Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ims

20 Mart 2007; 20:59:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

A100-599 nickli Yalcin arkadasim resim icin cok tesekkur ederim. Dogru soyluyosun henuz yakindan gorme firsatim olmadi ama resimlere bakarak bile makine gercekten de cok hos zaten ciktigindan beri kafama koydum almayi. En kisa zamanda araniza katilirim insallah. :'(]

Bu arada su Turkce meselesine gelince; Windows XP de MUI (Multilingual User Interface) diye bir dil paketi vardi. Gerci ben hic denemedim ama kullananlari duymustum. Fakat Vista icin boyle bir MUI cikti mi bilmiyorum. Belki arkadasimizin bahsettigi bu olabilir diye dusunuyorum. [

Toshiba Satellite A100-599 with 2GB RAM
NOKIA E65
Deniz

20 Mart 2007; 21:02:02 

quote:

Orjinalden alıntı: ariftoteles

quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

quote:

Orjinalden alıntı: kanber13

Vista biras agır çalışıyor... Birde Eng. Çift işletim sistemi yapabilirim...

Bana gelen vista türkçe

sana gelen vista nasıl türkçe anlatırmısın dil dosyası felan mı yüklüyorsun ??

Hayır herhangi birşey yüklemedim orjinal türkçe vista ile beraber geldi.. Dün eksen bilgisayardan satın aldım..

Deniz

20 Mart 2007; 21:04:35 

Türkçe vista home şuan piyasadaki 599lar bende bunu sormuştum dün bana yeni partilerin hepsinin türkçe olduğu söylendi zaten kutuyu acınca vista dökümanları felanda türkçeydi.. Herhangi birsey yüklemedim orjinal türkçe vista..

sezgin_37

20 Mart 2007; 22:07:59 

slm ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARI YENİ ALDIM NORTONA NASIL ÜYE OLUYORUZ ŞİMDİDEN TŞK

Deniz

20 Mart 2007; 22:56:57 

quote:

Orjinalden alıntı: sezgin_37

slm ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARI YENİ ALDIM NORTONA NASIL ÜYE OLUYORUZ ŞİMDİDEN TŞK

Üye ekranı geliyor nortonu kurmak istediğinde oraya bilgilerini girersen üye olursun yanlız malesef sınırsız değil 90 günlük kullanım sunuyor

multiplexer

20 Mart 2007; 23:44:13 

arkadaşlar başından beri bu topic i izlemekteydim. şu an itibariyle 3331 ytlye bimeksten
A100-003 sahibiyim. umarım darılmadınız Allah almak isteyipte alamayanlara da nasip etsin.
şimdi kıyıp nasıl XP kuracağım onu düşünüyorum. daha doğrusu iki işletim sistemi kurmak istiyorum. sürücüleri umarım 599 unki gibidir. masaüstüme bile iki işletim kurmadım yardımınıza ihtiyacım var.
öncelikle illaki format lazımmı yoksa format atmadan xp yi yukleyebilirmiyim. iki işletim sistemi kuran arkadaşlar yardım. (beni dışlamayın 599-003 abi kardeş )

kovaschee

21 Mart 2007; 0:07:35 

a100-599 modelını 3d mark 06 testıne tabı tutan olmadımı hıc? bende yakın zamanda almayı dusunuyorum fakat kartın performansı nedır acaba? daha once 3d mark 03 testı puanları yazılmıs ama 3d mark 06 yok.

baknedicem

21 Mart 2007; 11:01:22 

arkadaşlar yaptığınız yorumlardan sonra bu laptopu almaya karar verdim..
yalnız bi sorum olacak :)
Ekran kartı olarak Turbocache 256 olması 128+128 mi yoksa 256+256 mı
aslında bunu bi önceki sayfada bi arkadas 256+256 olarak açıklamış ama mesela Benq p52 nin ekran kartında 512 Hypermemory olması 256+256 oldugunu gösteriyo..
Ati de Hypermemory Nvidia da Turbocache aynı şey diye biliyorum..
yardımlarınızı bekliyorum..
Ayrıca 2460 a 5 taksitle alıyorum.. fiyat iyimidir?
Vistanın Eng. olmasını yama ile falan düzeltebilirmiyiz böyle bişi duymuştum...

One cannot be betrayed if one has no people...
kovaschee

21 Mart 2007; 15:05:36 

2460 a nerden alıyosun soylede bende oradan alıyım

Voodooworld

Sisteme Gözat

21 Mart 2007; 16:22:34 

Xp Driverları için http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp adresine giriyoruz.

Burda bize bazı sorular soruyor bunların şöle yanıtlıyoruz.

Product Type : Notebook
Family : Satellite
Product Series : Satellite A Series
Model : Satellite A100 (PSAA9) > Aslında A100-599 PSAARE'dır Yalnız PSAA9'u seçmemizin sebebi A100-847 modeli ile pek farkının bulunmaması nedeniyle.
Operating System : Windows XP
Language : Turkish

Bunları işaretleyip Search yapıyoruz. Karşımıza Driver Listesi çıkıyor. Bu driver listesinde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bunlardan;

1. Ekran kartı ile ilgili 3 driver görceksiniz burda mantıken nvidia olanı indirip kurmanız gerekiyor çünkü ekran kartımız 7600.
2. Quick Fix Engineering yazan driverları indirmenize gerek yok.
3. Modem Driverdan Turkish yazanı indiriyorsunuz.
4. 3 tane Lan Driver var Bunlardan biri çalışıyor indirip deneyiniz. Diğer driverlarda bunun gibi denemelisiniz. Çalışmayan tek şey power saver.

Kolay gelsin arkadaşlar...

INTEL QUAD 6600 , GIGABYTE P35-DQ6 , ZALMAN 9700LED COOLER, 4X1GB OCZ PLATINUM XTC , SPARKLE 8800GT , 250GB SEAGATE SATA2 , 2 x 320 GB SEAGATE SATA2 RAID 0 , X-FI XTREME MUSİC , BENQ FP202W LCD , FEEL HURRICANE , ENERMAX 850W Galaxy DXX , NEC3540A DVDRW , LG 20x SUPERMULTI DVD WRITER , AVERTV STUDIO 203 , HP1315 , LOGITECH Z5500 , AIRTIES RT210 WIRELESS MODEM , AIRTIES WUS200 WIRELESS ADAPTER , EPOX 300MT BLUETOOTH , POWERCOM IMD-1000AP UPS
emreee85

21 Mart 2007; 19:22:15 

vista türkçe geliyorsa bu laptopu almayı düşünüyorum. en uygun nerede bulabilirim.

Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
theosekmekhanes

21 Mart 2007; 20:51:43 

quote:

Orjinalden alıntı: baknedicem

arkadaşlar yaptığınız yorumlardan sonra bu laptopu almaya karar verdim..
yalnız bi sorum olacak :)
Ekran kartı olarak Turbocache 256 olması 128+128 mi yoksa 256+256 mı
aslında bunu bi önceki sayfada bi arkadas 256+256 olarak açıklamış ama mesela Benq p52 nin ekran kartında 512 Hypermemory olması 256+256 oldugunu gösteriyo..
Ati de Hypermemory Nvidia da Turbocache aynı şey diye biliyorum..
yardımlarınızı bekliyorum..
Ayrıca 2460 a 5 taksitle alıyorum.. fiyat iyimidir?
Vistanın Eng. olmasını yama ile falan düzeltebilirmiyiz böyle bişi duymuştum...

256+256

twistys

21 Mart 2007; 21:42:44 

keşke biraz daha bekleyip vistayı türkçe olarak alsaydık,ingilizce olarak kullanması biraz zor,ingilizcesi olmayan baya zorlanır.bakalım belki ileriye dogru bizi düşünürler ve türkçe vistaya geçmek için bize bi fırsat sunabilirler...

nino

21 Mart 2007; 22:09:26