Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SukSuk

11 Mart 2007; 15:00:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tamam ıste sen toshiba nın cd sını taktıgında otomatık olarak vista yı yuklemeye baslıcaksın. ıstersen deneme yapalım bır:) hem bızde ogrenmıs oluruz sayende:))
quote:

Orjinalden alıntı: Okanır

Bende şu an Xp yüklü arkadaşlar.160GB dan 149GB görünüyor.Yani makina kendisine yaklaşık 11 GB lık bir bölümü ayırmış...

Okanır

11 Mart 2007; 15:01:26 

Bu arada yokmu bu çekirdeklerin ayrı aayrı işlemlerde çalışmasını sağlayan bir ayar falan arkadaşlar...

TOSHIBA A100-599
Okanır

11 Mart 2007; 15:03:48 

Valla yardımcı olmak isterdim aslında ama şu an işletim sisteminden çok memnunum.Ayrıca driverlarını bulmak ve yüklemek beni çok uğraştırdı.O yüzden uzun bir zaman (Vista stabil oluncaya kadar) XP kullanmayı düşünüyorum...Tavsiye ederim:))))

TOSHIBA A100-599
tcukran

11 Mart 2007; 20:45:13 

up..

Stewie: So broccoli, mother says your good for me,well I'm afraid i'm not good for you!
Psn : tciucran
A100-599

12 Mart 2007; 2:45:32 

Bugün 1 gb rame ek olarak 512 mb ram taktım.Sistem genelinde ve özellikle oyunlarda baya hissedilir ferahlama oluyor.

Vatan bilgisayar peşin fiyatına 17 taksit yağıyor bilginize...512 mb Kingston aylık 5 YTL ye denk geliyor.Sudan ucuz.Üstelik elde ettiğiniz performans gerçekten çok daha fazlasına değer.

Oyunlardaki yer yer takılmalar bitti,Vista'nın süperfech özelliği eklediğim ramle dahada fazla hissedilir oldu,sistemdeki ram kullanımı %45-50 lerden % 25-30 lara düştü.Uygulamalar daha hızlı açılıyor.Ram almayı düşünen varsa,kasıp 1 gb ram almak yerine,bence 512 mb da oldukça iyi iş görüyor.Tabi parası olan varsa 1 gb alsın,zararı olmaz ama bana kalırsa aradaki fiyat farkına değecek bir performans artışı olmaz.En azından bazı test verilerinde öyle görünüyor.

LEADING INNOVATION >>>
nino

12 Mart 2007; 2:53:21 

arkadaşlar karar aşamasındayım, araştırmalarım sonucunda A100-599, HP Pavilions 9087 arasında kaldım 9087 sanırım 512mb ekran kartı harici avantajı bu ama HP'nin çok sorunlu olduğunu görmem sonucu vazgeçme aşamasındayım. Toshiba düşünüyorum, bu bağlamda sormak istediğim ilk alırken direk 1gb ram ilavesi yapmak RAM kullanımını makul ölçülerde azaltıyor mu Vistada? 512mb da yeterli olabilir mi ,? Bir de Vista ile her türlü program, oyunu çalıştırmak mümkün mü???

A100-599'un sorunları nelerdir? varsa..

Toshiba A100-599 with 2gb DDR2

Okanır

12 Mart 2007; 3:03:23 

Toshibanında ekran kartı turbo cash ile 512MB oluyor.Biraz önce NFS carbonu çok yüksek bir kalitede oynadım eğer merak ettiğin buysa :))
Ayrıca şu an makinada SolidWorks 2006, AutoCad 2007, vede Catia V5R15 Kurulu.Tüm programlar Xp de sorunsuz bir şekilde ve gayet iyi bir şekilde çalışmaktalar.Vistadan memnun kalmadığım için XP yükledim.Tercih kullanıcıya kalmış sonuçta...
Bu arada SuperPi sonuçlarıda şöyle merak edersen eğer...

Ekteki dosya (1)

TOSHIBA A100-599
nino

12 Mart 2007; 15:56:55 

ben de katıldım aranıza 1gb tam ilavesi daha yaptırdım. bunun dışında A100-599'a ilişkin driver güncellemelerini bulabileceğim bir link var mıo acaba?

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU

bu siteden indiriyoruz sanırım driverları ancak model numaraları dikkatimi çekti A100 serisinin içeriğinde PSAA2, PSAA9, PSAAN vs... gibi kodlar var. Şimdi bu modelin kodu nedir acaba? Birde herhangi bi driver güncellemesi çıktı mı ürün piyasaya çıktıgından beri?

ekran kartının daha stabil çalışması için driver update'i yapmamız gerektiği gibi birşeye rastlamıştım böyle bi durum var mı??

Toshiba A100-599 with 2gb DDR2

mgokpinar

12 Mart 2007; 17:15:14 

selam arkadaşlar,
Bugün A100-599 umun siparişini verdim.Büyük ihtimal yarın elimde olur.Bende 2gb ram'e upgrade edene kadar (tabi bikaç gün vistayı kurcaldıktan sonra) Xp kullanmayı düşünüyorum.Xp kurduğumda Okanır arkadaşım yardımcı olursa driverlar la ilgili sevinirim

Okanır

13 Mart 2007; 14:17:46 

Tabiki yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar...Yalnız yarın yola çıkıyorum...Asteğmen kurasını batmana çektim.Artık oradaki bağlantım nasıl olur bilemiyorum ama burayı takip etmeye çalışıcam:))

TOSHIBA A100-599
tcukran

13 Mart 2007; 17:39:24 

Hayırlısı olsun alan arkadaşlara...

Stewie: So broccoli, mother says your good for me,well I'm afraid i'm not good for you!
Psn : tciucran
A100-599

13 Mart 2007; 20:39:38 

quote:

Orjinalden alıntı: nino

ben de katıldım aranıza 1gb tam ilavesi daha yaptırdım. bunun dışında A100-599'a ilişkin driver güncellemelerini bulabileceğim bir link var mıo acaba?

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU

bu siteden indiriyoruz sanırım driverları ancak model numaraları dikkatimi çekti A100 serisinin içeriğinde PSAA2, PSAA9, PSAAN vs... gibi kodlar var. Şimdi bu modelin kodu nedir acaba? Birde herhangi bi driver güncellemesi çıktı mı ürün piyasaya çıktıgından beri?

ekran kartının daha stabil çalışması için driver update'i yapmamız gerektiği gibi birşeye rastlamıştım böyle bi durum var mı??

A100-599 ların kodu "PSAARE" dir.Ürün 1 aylık olduğu için henüz hiçbir sürücü güncellemesi olmadığı gibi seninde farkettiğin gibi sürücü listesinde kodu bile daha yok.Ancak Toshibanın kendi forumunda söylendiğine göre yakın bir tarihte gerekli bazı güncellemeler sitede yayınlanacakmış.

Yalnız bende ekran kartının hiç takılmaması gereken yerlerde takılmasından şikayetçiydim ve bu sorunun sürücü güncellemesi gerektirdiğini düşünüyordum.Ama sisteme 512 mb ram ekleyince hiçbir sorun kalmadı,sistem son derece stabil çalışıyor ve tüm oyunlar sorunsuz ve akıcı çalışıyor.Sendede 1 gb ram varmış,ekran kartının sorun yaratacağını sanmam.Eğer bir sorun varsa diğer donanımlarını bir kontrol et istersen.

LEADING INNOVATION >>>
Okanır

14 Mart 2007; 1:51:54