı cok rahat sıgdırabılıyorsunuz.ayrıca flash bellek olarakta rahatlıkla kullanabılıyorsunuz.

MissYou

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Şubat 2007; 12:24:02 

hepsiburada.com da bazıları şarjı 5-6 saat anca gidiyor demiş!

sungur 13

28 Şubat 2007; 14:36:21 

halla halla benimki 10 saati buluyor kullanimdan kaynaklaniyor olabilir.mesela led isigi devamli acik olursa canavar gibi pil yer. ya da aletin menusunde gereksiz yere cok fazla dolasmak pil omrunu kisaltabilir.mesela ben led isigi surekli kapali olarak tutuyorum. boylece sarji daha uzun sure gidiyor.

sungur 13

28 Şubat 2007; 14:43:55 

arkadaslar bu urune en uygun kulaklik sizce hangisidir?Yani hangi kulakliktan en ust duzeyde performans aliyorsunuz?bide playlist olusturma nasil oluyor bu alette bir turlu beceremedim.bana yardimci olursaniz sevinirim.

gokhan_genc

2 Mart 2007; 11:12:39 

Arkadaşlar bu aletin firmware ını doğru bir şekilde nereden yapabilirim?Bana yardımcı olursanız memnun olurum.

...because failure is not an option.
epsis

2 Mart 2007; 11:49:36 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan_genc

Arkadaşlar bu aletin firmware ını doğru bir şekilde nereden yapabilirim?Bana yardımcı olursanız memnun olurum.

linkde anlatmışım arkadaşım başarılı olamazsan buraya yaz çözeriz...

http://forum.donanimhaber.com/m_12572374/mpage_1/key_//tm.htm#12605576

AMD x2 3600 1.9@2.7ghz # Asus M2A-VM # Veritech 2x1gb DDR2 800 # 690G # ST3500320AS # Asus TA951 # 22" LG L225WS-BF

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, önce haysiyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. KEMAL ATATÜRK
ahmetkoc

6 Mart 2007; 20:44:10 

bu aleti almayı düsünüyorum ama radyolusu türkiyede varmı?bir bilginiz varmı bu konuda........birde bu mp3 çaların kulaklık girisi yanlıs yerde bence cepte felan rahatsız eder die düsünüyorum ne dersiniz.bu aleti mi CREATİVE ZEN NANO PLUS I MI YOKSA BİRAZ DAHA BİRİKTİRİP Sony NW-E002F Mİ ALAYIM NE DERSİNİZ...

sungur 13

7 Mart 2007; 13:27:10 

radyosu hakkında bir bilgim yok.ama yakın zamanda çıkabilir diye düşünüyorum ancak radyolusunun fiyatı pahalı olacaktır çünkü türkiyede ekstra vergiye tabi oluyorlar radyolu mp3 playerlar.
kulaklık girişine gelirsek;hiçbir problem olmuyor çünkü kulaklığın kablosu hayli uzun ve alet yatay konumda dizayn edildiği için cepte kulaklık girişi yan tarafa geliyor böylece hiçbir problem olmuyor.
tabiki sony ses konusunda iyidir. Zaten bunun tartışması bile yapılamaz.Ancak bu fiyata böyle özellikleri olan başka bir alet zor bulunur.sony ile ilgili forumda yeterince yazı var arama bölümünü kullanarak ülaşabilirsiniz.
quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

bu aleti almayı düsünüyorum ama radyolusu türkiyede varmı?bir bilginiz varmı bu konuda........birde bu mp3 çaların kulaklık girisi yanlıs yerde bence cepte felan rahatsız eder die düsünüyorum ne dersiniz.bu aleti mi CREATİVE ZEN NANO PLUS I MI YOKSA BİRAZ DAHA BİRİKTİRİP Sony NW-E002F Mİ ALAYIM NE DERSİNİZ...

catastrop

7 Mart 2007; 22:11:35 

bence sen bunu alcağına 179 ytl olan kampanyalı olan Samsung YP-T8 serisinin Z modelini al
içinde herşey var forumda bununla ilgili bi yazı var okumanı tavsiye ederim orada diğer sitelerdende yorumlar var
ve mikrafonuda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 20 Mart 2007; 22:46:48 >

Scotland

8 Mart 2007; 19:21:03