Şimdi Ara

Çocuklarımızı zararlı internet sitelerinden nasıl koruyacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    İnternetin uçsuz bucaksız dünyası çok faydalı şeyler barındırmasına rağmen bazende çok zararlı içeriklerle dolu olabiliyor. Daha ilkokul çağındaki çocuğunuz oyun oynamak için girdiği internette birdenbire porno içerikli sitelerle karşılaşabiliyor. Bunun önlemini almak aslında çok kolay. Öncelikle benim bu konudaki önlemimi sizlere anlatmak istiyorum. Ve bu önlem sayesinde ister başlığında ister sitenin içeriğinde sizin belirlediğiniz kelimeler geçiyorsa sistem siteye blok koyuyor.

    Güvenlik konusunda Internet Explorer'a pek güvenmediğimden dolayı sistemime onun yerine Firefox 2.0 kurdum öncelikle. Kurduktan itibarende eklentileri ile ne kadar güzel bir tarayıcı olduğunun farkına vardım. Bizim konumuzla ilgili eklentimiz ise FoxFilter. Firefox'uhttp://www.mozilla.org.tr adresinden kurduktan sonrahttps://addons.mozilla.org/firefox/4351/ adresinden Foxfilter eklentimizi yüklüyoruz. Yüklediktan sonra belli kelimeler belirliyoruz adult sex vs. Böylelikle sistem hazır. Çocuğunuz gönül rahatlığı ile internette gezebilir.

    Kolay gelsin







  • cocuk firefoxtan deilde internet explorer dan girerse veya biraz zeki ise opera web browser indirip ordan nete girerse?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fenerist07

    cocuk firefoxtan deilde internet explorer dan girerse veya biraz zeki ise opera web browser indirip ordan nete girerse?



    Öncelikle masaüstündeki explorer kısa yolunu kaldırabiliriz. Zaten sizin söylediklerinizi indirip kurup öyle internete girerse o çocuk ergenliğe girmiş demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.