sırf denemek için makinaya yeniden format attım hiç bir şey yüklemeden denedim verdiğim komutu algılıyor yani ''gizli dosyaları göster'' dediğimde gösteriyor.''gizli dosyaları gösterme'' dediğim zaman göstermiyor...normal çalışan gizli klasör özelliği sonradan çalışmamaya başladı.zaten sırf bu yüzden format attım bu makinaya ama ilginçtir ki sonradan çalışmamaya başladı yani yaklaşık bir saat içinde yine sorun çıktı bu süre içerisinde yaptığım tel şiey ise msn yüklemek oldu onuda bizim forumdan indirdim zaten .bu makinanın ram lerini hdd sini anakartını power supply ını ide kablolarını değiştirdim.nasıl oluyorda gizli klasörü göster dememe rağmen bu komutu algılmaz gizli dosyaları göster,dememe rağmen ve uygula tamam dememe rağmen gizli dosyalar geri gelmiyor ve aynı pencereyi tekrar açtığımda ''zli dosyaları gösterme''seçeneğinin seçilmiş olduğunu görüyorum...
Bu sorun ben de dahil olmak üzere pek çok kullanıcıda var. 11 yıldır teknik servis elemanıyım. Ben bile çözebilmiş değilim sorunu. O kadar topic açtım, yazdım, aradım, arattırdım ama çaresi yok! Bilen birileri de yok. Biri çıksa da çözümü yazsa valla elinden öpeceğim yaa!..
nero smart (CD yazma) programin varsa.. veri diski oluştur de sonrada ekle de ve gizlediğin yere bak neroda görünmesi gerek ama windows'ta gizli dosyaları göster seçeneği aktif olsun umarım yardımcı olabilmişimdir.
nero smart (CD yazma) programin varsa.. veri diski oluştur de sonrada ekle de ve gizlediğin yere bak neroda görünmesi gerek ama windows'ta gizli dosyaları göster seçeneği aktif olsun umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu dediğin yöntemle görünüyor. Dosya aratırken "Gizli Dosya ve Klasörlerde Ara" seçeneğini seçince yine görünüyor. Ama bir türlü normal yollardan göremiyoruz...
ilginçtir ki hp nin klasörlerinde çıkmış bunuda bana müşterim kendisi söyledi şu an kendi pc min haricinde masamın üstüne bu pc yi de kurdum ikisi birden karşımda size yazıp durumu bildiriyorum şimdi yazdıklarınızı uygulayıp deneyeceğim...
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced
Anahtarına gel ve sağ tarafta ;
"Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap.
Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de. Adlarını Hangisi yoksa o yaz. Ve sonra değerlerini 1 yapıp oturumu yeniden başlat. Olacaktır.
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced
Anahtarına gel ve sağ tarafta ;
"Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap.
Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de. Adlarını Hangisi yoksa o yaz. Ve sonra değerlerini 1 yapıp oturumu yeniden başlat. Olacaktır.
///alıntıdır belki diycem denemekte fayda var
Pazartesi sabahı teknik serviste ilk işim bunu denemek olacak. Elele verip şu sorunu çözelim artık yaa!.. Bıkkınlık geldi valla!..
yahyasys... Dosyaları ya da klasörleri gizlemek için herhangi bir program kullanmıyorum. XP'nin kendisinde böyle bir sorun var!..
evet hemen uygulamalı olarak sonuç vereyim bahsettiğiniz değerleri girdim gizli olan dosyalar geldi klasör seçeneklerini açtım gizli dosyaları göster gizli dosyaları gösterme seçeneklerinin ikiside seçili değildi göster olanı seçtim ve uygula dedim hemen klasörler kayboldu ve sorun eski haline döndü şimdi kontrol edeceğim bakalım az önce verdiğimiz değerler aynı duruyormu diye...
evet hemen uygulamalı olarak sonuç vereyim bahsettiğiniz değerleri girdim gizli olan dosyalar geldi klasör seçeneklerini açtım gizli dosyaları göster gizli dosyaları gösterme seçeneklerinin ikiside seçili değildi göster olanı seçtim ve uygula dedim hemen klasörler kayboldu ve sorun eski haline döndü şimdi kontrol edeceğim bakalım az önce verdiğimiz değerler aynı duruyormu diye...