Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8, GittiGidiyor Samsung mağazasında satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S8, GittiGidiyor Samsung mağazasında satışta

    2017’nin en yeni telefonlarından Samsung Galaxy S8, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı ve satışa sunulmasına sayılı günler kaldı. Hemen GittiGidiyor Samsung mağazasına girerek bu eşsiz telefon sıra dışı telefon için ön sipariş verebilir; 300 TL’lik hediye çeki kazanabilirsiniz.

     

    Bu yıl radikal değişikliklere giden Samsung ilk kez amiral gemi modellerinden ikonik Home butonunu kaldırdı. Zamanında Apple ile davalık olmasına da sebep olan dörtgen fonksiyon butonu artık tamamen kaldırıldı. Bu sayede agresif bir ön panel tasarımına imkan doğdu. Üst ve alt kenarların inceltilmesi ile birlikte şimdiye kadar geliştirilen en ince çerçeveli Samsung akıllı telefonu karşımıza çıktı. 5.8 inç olmasına karşın Galaxy S8 ile 5.5 inçlik Galaxy S7 Edge modelinin boyutları hemen hemen aynı. Samsung bu tasarımı Infinity Display olarak adlandırıyor.

     

    Metal çerçeve üzerine cam kaplama tasarımını seçen Samsung, Home butonunda yer alan entegre parmak izi okuyucusunu arka kısma almış. Her iki cam kaplamanın da Gorilla Glass 5 ile korunduğunu belirtelim. Arka kısımda ayrıca kamera yerleşimi ve Samsung logosu yer alıyor. Ön kısımda herhangi bir logoya yer verilmemiş. Ayrıca kenar kısımda sonra değineceğimiz Bixby sanal asistan için atanmış bir tuş yer alıyor. Bu, Samsung telefonları için bir ilk.

     

    Ekran

    Ekran çözünürlüğü konusunda da değişiklik yapan Samsung ne 2K ne de 4K diyebileceğimiz bir ölçüye yer vermiş.  Kavisli kısımları da hesaba katan firma 2960x1440 piksel çözünürlüğü benimsemiş. Böylece kullanıcıya yansıyan alan yine 2560x1440 piksel çözünürlükte kalmış.

     

    Ekran boyutu Galaxy S8 için 5.8 inç iken Galaxy S8 Plus için 6.2 inç. Bunun 0.1 inç civarı kavislere gittiği için görünen boyut 5.7 inç ve 6.1 inç şeklinde oluyor. Sanal menü tuşları da hesaba katılarak 18.5:9 görüntü oranı elde edilmiş. Ekran yine Super AMOLED teknolojisini kullanıyor.

    Samsung Galaxy S8, GittiGidiyor Samsung mağazasında satışta 

    Donanım

    Samsung her ikisi de kendi tesislerinde üretilen Snapdragon 835 ve Exynos 8895 yonga setlerini kullanıyor. Her iki yonga seti de 4 adet özelleştirilmiş 64-bitlik performans odaklı çekirdek kullanırken farklı olarak Snapdragon 835 yonga seti enerji tasarrufu odaklı çekirdeklerini de özelleştirmiş. Samsung ise tercihini 4 adet Cortex-A53 yonga setinden yana kullanmış.

     

    Her iki yonga setinin de 10nm üretim geometrisine sahip olması şimdiye kadar tasarlanan en verimli yongalar olmasını sağlıyor. Benchmark tarafında ise Snapdragon 835 yonga seti 180-190 bin puan arasında gezinirken Exynos 8895 ise 200 bin civarını zorluyor. Yeni en güçlü mobil işlemciler şu anda bu ikisi.

    Geçen yılki 4GB LPDDR4 RAM geleneğini devam ettiren Samsung, önemli optimizasyonlarla bellek verimliliğini arttırmış. UFS 2.1 standardında 150MB/s yazma hızlarına ulaşan 64GB bellek yer alıyor.

     

    Galaxy Note 7 ile tadına tam olarak bakamadığımız Iris tarama sensörü bu modelde de yerini almış. Sensör Iris tabakasını tarayarak parmak izi yanında ikinci bir biyometrik güvenlik sağlıyor. Üçüncü taraf uygulamaların da desteğiyle Iris tarama geniş bir uygulama yelpazesine sahip olabilecek. 

    Samsung Galaxy S8, GittiGidiyor Samsung mağazasında satışta

    Kamera 

    Samsung kamera konusunda geçen yıla bağımlı kalmayı tercih etmiş. 12MP çözünürlüğündeki arka kamera f.1/7 aralığında ve Dual Pixel ile çok daha hızlı otomatik odaklama yapılabiliyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde ve yüz tanıma özelliğine sahip. Yani iddia edildiği gibi ne çift kamera dizilimi ne de özel bir Sony sensöre yer verilmiş.

     

    Batarya 

    Batarya tarafında yine geçen yıla göre gözle görülür bir gelişme yok. Galaxy S8  modelinde 3000mAh kapasiteli, Galaxy S8 Plus modelinde ise 3500mAh kapasiteli bir batarya kullanılmış. Boyutlar büyümesine rağmen kasanın kompakt olarak kalabilmesi için kapasiteden taviz verilmiş. Elbette Samsung çeşitli optimizasyonlar ile kullanım süresini arttırıyor.

     

    Diğer Özellikler 

    Galaxy S8 serisi hem kablolu hem de kablosuz olarak hızlı şarj destekliyor. Kablosuz şarj teknolojisi WPC ve PMA destekliyor. WiFi AC teknolojisi yanında 100Mbps bağlantı hızlarına ve 300 metre kapsama alanına ulaşabilen Bluetooth 5.0 teknolojisi de ilk kez Galaxy S8 serisinde yerini almış.

     

    GPS, Galileo, Beidou, GLONASS konumlama sistemlerine destek sunan Galaxy S8 serisi Cat. 16 LTE modem ile 1Gbps hızlarına ulaşabiliyor. Bağlantı noktası USB Tip-C iken hoparlör ise mono olarak belirlenmiş.

     
    Cihazın ön inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:
     
     







  • şuna bu kadar para verene kadar alırım bir mi6 keyfime bakarım kalan paraylada.
  • Linke tıklıyorum hemen sağ tarafında 3850 tl fiyatı görüyorum.4400 tlden nerelere geldi.
  • 3850 ye düştü daha çıktığı gibi. Bende mi6 bekliyorum.

  • S8i 2500 liradan alacağımız gunleri sabirla bekliyoruz.

  • 1-ucuzlamasi alay edilecek degil sevinebilcek bisey
    2-gercekten maddi durumu iyi olmayan almaya calissmasin sadece telefon almak icin kedine iskence etmek cok akilsizsa

  • 2 ay sonra 3500tl

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    2 ay sonra 3500tl

    zaten şu an 400 lira hediye çekiyle 3400 oluyor.
  • Grey Paralel ithalat olsa gerek . "Samsung Turkiye Garantisi " diye birsey yok ... Resmi Distributor sadece :


    SAMSUNG ELECTRONICS ISTANBUL PAZARLAMA VE TİCARET LTD. ŞTİ



    http://www.samsung.com/tr/aboutsamsung/samsungelectronics/bilgitoplumuhizmetleri/



    Ekran kirmiziligi ve olasi baska sorunlarda DOA filan ilk 30 icinde olasi bir ariza da para iadesi veya hizli kisa surede cihaz degisimi ucretsiz gibi hizmetlerden mahrum kalabilirsiniz .


    Fiyati hala yuksek ...


    Dolar daha da dusuyor ...

    Fiyatlara resmi olarak tekrardan ayar cekilmeli .





  • Bu nasıl bir habercilik arkadaş?

    Haberin hepi topu şu;

    "2017’nin en yeni telefonlarından Samsung Galaxy S8, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı ve satışa sunulmasına sayılı günler kaldı. Hemen GittiGidiyor Samsung mağazasına girerek bu eşsiz telefon sıra dışı telefon için ön sipariş verebilir; 300 TL’lik hediye çeki kazanabilirsiniz."

    Gerisi hikaye... Daha önce bilmem kaç sefer yapılmış / yazılmış / videolarda defalarca konuşulmuş şeyleri tekrarı.

    Habercilikte bir haber en az 5 paragraf olmalıdır ya da en az 150 kelime olmalıdır gibi bir şart mı var?

  • Reklamlar.

  • mükemmel bir telefon olmuş. s7 de şuanda çok iyi bir telefon. bununla birlikte fiyatları düşünce önümüzdeki sene bile s7 alınabilir. orta seviye yada A serisi alacağına s7 alınması daha mantıklı olacaktır.

  • 4.000 lira vereceğim telefonh kanlı canlı görüp öyle almam lâzım. Hıyar falan çıkar mazallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isteyenler için çek kampanya vs ile güzel kombo yapılabilir fakat benimde görüşüm bir cihaza bu kadar çok para verilmemesi gerektiği. Şu an beni Lenovo P2'den caydıracak bir cihaz göremiyorum piyasada.

  • s8 pahalı ama mi 6 da 2000 liradan satışa çıkarsa gidipde mi 6 alacağıma 1800 2000 arası 2. el (belkide sıfır mi 6 çıkana kadar) galaxy s7 alırım. mi 5s kullanmış birisi olarak s7 tercihim olur mi 6 yerine. mi 5s parmak izinin okumaması, android 7 gelince arayüzün yavaşlaması ve sesinin azlığı beni bayağı soğutmuştu.Garantisi olmayan bi mi6 ya 1800-2000 vereceğime 2. el faturalı temiz s7 alırım hemde garantisi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serselner_ -- 25 Nisan 2017; 16:22:38 >
  • Telefonu alacağım olsada Gitti gidiyordan almam. 1 keresinde sahte bir xiaomi powerbanka denk geldik. Geri iade ettik. Gitti gidiyordan paramızı alıncaya kadar o para değerinde rezil olduk..(2 hafta uğraştık) Paramı almayada N11 borçluyum. Çünkü aynı mağaza n11 de vardı ve sürekli soru kısmında onlari eleştiriyordum. Ama powerbank aldığım Gitti gidiyordan yorum dahi Yapamadım. Powerbank aldım iade ettim diye gitti gidiyor benim yorum yapmamı engellemiş yada satıcı engellemiş. İyiki varsın N11.. Şunu söyleyeyim gitti gidiyor Kesinlikle uzak durulması gereken bir e-ticaret sitesi. Müşteri hizmetleri desteği sıfır demeyecem çünkü eksilerdedır. İlla adamlara mesaj atmak zorundasın. Ya o zaman internet paketim yoksa diye hiç düşünmüyorlar. İnternet çekmiyor diye de düşünmüyorlar. Bu mesaja ne zaman cevap gelecek belli değil. Belki 1 saat belli 1 gün sonra gelecek. Halbuki N11 ve Hb gibi sesli müşteri hizmetleri olsa daha iyi olurdu. Ayrıca satıcılar üzerine hiç yaptırımi yok. Satıcılar yorumlara müdahale edebiliyorlar.. Kötü yorumlar siliniyor. Bence hiç alışveriş yapmayın. Diğerleri kötü olsada en azından karşınızda bir muhattap var. Kiminle neyi konuşacağınizi biliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nedednse Türkiye' ye hep bu tarz ithalat mallarnın dual-sim versiyonunu getirmekte ısrarcılar...

  • Alacak arkadaşlar 4-5 ay kadar beklesin, ben olsam Mi 6 alır yoluma bakarım.

  • yaw çeki meki boşverin 2500tl oluyorsa alalım yoksa salla geç

  • Evden Eve Nakliyat 14. kata kadar asansörlü taşımacılık tel: 0505 125 99 04

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.