Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mesocano

14 Ağustos 2008; 13:28:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu aralar notebook sogutucusu almayı düşünüyom yoksa işlemci intihar edecek el dokundurmuyo yav elektrik süpürgesiyle cektim fayda etmedi baska önerileri olan varsa söyleyebilir

!n_FLames

TOSHİBA A100-599
istanbulls

14 Ağustos 2008; 18:39:52 

Acil durum!
Ben format çekip WinXP service pack 3 ile kurdum herşey tamam fakat ses kartında bi problem var. Ses kartını tanıtmak istediğimde "Microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing RealtekHD Audio driver!" diye bir hata mesajı veriyor ve ses kartının driverını yüklemiyor. Ses kartını tanıtmak için ne yapmam gerek? cd deki bütün sürücüleri tek tek yükledim olmadı. Bunun service pack 3 ile bir ilgisi var mı? service pack 3 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sizdede aynı hata vermişmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulls -- 14 Ağustos 2008; 20:15:53 >

Odysseus347
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ağustos 2008; 19:50:34 

quote:

Orjinalden alıntı: mesocano

bu aralar notebook sogutucusu almayı düşünüyom yoksa işlemci intihar edecek el dokundurmuyo yav elektrik süpürgesiyle cektim fayda etmedi baska önerileri olan varsa söyleyebilir

bende de aynı durum bi arkadaş açıp her yerini temizlemişti ama baya çetrefilli bişey her tarafı sökmen gerekiyo bi de kablolardan falan tam açılmıyor meret en iyisi servise vermek
istanbulls

14 Ağustos 2008; 20:12:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

bende de aynı durum bi arkadaş açıp her yerini temizlemişti ama baya çetrefilli bişey her tarafı sökmen gerekiyo bi de kablolardan falan tam açılmıyor meret en iyisi servise vermek

Benim laptop daha önce inanılmaz şekilde ısınıp yavaşladığında fanlara hava üflediğimde bütün toz dışarı çıkmıştı ve bir anda ısı normal seviyeye düşmüştü. Fakat bu yaz mevsiminde hava üflemekde fayda etmiyor. geçenlerde 105 dereceyi grdü ve kendi kendine kapandı makine neyseki herhangi bi parçaya zarar gelmedi soğumaya bıraktım sonra kendine geldi laptop. Fakat 3-4 saat açık kalmaya gelmiyor yaz mevsiminde hemen ısı 80 leri geçiyor. Normal şartlarda ısı en fazla 40-50 derece civarı olması gerek. 50 yi geçtiği an dikkatli olmak lazım.

pirekare

14 Ağustos 2008; 21:01:03 

quote:

Orjinalden alıntı: istanbulls

Acil durum!
Ben format çekip WinXP service pack 3 ile kurdum herşey tamam fakat ses kartında bi problem var. Ses kartını tanıtmak istediğimde "Microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing RealtekHD Audio driver!" diye bir hata mesajı veriyor ve ses kartının driverını yüklemiyor. Ses kartını tanıtmak için ne yapmam gerek? cd deki bütün sürücüleri tek tek yükledim olmadı. Bunun service pack 3 ile bir ilgisi var mı? service pack 3 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sizdede aynı hata vermişmiydi?

Birçok arkadaş ses kartını kurmayı başaramıyor. Aşağıdaki işlemleri SIRASIYLA ve hiçbir adımı atlamadan yaparsanız sorunsuz bir şekilde notebook ses kartınızı kurabilirsiniz.

Önce Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio dosyasını (tıkla indir) kuruyoruz. Daha sonra realtek ses kartı driverını (burdan indir) normal bir şekilde kuruyoruz.

Ses kartı kurulumunda hata verebilir dert etmeyin. Bilgisayarıma sağ tıklıyoruz. Özellikler > donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. EN ALTTA SİSTEM AYGITLARININ ALTINDA sarı ünlem işaretiyle bir pci device göreceksiniz. Sağ tıklıyoruz.
Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın.

C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield

Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ses kartınız başarı ile kurulmuştur.

Eğer yukarıda verdiğimiz tüm işlemleri verdiğimiz sıra ile denediyseniz ve olmadıysa şu dosyayı da kurmayı (o da burda) deneyebilirsiniz.

(**** sitesinden alıntı yaptım... linkleri de koyuverdim) Buyruuuun... Afiyetle...

istanbulls

14 Ağustos 2008; 22:33:06 

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

Acil durum!

Birçok arkadaş ses kartını kurmayı başaramıyor. Aşağıdaki işlemleri SIRASIYLA ve hiçbir adımı atlamadan yaparsanız sorunsuz bir şekilde notebook ses kartınızı kurabilirsiniz.

Önce Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio dosyasını (tıkla indir) kuruyoruz. Daha sonra realtek ses kartı driverını (burdan indir) normal bir şekilde kuruyoruz.

Ses kartı kurulumunda hata verebilir dert etmeyin. Bilgisayarıma sağ tıklıyoruz. Özellikler > donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. EN ALTTA SİSTEM AYGITLARININ ALTINDA sarı ünlem işaretiyle bir pci device göreceksiniz. Sağ tıklıyoruz.
Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın.

Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ses kartınız başarı ile kurulmuştur.

Eğer yukarıda verdiğimiz tüm işlemleri verdiğimiz sıra ile denediyseniz ve olmadıysa şu dosyayı da kurmayı (o da burda) deneyebilirsiniz.

(**** sitesinden alıntı yaptım... linkleri de koyuverdim) Buyruuuun... Afiyetle...

Hızlı cevap için teşekkürler. Söylediğiniz 2 programıda indirip sırasıyla kurdum fakat sistem aygıtlarının altında sarı ünlem işareti yok sadece diğer aygıtlar bölümünde bir ünlem işareti var ve o da sürücüyü görmüyor, kurulumu tamamlamıyor. Bilgisayara restart attıpımdada windows açılış ekranında kitleniyor, ekran donuyor. Söylenen bütün işlemleri harfiyen yaptım. sürücüler sorunsuz kuruldu fakat yinede ses kartını sistem görmüyor!

Odysseus347
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ağustos 2008; 22:37:46 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Benim laptop daha önce inanılmaz şekilde ısınıp yavaşladığında fanlara hava üflediğimde bütün toz dışarı çıkmıştı ve bir anda ısı normal seviyeye düşmüştü. Fakat bu yaz mevsiminde hava üflemekde fayda etmiyor. geçenlerde 105 dereceyi grdü ve kendi kendine kapandı makine neyseki herhangi bi parçaya zarar gelmedi soğumaya bıraktım sonra kendine geldi laptop. Fakat 3-4 saat açık kalmaya gelmiyor yaz mevsiminde hemen ısı 80 leri geçiyor. Normal şartlarda ısı en fazla 40-50 derece civarı olması gerek. 50 yi geçtiği an dikkatli olmak lazım.

seninki cidden biraz fazla.süpürgeyi fana tutarak çek bilgisayarı kapayıp.ben öyle yapıyorum maksimum 90 derece görüyor.hiç 105 görmedi zaten 106 derece critical tempreture olarak gösterilmiş kapanması normal.süpürge taktiği dene bence verim alırsın
mesocano

15 Ağustos 2008; 8:15:43 

bende bi sorun daha var pc yi açtıgımda direk olarak wireless görmüyo ancak mekanik olarak aç/kapa düğmesine basarak anca görüyo driver güncel sisteme format atmam gerikordu arada o düzelir dedim gine olmadı daha önce açılınca hemen bağlanıyordu yardımlarınız için teşekkürler.

!n_FLames

TOSHİBA A100-599
istanbulls

15 Ağustos 2008; 12:34:01 

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

Acil durum!

En sonunda çalıştı ilk iki dosyayı yüklediğimde açılışta kitlenmeye başlamıştı sonra netden biraz daha araştırdım Realtek High definiton Audio Driver 2.01 sürümünü bulup indirdim sonrada senin linkini verdiğin 3.dosya işe yaradı. Realtek HD Audio Hotfix içindeki service pack 3 deki dosyaları komple C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield klasörüne kopyaladıktan ve senin söylediğin adımları takip ettikten sonra ses kartını gördü ve ses kartınn sürücüsünüde yükledikten sonra sonunda çalıştı Yardımların için teşekkürler.

pirekare

16 Ağustos 2008; 1:19:36 

quote:

En sonunda çalıştı ilk iki dosyayı yüklediğimde açılışta kitlenmeye başlamıştı sonra netden biraz daha araştırdım Realtek High definiton Audio Driver 2.01 sürümünü bulup indirdim sonrada senin linkini verdiğin 3.dosya işe yaradı. Realtek HD Audio Hotfix içindeki service pack 3 deki dosyaları komple C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield klasörüne kopyaladıktan ve senin söylediğin adımları takip ettikten sonra ses kartını gördü ve ses kartınn sürücüsünüde yükledikten sonra sonunda çalıştı Yardımların için teşekkürler.

Sevindim.... Hayırlı olsun...

mesocano

18 Ağustos 2008; 9:10:20 

quote:

bende bi sorun daha var pc yi açtıgımda direk olarak wireless görmüyo ancak mekanik olarak aç/kapa düğmesine basarak anca görüyo driver güncel sisteme format atmam gerikordu arada o düzelir dedim gine olmadı daha önce açılınca hemen bağlanıyordu yardımlarınız için teşekkürler.

benim soru havada kaldı ama bi yardımcı olsanız çok sevinirim.

!n_FLames

TOSHİBA A100-599
polo_car16

20 Ağustos 2008; 2:34:20 

Supported OS: Windows 2000/XP/2003
Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp.
Driver Version: R2.02
Digitally Signed by Microsoft: Yes
Release Date: 08/12/2008
File Size: 24.8MB
Download URL: http://www.drivermagician.com/drivers/WDM_R202.exe

satellite a100-599
Nokia NDoksan5 8GB
polo_car16

20 Ağustos 2008; 2:38:44 

Supported OS: Windows Vista
Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp.
Driver Version: R2.02
Digitally Signed by Microsoft: Yes
Release Date: 08/12/2008
File Size: 22.4MB
Download URL: http://www.drivermagician.com/drivers/Vista_R202.exe

satellite a100-599
Nokia NDoksan5 8GB
polo_car16

20 Ağustos 2008; 2:42:16 

hangi OS yi kullaniyorsun?
mevcut olan Wlan uygulamasini + driverleri kaldirip alttaki siteden uyumlu driveri yeniden yuklemeyi dene...olmasi lazim
http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads
quote:

quote:

benim soru havada kaldı ama bi yardımcı olsanız çok sevinirim.

satellite a100-599
Nokia NDoksan5 8GB
polo_car16

20 Ağustos 2008; 2:53:01