Şimdi Ara

Apple, Dünya Günü için Watch sahiplerine “meydan okudu”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, Dünya Günü için Watch sahiplerine “meydan okudu” 

    Küresel ısınmanın, çevre kirliliğinin ve obezitenin hiç olmadığı kadar ciddi boyutlara ulaştığı bir dönemde yaşıyoruz. Her sene Nisan ayının 22. gününde kutlanan Dünya Günü de doğaya, çevre temizliğine ve sağlığımıza dikkat etmemizi hatırlatan, özel ve önemli bir gün. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Apple, bu özel günde hem kullanıcılarını eğlendiren hem de Dünya Günü'nün kutlanma amacına dikkat çeken bir faaliyet hazırladı.
     

    Apple, akıllı saati Apple Watch’a sahip olan kişilere tam anlamıyla meydan okudu ve onlara tamamlamaları gereken bir görev verdi. Apple Watch sahipleri, Apple’ın verdiği ödüllü görevi tamamlamak için dışarı çıkmalı ve en az 30 dakika boyunca spor (koşma, yürüme, bisiklet sürme, tekerlekli sandalyeyle yol katetme veya yüzme) yapmalılar. Bu görevi başarıyla tamamlayabilen kişilere iMessage’da kullanabilecekleri stickerlar ve özel başarımlar verilecek.

     

    Apple somut adımlar da atıyor

    Apple, Dünya Günü’nü kutlamak adına müşterilerini spor yapmaya teşvik etmekten çok daha fazlasını da yapıyor. Şirket, her geçen gün etkisini daha da artıran küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla birçok fırsatı değerlendiriyor ve ürünlerinde doğaya zarar vermeyen maddeler kullanmaya çalışıyor. Apple’ın yeni kampüsünün devasa bir yeşil alan olması ve şirketin tüm faaliyetlerinin (buna Apple’ın ofisleri, mağazaları, dağıtım noktaları ve daha fazlası da dahil) yüzde 96’sını yenilenebilir enerjiyle gerçekleştirmesi de Apple’ın çevre için yaptığı şeylere örnek olarak gösterilebilir.








  • insanlarin, apple'in verdigi gorevi tamamlamasi icin odul olarak indirim vermesi gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan teşvik edecek bişe hediye eder bari stıcker ne lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.