Şimdi Ara

Logitech’den büyük tabletler için evrensel klavyeli kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech’den büyük tabletler için evrensel klavyeli kılıf


    Apple ve Android tarafındaki pek çok tablet model için klavyeli kılıflar geliştiren Logitech, bu kez evrensel bir kılıf ile karşımızda. Logitech Universal Folio adındaki kılıf 9 ve 10 inç arasındaki tablet modellerini hedefliyor.


     


    Büyük ekranlar için


     


    Kılıfın en önemli özelliği kullanıcıya bir dizüstü tecrübesi yaşatması. Yuvasına oturttuktan sonra Bluetooth üzerinden tabletinize klavyeyi bağlayabiliyorsunuz. Tuşlar arasında 2mm hareket alanı bulunan klavye rahat bir yazım tecrübesi amaçlamış.


     


    Ayrıca Bkz.Nintendo 2DS XL duyuruldu

    İki adet düğme pil ile çalışan Universal Folio, günlük belirli bir saat kullanım altında iki yıla kadar idare edebiliyor. Piller kolay değiştirildiği için sıkıntı yaşanmıyor. Kullanmadığınız zaman klavye kısmını tabletin üzerine kapatıyor ve dış etkenlerden koruyorsunuz. Kılıfın kapasitif bir opsiyonel ekran kalemi de bulunuyor.


     


    Kullandığınız işletim sistemine göre kısa yol veya fonksiyon tuşları atayabildiğiniz tuş takımları barındıran Universal Folio için 60$ fiyat etiketi belirlenmiş. Global satışlara önümüzdeki aylarda başlanması bekleniyor. 


     







  • Eğim ayarı yine yok çöp. Halbuki tabletlerin ve tablet klavyelerinin en büyük sorunu bu. Sabit eğim sürekli farklı yükseklik ve açıda bakılan ve kullanılan mobil bir cihazda kabul edilemez. Tabpros kullanıyorum en büyük iki eksiğinden biri tek çıkış olması, diğeri eğimin 2 açıda kısıtlı olması. 2 açı da uygun değil.

  • Bahsedilen kilif her ne kadar 9 ve 10 inch tabletler icin olsa da biraz kaba gozukuyor bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.