Şimdi Ara

Modern Warfare Remastered Bağımsız Olarak Listelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Call of Duty: Modern Warfare Remastered nihayet tek başına satın alınabilir olacak gibi görünüyor. Charlie Intel'in fark ettiği üzere Amerikalı perakendeci GameFly, Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ı bağımsız bir oyun olarak listeledi.

Yapılan listeleme de oyunun PlayStation 4 sürümünün 20 Haziran, Xbox One sürümünün 20 Temmuz tarihinde ulaşılabilir olacağı yazıyor.

Henüz Activision tarafından Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın bağımsız olarak satılacağını dair resmi açıklama yapılmış değil.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde Infinite Warfare'in Legacy ve Deluxe sürümleri içerisinde ulaşılabilir durumda.

• Şöyle yola gel.
  • Pc ne zaman cikicak
  • Gelsin de alalım.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 40 dolardan aşağı olmaz
  • - Evet arkadaşlar ne yaptık yeteri kadar sattık mı ?
    + Sattık, efendim ne yapalım oyuncular oyunun Kendi başına da çıkmasını istiyordu hemen o planı devreye sokuyorum.
    - Aynen devam çocuklar hadi bakalım canlanın. Hey sen! yeni call of duty çıktımı fırından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatSPY -- 2 Mayıs 2017; 9:51:51 >
  • Gereksiz bir oyun daha
  • 20$ a falan satılsa alırım :D

• İki hafta kadar önce tesadüfen Steam'de görmüştüm. Fiyatı 103 lira. Ama bu yükseltme paketi. Uzay oyununa sahip olmanız gerekiyor.

http://store.steampowered.com/app/393080/Call_of_Duty_Modern_Warfare_Remastered/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 2 Mayıs 2017; 11:12:53 >
  • TheStarBox kullanıcısına yanıt
    20 dolar 31 lira olarak çevireceklerini düşünüyorsan bence de uygun fiyat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

20 dolar 31 lira olarak çevireceklerini düşünüyorsan bence de uygun fiyat :)

olmadı indirimden alırız kardeş sıkıntı yok.standalone olarak çıksın yeter.
  • TR Psn'de 89 liraya çıkarsa alınır ama daha fazla verilmez. Zaten Kasım'da WWII çıkıcak onu alıcaz ucuz satmaları lazım.
  • Xbox'a bir ay geç çıkarılacağı gözlerden kaçmıyor. Bence Scorpio'nun çıkışında gelecek olan WW2'de de xbox sahipleri Scorpio lehine çözünürlük farkı falan beklemesin. Adamların anlaşmaları olduğundan her iki versiyonu da aynı grafik kalitesinde çıkartırlar.
  • ben 40 dolar verdim aldim pisman oldum ,parasini cöpe atmak isteyen alir.

• quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator

Xbox'a bir ay geç çıkarılacağı gözlerden kaçmıyor. Bence Scorpio'nun çıkışında gelecek olan WW2'de de xbox sahipleri Scorpio lehine çözünürlük farkı falan beklemesin. Adamların anlaşmaları olduğundan her iki versiyonu da aynı grafik kalitesinde çıkartırlar.

makyajli mw2 sene sonunda yeni cod la birlikte zoraki kaziki dayatilacak gecen senede oldugu gibi

• Spotçular 250 den satar bunu

• 50tlden fazla vermem, yeni getirdikleri ping sistemi leş
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: d3vstator

Xbox'a bir ay geç çıkarılacağı gözlerden kaçmıyor. Bence Scorpio'nun çıkışında gelecek olan WW2'de de xbox sahipleri Scorpio lehine çözünürlük farkı falan beklemesin. Adamların anlaşmaları olduğundan her iki versiyonu da aynı grafik kalitesinde çıkartırlar.</blockquote>

makyajli mw2 sene sonunda yeni cod la birlikte zoraki kaziki dayatilacak gecen senede oldugu gibi

Konsolbebe Ww2 iw den daha mı kötü olacak yani ?? püh senin aklına adamlar bu kez yaptı yaptı anlayın şunu adam gibi araştırın inceleyin bf1 oynayarak CoD ww2 hakkında konuşmayın.
  • COD WWII'yi Scorpio ya da gerçek ismi ne olcaksa, onda 4K ve 60 FPS oynayacağım, 300.000 server cloud da trollizm hesaplamalarını yapacağı için işlemci ve gpu üzerindeki yük ortadan kalkacak. Muazzam olur, buraya dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 2 Mayıs 2017; 22:26:52 >
  • adamlar remaster ı iki defa satıyorlar vay bee...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.