Şimdi Ara

Netflix 100 milyon kullanıcı sayısına adım adım yaklaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix 100 milyon kullanıcı sayısına adım adım yaklaşıyor 

    Yeni yapımlarının yayına girmesiyle kısa sürede kullanıcı sayısını yükselten Netflix, içerisinde bulunduğumuz çeyreği 100 milyon kullanıcıyla tamamlamayı hedefliyor. Şu an yaklaşık 98.75 milyon kullanıcıya sahip olan yayın platformu, bugün paylaştığı raporda çeyrek sonu hedefine yer verdi. Netflix’in geride bıraktığımız çeyrekteki durumuna ilişkin veriler barındıran raporda yayın platformunun büyüme hızının birden düştüğü de görülüyor. Bu düşüşle birlikte hedeflenen sayıdan 250.000 kullanıcı eksik olarak çeyrek tamamlanmış.
     
    Netflix 100 milyon kullanıcı sayısına adım adım yaklaşıyor

    Netflix, 2016 senesinin dördüncü çeyreğinde 2.64 milyar dolar gelir elde ettiğini paylaşmıştı. Platform 2016’nın birinci çeyreğinde 81 milyon ve dördüncü çeyreğinde yaklaşık 94 milyon kullanıcıya sahipti. Bu sonuçla son 6 yılda 4 katlık bir büyüme rakamına da ulaşılmış oldu.

     
    2007 yılı Şubat ayında 1 milyarıncı DVD teslimatını yapan Netflix'in bugün ulaştığı noktada vizyoner bakış açısının ve inovasyon anlayışının bir başarısı adeta. İnternet erişimin olduğu her platforma potansiyel gücünü çok umursamadan girmek için büyük çaba sarfeden Netflix, Çin, Suriye, Kuzey Kore ve Kırım dışında dünyanın her yerinde birçok farklı dil seçeneği ile hizmet sunuyor.
     







  • Netflix, Amazon vb. platformları destekliyorum. İçerik bakımından daha da gelişeceklerdir. Bunların kendi içerikleri olmasa yapımcıların insafına kalacağız. Bu oluşumlar kullanıcının nabzını tutup ona göre içerik üretmeye çalışıyorlar. Netflix'in yapımları arada işe yaramazlar olsa da başarılı, Amazon'un The man in the high castle'ı yeter.
  • Ve hala Türkiye Netflix'inde çoğu içerik yok.Arkadaş bari neden getiremediğinizi açıklayın.Lisans sorunu, daha çevirmedik gibi birşeyler soyleyin.

  • bizim puhu tv de 2 milyon falan olmuştur fi tavsiye ederim.

  • biz sadece a haber izliyoruz böyle şeyler bizi bozar

  • Ne var biz de yapmaya başladık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    bizim puhu tv de 2 milyon falan olmuştur fi tavsiye ederim.

    Tarayıcıdan asla izlemem ama puhu güzel olmuş üyelik yok ıvır zıvır işler yok.

    Behzat Ç. baştan saralım
  • Hd izleme pakedi 10 lira olmadığı müddetçe benim gibi binlerce orta gelirli gencin ilgisini çekmeyen bir oluşum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.