arkadaşım aletle ilgili yukarıda anlatılanlardan ekstra birşey yok.Sadece müzik keyfi sunmak için dizayn edilmiş bir alet 3d dnse surround ses gayet kaliteli bir çıkış sunuyor.Kulaklıkları değiştirdiğin zaman müzik keyfinin doruklarında dolaşıyorsun.Ses kayıt cihazı olarakta kullanılabılıyor.Ayrıca flash bellek olarakta gayet iyi bir işlev görüyor.Ben şubattan bu tarafa kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.Mintonda malzeme kalitesi ile ilgili şikayetler okumuştum ancak son karar senin. umarım yardımcı olmuşumdur.
quote:
Orjinalden alıntı: omarr35
radyosu olsa tereddütsüz alacağım bunu
dün 1gb 125 ytl ye 512 liği 100 ytl ye gördüm. ama radyosunun olmaması caydırıyor
ses kalitesi nasıl bunun? ve + ne özellikleri var
minton mp4 ü düşünmeye başladım radyo+ videodan dolayı
evet minton ile ilgili yorumları ben de okudum. galiba bunu alacağım. bir de samsung un vşdeo gösteren bluetooth lu bir cihazı varmış ona da bakıyorum bu aralar. 200 -300 ytl ye kadar çıkabileceğim birşeyelr bakıyorum
Selam arkadaşlar. Ben bugün Samsung YP - U2 z aldım. Size birkaç sorum olacak. 1. İlk şarjı ( cep telefonları gibi) fazla yapmam gerekiyor mu ? 2. İstediğim an şarj edip çekmem pile zarar getirir mi ? Pil açıkta değil yani aletin kendi pili içinde değiştirme olanağı da yok o yüzden zarar gelir mi ? 3. Bilgisayardan Donanımı Güvenle Kaldır yapmadan çıkarırsam ( ki zaten flash bellek olarak görmüyor mu ) bişi olur mu kitapçıkta çok üstünde durmuşlar bunun ? Çünkü gittiğim her yerde bu program olmaz ve benim dışımda da kullanılabilir makina yani donanımı güvenle kaldır yapılmayabilir. Bi de aleti kullandığım her bilgisayarda şarjın full dolmasını beklemicem herhalde. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
SELAM.İlk şarjı uzun yapmana gerek yok pil doldu ibaresini görünce kullanmaya başlayabilirsin.Uzun şarj etme olayı yeni nesil li ion pillerde önemlideğil. Birkaç şarjdan sonra pilin performansında önemli ölçüde bir artış olacaktır.Bu durum samsungların karakteristik özelliği.Cep telefonlarında da böyle.Bilgisayarda donanımı güvenle kaldır diye tavsiye ediliyor çünkü bunu yapmaz isen cihazı açtığında''building playlist'' mesajını görürüsün.Yani çalma listen baştan oluşturulur ve belki cihaz kendine kapanabilir.Benim başıma geldide o yüzden söylüyorum.Bence donanımı güvenle kaldır de.Çok vaktini alacağını zannetmem ve böylesi cihaz için çok daha güvenli. Cihazı çalıştırman için illa samsungun programına ihtiyacın yoktur.Bilgisayarım dosyasının içinde çıkarılabilir depolama birimli aygıtlar diye bir yer var Cihazı bilgisayara bağladığında sanırım böyle bişey vardı bilgisayarım klasörünün içinde oradan şarkıları kopyala yapıştır yaparak cihazın içine atabilirsin. Firmware konusuna gelince ben tavsiye etmiyorum firmware yapmayı.Tabi bu benim kişisel fikrim çünkü samsunglarda bu iş oldukça zor ve riskli.Ancak bir arkadaşımız nasıl yapılacağını anlatmıştı ilk sayfada bulabilirsin. Aletin ses kalitesi bence bir numara.Uygun ve kaliteli bir kulaklıkla daha fazla zevk alman mümkün.Tabi bu yüklediğin mp3 ün kalitesinede biraz nağlı. ve son olarak aleti iyi günlerde güle güle kullan.Gerçekten çok iyi bir seçim seni kutlarım
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Lotus
Selam arkadaşlar. Ben bugün Samsung YP - U2 z aldım. Size birkaç sorum olacak. 1. İlk şarjı ( cep telefonları gibi) fazla yapmam gerekiyor mu ? 2. İstediğim an şarj edip çekmem pile zarar getirir mi ? Pil açıkta değil yani aletin kendi pili içinde değiştirme olanağı da yok o yüzden zarar gelir mi ? 3. Bilgisayardan Donanımı Güvenle Kaldır yapmadan çıkarırsam ( ki zaten flash bellek olarak görmüyor mu ) bişi olur mu kitapçıkta çok üstünde durmuşlar bunun ? Çünkü gittiğim her yerde bu program olmaz ve benim dışımda da kullanılabilir makina yani donanımı güvenle kaldır yapılmayabilir. Bi de aleti kullandığım her bilgisayarda şarjın full dolmasını beklemicem herhalde. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
yoksa direk alacağım. fiyatı da çok uygun. ama ara sıra radyo dinleyen biriyim (misal hafta içi her akşam alem fm de matrax ) dinlerim ara sıra o yüzden tereddüt ediyorum
biraz daha para koyup 2gb mp4 lere bakıyorum. ama arkadaşın mp4 üne baktım şarkı geçişleri yavaş. yani her şarkıyı geçmek için 1 kez basmak gerekiyor tuşa. ben istiyorum ki basılı tutunca seri olarak geçsin. o özellik var mı bunda
bir de radyolu modeli yok mu acaba? teşekkürler
aletin ortasındaki m (menü) 1 kez bastığınızda şarkıları liste olarak gösterir ve siz ses açma kapatma tuşları ile(+ -) istediğiniz şarkıyı seçip tekrar m ye basarsınız.+ - ye uzun basarsanız hızlı geçer.
ben teknosadan bu aleti aldığımda ilk sarj da ne kadar sarj edeyim dedim 14 saat dediler... bi de sungur 13 sana bi şey sorcam ben alete mp3 atıp donanımı güvenle kaldır dedikten sonrada building playlist yazıyor bu normal demi..(yani aletin yanlış çıkarıldığını göstermez herhalde çünkü donanımı güvenle kaldır diyorum) cevap için şimdiden çok saol.
Bilgisayarda donanımı güvenle kaldır diye tavsiye ediliyor çünkü bunu yapmaz isen cihazı açtığında''building playlist'' mesajını görürüsün.Yani çalma listen baştan oluşturulur ve belki cihaz kendine kapanabilir.
yukarıda açıklamıştım.herhangi bir zararı yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungur 13 -- 15 Haziran 2007; 13:56:31 >
Bilgisayarda donanımı güvenle kaldır diye tavsiye ediliyor çünkü bunu yapmaz isen cihazı açtığında''building playlist'' mesajını görürüsün.Yani çalma listen baştan oluşturulur ve belki cihaz kendine kapanabilir.
yukarıda açıklamıştım.herhangi bir zararı yoktur.
yok demek istediğim şu aslında donanımı güvenli bir şekilde kaldırsan da yeni şarkı yüklersen building playlist yazıyor demi.yani building playlist yazısı yanlış bir şekilde kaldırıldığının kanıtı değil.bunu merak etmiştim....