Şimdi Ara

Shuttle’dan Android bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Shuttle’dan Android bilgisayar


    Mini bilgisayar segmentinde Android işletim sistemi sıkça rastlanır bir seçenek değil. Daha çok Chrome OS tarafında görülen Android tabanlı mini bilgisayarlar son dönemde yerini dizüstü bilgisayarlara bırakmıştı. Shuttle, bu alanda halen bir boşluk olduğuna inanıyor.


     


    Gündelik işler için


     


    Zaman zaman ucuz Android bilgisayarlar piyasaya süren Shuttle, son olarak iki yeni ürün daha hazırladı. Shuttle XPC Nano serisine dahil olan iki Android bilgisayar daha çok uygun fiyat gözeten tüketicilere hitap ediyor.


     


    Android tabanlı olduğu için işlemci konusunda daha rahat olan Shuttle, karta entegre Rockchip RK3368 yonga seti kullanıyor. Yonga setinde 8 adet Cortex-A53 çekirdeği mevcut. 2GB DDR3L RAM bellek yanında 16GB gömülü hafıza mevcut. 2.5 inçlik sürücü yuvası ile ve ayrıca harici PHD5 çerçeve ile kapasite arttırılabiliyor.


     


    PowerVR SGX6110 grafik birimi sayesinde 4K içerikler 60Hz ile HDMI 2.0 üzerinden harici ekranlara aktarılabiliyor. DS Creator 2.0 uygulaması ile çoklu ortamlarınız akıcı bir şekilde oynatılabiliyor. Modelde USB 2.0, WiFi, Bluetooth gibi özellikler yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Gigabyte ilk fansız Core işlemcili mini bilgisayarını duyurdu

    Kasa ortalama 4W enerji tüketiyor ve gündelik işlemlerin yanında sürekli çalışma şartları için de ideal. Gücü prizden aldığı için aslında işlemci ve bellek biraz daha güçlü olabilirmiş ancak maliyet kaygıları nedeniyle bunda karar kılınmış.


     


    Android 5.1 işletim sistemi ile çalışan modelde iki versiyon bulunuyor. Bir tanesi doğrudan Ethernet girişi üzerinden enerji çekiyor ve fiyatı 120 Avro. Güç adaptörü olan versiyon ise 110 Avro seviyesinde. Satışlar bu haftadan itibaren Avrupa’da başlıyor. 


     







  • Ne kadar gerekli bir cihaz tartışılır duruma göre...

  • Bu gelişme devam ederse android konsollar PS ve Xbox a rakip olacak gibi duruyor. Bugün amiral gemi statüsündeki s8 in donanımını ekran, batarya, kameralar ve kasa masrafları olmadan 450$(bir konsol fiyatına) a satılabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GetSomeRest

    Bu gelişme devam ederse android konsollar PS ve Xbox a rakip olacak gibi duruyor. Bugün amiral gemi statüsündeki s8 in donanımını ekran, batarya, kameralar ve kasa masrafları olmadan 450$(bir konsol fiyatına) a satılabilir.



    Candy Crush ve Hill Climb exclusive oyunları ile mi PS ve Xbox a rakip olacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GetSomeRest

    Bu gelişme devam ederse android konsollar PS ve Xbox a rakip olacak gibi duruyor. Bugün amiral gemi statüsündeki s8 in donanımını ekran, batarya, kameralar ve kasa masrafları olmadan 450$(bir konsol fiyatına) a satılabilir.

    Amiral gemi statüsündeki mi6 çıkardığın masraflar varken bile daha ucuz neden onun üzerinden hesaplamadın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 24 Nisan 2017; 14:47:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GetSomeRest

    Bu gelişme devam ederse android konsollar PS ve Xbox a rakip olacak gibi duruyor. Bugün amiral gemi statüsündeki s8 in donanımını ekran, batarya, kameralar ve kasa masrafları olmadan 450$(bir konsol fiyatına) a satılabilir.

    Donanım olarak gayet iyi olan Shield TV 200 dolara satılıyor şuan fakat akıllı saatler gibi tv altına konulan bu ufak ucuz cihazlarda ihtiyacımız olmadığı halde ihtiyacımız varmış gibi gösteriliyor.

    Bu tarz cihazların yerine konsolların karşısına Asus rog gr8 ii veya msi trident 3 gibi cihazlar konulmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun bugünden bahsetmiyorum gidişattan bahsediyorum ben.

    viper17 sen hala s3 mini de kaldıysan normaldir öyle düşünmen.

    murat121 mi6 dedğin cihaz kâr ettirmediği için kimse bu fiyata bu işe girmez.

    harrypotter:steam machine vb pc bazlı konsolların fiyatı konsollarla yarışamadığı için rekabet şansı yok. ama fiyatı hesaplı olan bir konsol bunu değiştirebilir. ayrıca konsolun ihtiyaç hissettirme gibi bir zorunluluğu yoktur kendini kanıtlamıştır.
  • 4K HDR10 h.265 ve usb 3.0 ve DDR4 ve yuksek hizda okuma yazma hizinda dahili hafiza ve daha guclu islemci daha guclu GPU


    Bunlar yok .


    Eski teknoloji 5 kurus etmez alinmaz ...

  • ya buraksınlar bu eskimiş gpu su yetersiz şeyleri. snapdragon 530 lu bi Android pc tvbox neyse çıkarsınlar 100$ a alalım. yeter bu çöpleri sattıkları. 3/32gb sd530 gpu lu bi cihaz olsa alasım var. 40k antutu veren zayıf aletler artık yetmiyor.

  • Firmanın bu alanda boşluk olduğu tespiti doğru ama boşluğun sebebini es geçmiş, sebep fiyat, müşteri çok ucuz bilgisayar arıyor, donanımların uçtuğu bir dönemde orta hızları makul fiyatlarda bekliyor herkes ama yok işte, haberdeki ürünlerde pahalı.
    Via'nın x86 tabanlı Epia anakartları bir dönemin umuduydu, Çin satın aldı via'yı, fiyatları 10 katına fırladı, varsa ARM tabanlılarda bir umut işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı.basat -- 24 Nisan 2017; 23:41:59 >
  • bu cihazdan alıp LCD TV nin yanına koysak internet hattını bağlasak ve ailece film izlesek olurmu.

  • Pahalı olmuş. 35 dolarlara mini pcler var. Ben şahsen bir tane alıp tvye bağlama düşüncem var. Film izlemek için çok rahat olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • raspberry pi 3 ü 35$ alıp medya istasyonu yapmak varken buna 110 € vermek mantıksız.

  • Akortek Dark markasi altinda yillardir yapiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.