Şimdi Ara

REDLİNE CS-100 X-YENİ ÖZELLİKLER GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
35.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşlar artık redline uydu alıcısında herşey dahil kart paylaşımı başladı

şu an için kart okuma problemi devam ediyor digitürk kartını tanımıyor (yeni 1.40 yazılımı digitürk kartını okuyor diyorlar daha deneyemedim )

şu an alınabilecek multileri ab-sat'ı,hispasatı açan uydudan günceleyerek açan en iyi uydu alıcılardan biri

http://www.uydustore.com/pinfo.asp?pid=91

ürün hakkında bilgi sag tarafta yanda incelemenizi tavsiye ederim

CS 100X den Sürpriz Özellikler

Uydudan yazılım güncellemeye devam...

CS 100X’te uydudan güncelleme özelliği çok geliştirildi.

Artık yazılım almak için beklemeye gerek yok. Yazılımı kendinize özel hemen oluşturabiliyorsunuz. Yazılım çok kısa sürede aramasını bitirip

güncelleşmeyi gerçekleştiriyor. Böylece zaman kaybı minimum süreye iniyor.

Yeni Bir Sistem Uydudan Frekans Yükleme

Yeni Redline CS100X’le birlikte ayaklarınızı uzatıp Tv izlemeye hazır olun. Çünkü yeni Redline herşeyi siz yorulmadan yapacak..

Örneğin Show Tv’nin frekansı değişmiş olabilir.Önceden yapmanız gereken frekans listesi aramak ya da ‘easy promo’ya gelmek,network

açmak veya bilgisayardan kanal listesi atmak vs. veya servise götürüp yeni kanalın frekansını frekansını ücret karşılığında ekletmekti.

Yani işiniz çok zordu.

Yeni Redline CS100X’te bunların hiç birine gerek kalmayacak. CS100X yeni frekansı uydudan kendisi yükler , eski frekansı siler , kanal

sıralamasını bozmadan yeni kanalı eski yerine ekler ve keyifli seyirler diler...

CS100X Sürprizi

Yeni Redline CS100X ile internet dünyasına adım atacaksınız...

Gecenizi Renklendirecek Sürpriz Özellikler

Redline CS100X sizlere sabit bir kanal ve sabit bir süre vermek yerine sizin için birçok seçenek sunuyor. İstediğiniz Tv kanalı varsa onu

Redline CS100X için çok özel fiyatlara alabileceksiniz. Her cihaz alana 1 adet indirimli kart alabileceksiniz.

Sizlere sunulan kart seçeneklerinden her hangi birini seçerek istediğiniz Tv Kanallarını izleyebileceksiniz.

Uydudan Kanal Listesi Güncelleme

Dakikalarca uyduları taratmak Diseg ayarlarını yapmak, tek tek kanal sıralamak şifrelemek, haberleri yan yana almak istenmeyen

kanalları silmek vb... saatlerce süren bir iş idi.

Yeni Redline CS100X bunların hepsine ‘SON’ veriyor. Sadece beş dakika gibi bir zamanda bütün bu bahsettiğimiz şeyleri CS100X

uydudan otomatik yapabiliyor…

Siz ayaklarınızı uzatın ve sadece Tv seyretmenin keyfini yaşayın.

Kanal Sıralama, Kanal Taşıma, Kanal Şifreleme, Kanal Silme Derdine Son

Eski modellerde kanal taşıma ve kanal sıralama tek tek yapılıyordu. Bu da tüketicilerin zaman kaybını arttırıyordu. CS100X’te bu durum

ortadan kaldırıldı...

Hızlı toplu kolay olarak tüm fonksiyonlar düzenlendi... Artık kanal sıralamak çok kolay ve çok hızlı.

2 modül çakılı+2 modül yeriniz daha var

Yeni Redline CS100X’te iki tane All Cam modül çakılı olarak bulunmaktadır. Bu da satın aldığınız kartlar için modül alma zorunluluğunuzu

ortadan kaldırıp size maddi avantaj sağlıyor.Bugün en hesaplı modülün bile 50 USD civarında olduğunu düşünürsek Redline CS100X’in

ne kadar avantajlı olduğu daha iyi anlayabilirsiniz..... Ayrıca modül almak isteyen müşterilerimizi de düşündük ve 2 boş modül yuvası

ekledik. İstediğiniz modülü alıp takabiliceksiniz... Keyifli seyirler…

Kolay kullanımlı menü yenilendi

Bazı kişilerin alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur. Eski Redline menülerine alışamayanlar için CS100X ideal... Redline menüsünü sizin

alışkanlıklarınıza göre yeniden düzenledi. Şimdi her şey sizin rahatınız için…

Oyunlar çocuklar için

Redline CS100X’e keyif alacağınız oyunlar eklendi. Eğlenceli oyunlar sizleri bekliyor...

Ekranı 4/6/8/16 ya bölme

Redline CS100X’te ekranı istediğiniz kadar karelere bölebilirsiniz. Farklı kanalların görüntülerini kesitler halinde izleyebileceksiniz.

Pip ekran içinde ekranı

Redline CS100X ‘te bir tv kanalını izlerken aynı bantta olması koşuluyla, başka bir Tv kanalını canlı olarak aynı anda izleyebilirsiniz...

Ekran zoom

Daha yakından istediğiniz ekranı 3 kat zoom yapma özelliğine sahipsiniz.. Redline CS100X uzağı size yaklaştırıyor.

Ekran dondurma pause

Redline CS100X ekrandaki görüntüyü sizin için dondurur, siz tekrar başla dediğinizde ise devam eder.

Teletext

Teletex ile Tv keyfiniz bilgi ile daha da artacak Tv izlerken bilgileneceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 4 Nisan 2007; 10:26:09 >

• walla yazdıkları özelliklere bakılırsa bu cihazın400-500 ytl civarı olmsı lazım heralde
    normal cihazlarda olan özellikleri süsleyip püsleyip pireyi deve yapıp ortaya çıkarmışlar

yazılım olayının garantisi yok bugun açar yarın açmaz
    plasma lcd çıkışları varmı
    flash ram kaç mb
    kanal kapstesi
    kanal geçis hızı
    yazılım desetiği
    firma güvencesi
    servis durumu ve yaygınlığı
    bence bunla önemli

255 ytl+kdv fiyatı var yani 300 ytl
    bunun yerine biraz daha verip next 9000ultra alarım srvır derdinde yok doya doya seyret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 26 Şubat 2007; 12:53:22 >

• ozellikleri guzel..
  • makine güzel.hatta next'ten ve gm'den kat kat güzel ama redline şuan da bütün platformlarla mahkemelik oldu.yıllardır yasal diye izletiyolardı.şimdi yasal olmadığı ortaya çıktı.bu makinayı alcak olanlar biraz daha beklemeli.ben de bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 25 Temmuz 2007; 23:51:12 >
  • artık redline üreticisi degişti arkadaşlar,şu an izmirde kart paylaşımına başladılar ve ethernet parçasınıda piyasaya sürüyorlar çok uygun fiyata

bu cihaz 2.5 yıldır uydudan şifreleri gönderiyor ve hala ben evimde izliyorum multi,AB-SAT gibi bir çok kanalı açıyor,yani yazılımla degil kendi sistemi dahilinde açıyor

4 MB hafıza
    fiyatı 250 ytl

plazma LCD çıkışları yok zaten bunun yuv degil mükemmel olması için HDMİ olması gerekiyor

kanal geçiş hızı mükemmel ben next'le arasında hiç bir fark göremedim

ayrıca bütün uyduları 7 dakikada tarayıp kaydediyor

servis yeterli zaten yazılım gibi,kanal sırlama,yada kanal gitti gibi derdi olmadıgı için % 90 servise ihtiyaç yok hepsini kendi yapıyor otomatik dayzek seçimi var yani bu cihaz bu fiyata mükemmel bu geçiş döneminde alınması gereken bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 27 Şubat 2007; 23:19:27 >

• özellik aranıyorsa kart paylaşımı olan bir cihaz alınmasını tercih ederima ama oda yakında patlayacak çünkü yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

özellik aranıyorsa kart paylaşımı olan bir cihaz alınmasını tercih ederima ama oda yakında patlayacak çünkü yasak

Yok yav, yıllardır yasak ama herkes kullanıyor rahat rahat. O zaman Dreambox'lar yıllardır satılmazdı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • REDLİNE CS-100 X next 2000 CIS ile arasında kaldım.sizce hangisi ve neden tercih etmeliyiz.
    piyasa malı almak istemiyorum.bir şeyin reklamı çok yapıldımı nedense uyuz olup soğuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon_21

REDLİNE CS-100 X next 2000 CIS ile arasında kaldım.sizce hangisi ve neden tercih etmeliyiz.
    piyasa malı almak istemiyorum.bir şeyin reklamı çok yapıldımı nedense uyuz olup soğuyorum.

sayın arkadaşım ben ne servisim nede bu malları satıyorum sadece sizler için alıyorum inceliyorum tavsiye ediyorum

ben size kart paylaşımını destekleyen redline cs-100 x tavsiye ederim öyle mükemmel bir cihazki cihazı alınca artık bir daha aldıgın yeri görmene gerek yok,yok yazılım yok kanal gitti hepsini uydudan kendi yapıyor pıp özelligi 16 kanalı biri canlı göstermesi aynı anda 24 kanalı listeleme,16 kanala geri dönme yani yok yok bu fiyata mükemmel ben aldım kulandım test ettim harika ,ha bazı arkadaşlar bu şekilde ne kadar devam eder uydudan yazılım gönderme serlerse 2,5 yıldır devam ediyor ,ama bu bakımdan hiç bir cihazın garantisi yok çünkü yasal degil şifreleri çözmek ama var ve ayrıva kart paylaşımıda uygun şekilde başladı

bir sorunu var sadece yeni yazılımla çözülüyor digi kartında donma yapıyor 1-2 gün içinde uydudan yeni ana yazılımı günceliyorlar olay hallediliyor,aynı sorun next 2000 serisindede vardı yazılımla halloldu merak etmeyin alın rahat edin yok kanal kayboldu yeni kanal çıktımı derdi yok

iyi geceler dilerim efendim

NOT: next 2000 serilerinde CS özelligi tam yok şimdilik satmak için RS 232'den veriliyor asıl kart paylaşımı CS modelerde olur bunada dikkat edin iyi araştırın yoksa ondada bundada var diyerek kandırılmayın

• cevaplar için çok saolun hocam.
    doğrusu piyasa next ve goldmaster dan geçilmiyor.bende piyasa malı kullanmayı sevmeyen biriyim.
    redline almayı düşünüyorum.
    REDLINE CS 100X yoksa REDLINE 18500 sizce hangisi daha ii.
    REDLINE 18500 CS 100X den farkı sadece kayıt yapmamı yoksa extra özellikleri varmı?
  • benim kimseyi kötülemek amacım yok ama..!
    bence gürcan1 arkadaşa güvenmeyin.. birkaç ay önce kaon v.s. en iyiysidir elektrolüx en iyisidir diyen bir kişi şimdi arçelik makine öneriyor ve hiç önermediği uydu alıcıları önrmeye başlıyor..

kendisi çok iyi bir pazarlamacı heralde çok iyi pazarlıyor... siz kendiniz karar verin almaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 28 Şubat 2007; 20:04:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

benim kimseyi kötülemek amacım yok ama..!
    bence gürcan1 arkadaşa güvenmeyin.. birkaç ay önce kaon v.s. en iyiysidir elektrolüx en iyisidir diyen bir kişi şimdi arçelik makine öneriyor ve hiç önermediği uydu alıcıları önrmeye başlıyor..

kendisi çok iyi bir pazarlamacı heralde çok iyi pazarlıyor... siz kendiniz karar verin almaya

size şöyle size anlatayım anlarsanız sayın arkadaşım
    dünyada hiç bir marka en iyi degildir özellikle uydu işinde, kaon bana göre normal izleyici için gene iyi ama türkiyeden gitti ve ben insanlara türkiyeden giden ve yazılım ,kart paylaşımı yapmayan cihazı niye önereyim bunların farkındamısın acaba ben yine yazılımla kart paylaşımıyla işi olmayan insana kaonu öneririm çünkü dünyanın en iyi markalarından biri asla sorun çıkarmayam ve next gibi teknolojiyi 3 sene geriden takip eden markalardan çok iyidir next cihazında digital ses çıkışı yokken 3 sene önce kaonda vardı bilgisayara kayıt vardı ha diyeceksiniz goldmaster ve nexttede vardı hayır yoktu onlar 7400 goldnaster kaon tabanlı cihazdır,next 2005 ve 7600 cihazlarda kaon tabanlıdır

yani bugün ii olan bir ürün yarın kötü olur bnede bunu burada yazarım çünkü bir marka gebeligimi yada satıcılıgım yok

gelelim sizin lafı başka anlamanıza ben asla arçelik çamaşır makinesi önermem sadece buzdolabını ve fırını oda şimdilik yarın kötü yaparsa onuda burada yazarım daha dün yani 15 sene önceki arçelik çamaşır makineleri 2100-2200 siemens patetntli ve mükemmeldi alın diyorduk şimdi ne idügü belirsiz almayın diyoruz
    ben degişen şartlara göre yani firmaların ürünlerine göre iyi yada kötü derim sizin gibi lafı başka türlü anlayan hiç bir araştırma yapmayan sadece ürünün önüne bakarak karar veren insanlarla işim olmaz siz etikeçisiniz ben detaycı

gene yazayım anlamamış olabilirsin ben 3 seneden beri 3 ay önceye kadar uyduda kaon alın diyordum çünkü ilk yazılımlar ona gelirdei ve piyasadaki cihazların çogu kaon tabanlıdır inanmayana ispatda ederim,ama şimdi bu firmayı elit holding bıraktı finest getiriyor ve nextten on kat daha kaliteli bir cihaz zaetn next diye bir cihazda yok orada burada toplanan bir c,hazdır o bir kısmı atmaca tarafından bir kısmı botech tarafından toplanan bir melez ürün

bir daha söyleyim benim hiç bir markayla alışöverişim yok ben ne satıcıyım nede servis nede bu markalarla bagım var terbiyeli olmanı tavsiye ederim eger izmirdeysen sana bunların hepsini ispatlarım eger gelirsen

genede insansın diye iyi geceler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 4 Nisan 2007; 10:29:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: leon_21

cevaplar için çok saolun hocam.
    doğrusu piyasa next ve goldmaster dan geçilmiyor.bende piyasa malı kullanmayı sevmeyen biriyim.
    redline almayı düşünüyorum.
    REDLINE CS 100X yoksa REDLINE 18500 sizce hangisi daha ii.
    REDLINE 18500 CS 100X den farkı sadece kayıt yapmamı yoksa extra özellikleri varmı?

syın arkadaşım ediginiz gibi next ve goldmaster piyasa malıdır ve iyi birer ürün degillerdir,piyasada tutulmalarının tek nedeni ilk ürünlerinin kaon tarafından yapılmış olamsadır zaten goldmaster izmir fuaru-ına katıldıgında kendileriyle görüştük kendileride kabul ediyor en iyi mallar kaon ve topf,eld tabanlı olanlar gerisi yaramaz alalade bir ürün

şimdi size REDLINE CS 100X öneriyorum nedenmi gelecege yönelik bir cihazCS özelligi var yani kart paylaşımı digrelerinde yok aten yazılımda bitti sayılır bu size önerdigimde en büyük özellik artısı budur ve biraz daha hızlıdır kesinlikle pişman olmayacaksınız ama şunu untmayın bu yazılım kart paylaşımı yasal olmayan işler ve garantii olmaz bunlar yarın birgün giderse bana kızmayın bu işler zevk işi ve zor işler ama yasal bütün kartları destekliyor ikde modül girişi var cihazın aklınıza gelen gelmeyen bir çok şeyi yapıyor

iyi geceler

• dün yani 3-4-2007 izmir çankaya'ya uydu satış merkezi sayılır redline CS 100 x almaya gittik ama bulamadık sitedigimiz sayıda ve önüzmüzdeki haftaya erteledik magaza sahibi yok satıklarını çok talep oldugunu söyledi

be yaılımların pek işe yaramadıgı hele goldmaster ve kaonun bir iki modelinin şu an işe yaramadıgı diger cihazlarınsa (next bazı seriler hariç)pek bir işe yaramadıgı bu günlede en güzel cihaz bu
  • @gurcan1 sanirim sende izmirlisin benim gibi bi cihazi test ettiginden oturu sana izninle bir kac sey sormak istiyorum oncelikle uydu sistemini yeni gecicegimi ve uydu ile ilgili hic bir seyden anlamadigimi belirtmek isterim 400 YTL ye kadar bir sistem toplamak istiyorum yazinida okudum ve cok anlamamam ile birlikte bu cihaz hosuma gitti benimde piyasa mallariyla pek ilgim yoktur neyse.. gelelim asil konuya..

1. Bu cihazi izmirde nasil bulabilirim ve bu cihaz ile neler yapabilirim genis bir bilgi verirsen sevinirim cunki hic anlamiyorum bu konulardan
    2. 2 adet canak almak istiyorum 90 lik turksat ve hotbird izlemek icin canak olarak nerden almami ve ne marka almami tavsiye edersin SkyStar 2 de alicam offline download icin USB li olaninimi tavsiye edersin yoksa PCI olaninimi ? lnb de sart olucak ne tip bir lnb tavsiye edersin ve nerden alabilirim ?

kart paylasimi nedir yazilim nasil guncellenir bunlar nedir bunlarida bilmiyorum :) bu konularda bana detayli bir bilgi verirsen sevinirim

• Baska kullanan varmi bu cihazi izmirde bilgi verme acisindan ?
  • Bugun ATASAT ELEKTRONİK Çankaya/İzmir aradim Cift Canak + bu receiver modelini sordum komple her sey dahil kurulum vs vs.. 400 YTL dediler axess ev vakifbanka sadece taksit olanagi varmis izmirde baska satan bir yer varmi bu modeli garanti ve yapi kredi ye taksit yapabilen bir firma ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: diGiheX

@gurcan1 sanirim sende izmirlisin benim gibi bi cihazi test ettiginden oturu sana izninle bir kac sey sormak istiyorum oncelikle uydu sistemini yeni gecicegimi ve uydu ile ilgili hic bir seyden anlamadigimi belirtmek isterim 400 YTL ye kadar bir sistem toplamak istiyorum yazinida okudum ve cok anlamamam ile birlikte bu cihaz hosuma gitti benimde piyasa mallariyla pek ilgim yoktur neyse.. gelelim asil konuya..

1. Bu cihazi izmirde nasil bulabilirim ve bu cihaz ile neler yapabilirim genis bir bilgi verirsen sevinirim cunki hic anlamiyorum bu konulardan
    2. 2 adet canak almak istiyorum 90 lik turksat ve hotbird izlemek icin canak olarak nerden almami ve ne marka almami tavsiye edersin SkyStar 2 de alicam offline download icin USB li olaninimi tavsiye edersin yoksa PCI olaninimi ? lnb de sart olucak ne tip bir lnb tavsiye edersin ve nerden alabilirim ?

kart paylasimi nedir yazilim nasil guncellenir bunlar nedir bunlarida bilmiyorum :) bu konularda bana detayli bir bilgi verirsen sevinirim

size cevap verdim PM'den iyi akşamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

makine güzel.hatta next'ten ve gm'den kat kat güzel ama redline şuan da bütün platformlarla mahkemelik oldu.yıllardır yasal diye izletiyolardı.şimdi yasal olmadığı ortaya çıktı.bu makinayı alcak olanlar biraz daha beklemeli.ben de bekliyom.

REDLİNE CS-100 X-YENİ ÖZELLİKLER GELDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: diGiheX

Bugun ATASAT ELEKTRONİK Çankaya/İzmir aradim Cift Canak + bu receiver modelini sordum komple her sey dahil kurulum vs vs.. 400 YTL dediler axess ev vakifbanka sadece taksit olanagi varmis izmirde baska satan bir yer varmi bu modeli garanti ve yapi kredi ye taksit yapabilen bir firma ?

sayın arkadaşım size verecegim yeri arayın ve oraya gürcan arkadaşın selamı var diyin gidin iyice inceleyin işinize gelirse alın

İHYA TİCARET: 446 31 36-446 22 75 burada bir çok markaya bakabilir mukayese edebilirsiniz size kart paylaşımı nedri nasıldır göstersinler

bu magaza çankaya bit pazarı içinde zaten size yeri telefondan tarif ederler

iyi akşamlar dilerim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.