Şimdi Ara

Samsung, yeni otomatik yanıt uygulaması In-Traffic Reply’ı tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, yeni otomatik yanıt uygulaması In-Traffic Reply’ı tanıttı 

    Samsung, trafikte olduğu sırada telefonuna gelen mesajlara cevap veremeyen akıllı telefon kullanıcıları için yeni bir uygulama geliştirdi. In-Traffic Reply isimli uygulama, telefona gelen mesajlara otomatik yanıtlarla cevap yöneltiyor ve o sırada sürücü koltuğunda bulunan telefon sahibinin dikkatinin dağılmasına izin vermiyor.
     

    Sıradan bir otomatik yanıt uygulamasına kıyasla çok daha gelişmiş bir yapıya sahip olan In-Traffic Reply, akıllı telefonun GPS'inden veri alarak çalışıyor. GPS sayesinde o sırada bir otomobilde olup olmadığınızı algılayabilen uygulama, buna göre gelen mesajlara otomatik yanıtlar gönderiyor. Samsung, In-Traffic Reply’ın yolcuların cihazlarda nasıl çalışacağına dair bir açıklama yapmadı ancak öyle tahmin ediyoruz ki bu gibi durumlarda kullanılması amacıyla uygulamanın bir tür devre dışı bırakma butonu da mevcuttur.

     

    Şu an Hollanda’da test edilen uygulamanın Mayıs ayında Play Store’da yer alacağı düşünülüyor.








  • S8'in içine koysunlar güzel olur ,aslında s7 ve S7 Edge modellerine de gelmeli.

  • note 4 ile uyumlu olmayacağına bahse girenler?

  • GPS e göre bilgi alıyor tamam da o durumdayken toplu taşımada da olabilir. Yani biraz yavan kalıyor duruma göre. Telefonlarda araç kullanım moduna entegre olarak Google'ın hamle yapması gerektiği alanlardan biri ama onların kafası da biz zaten sürücüsüz otomobil peşindeyiz böyle adımlara gerek yok şeklinde sanırım.

    Bir de bu uygulamanın ayrıntısını merak ediyorum. GPS ile algıla mesajı at yapıyorsa bu çok kolay bir şey zaten. Umarım ayrıntılarını da paylaşırlar da heyecan yaratır.

  • frostburn F kullanıcısına yanıt
    Samsung gercekten surucu ve yaya guvenligini dusunuyorsa cikartir ama dusunmuyorsa ki bence dusunmeyecek sadece s8 e ozgu olur. Umarim yaniltirlar beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung haberin de 7 yıllık İphone 4-4s beyaz resmi ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.