Şimdi Ara

Google Earth keşif odaklı yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Earth keşif odaklı yenilendi


    Google’ın daha profesyonel ve detaylı görüntüler sunduğu harita hizmeti Google Earth, dün itibariyle yeni bir sürüme kavuştu. Google hizmetin keşif odaklı hale gelmesi için dikkat çekici ortaklıklar ve iyileştirmeler yapmış.


     


    Voyager


     


    Google’ın iki yıldır yeni versiyon üzerinde çalıştığını belirtiyor. Yeni sürümde karşımıza çıkan özelliklerden ilki Voyager. Google’ın pek çok bilim odaklı sivil toplum kuruluşu ile ortaklık yaptığı bu özellik, dergi tarzında turların ve içeriklerin kullanıcıya sunulmasını amaçlıyor.


     


    Voyager özelliğine ilk örneği ise BBC Earth hazırlamış. Doğal Hazineler adındaki tur altı farklı kategoride en ilgi çekici bölgeleri bir araya getiriyor. Cennetin En Güzel Kuşları ise Sir David Attenborough önderliğindeki ekibin kuşlar hakkında hazırladığı belgeseli içeriyor.


     


    Diğer bir özellik ise Kendimi Şanslı Hissediyorum’a benziyor. Kullanıcı, uzmanlar tarafından hazırlanmış 20 000 konum içerisinden birine rastgele olarak yönlendiriliyor ve böylece sürpriz konumlarda gezinti yapabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.AMD Radeon RX 500 serisi resmiyet kazandı

    Son olarak 3D yetenekleri daha da geliştirilmiş. Uygulamada yeni 3D tuşuna basıldığında görüntüler 3 boyutlu hale geliyor ve Kamera ikonuna tıklayarak bakışınızı temel alan ekran görüntüsü yakalayabiliyorsunuz.


     


    Google Earth yeni sürümü Chrome tarayıcısı üzerinde kullanıma sunuldu. Android için ise Google Play üzerinde güncelleme başlamış durumda. Hafta sonuna kadar iOS ve diğer tarayıcılara da gelmesi bekleniyor.


     


     



     



  • zamanında bunu yükleyip kendi evimizi bulup sevinirdik, nasıl da 3. dünya ülkesi vatandaşı gibi bizi de internete koymuşlar diye sevinirdik

  • bu 3d görünüm bi harika dostum.

    bu hatayı yapan türk olsa kafasına kafasına vururlardı.

    Google Earth keşif odaklı yenilendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemir7 -- 19 Nisan 2017; 19:52:20 >
  • zaminda bir cogumuzun bilgisayarina yukluydu
  • İyide neden android telefonlarımıza yükleminize izin vermiyorlar.Android telefonuna yükleyebilen varmı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.