Şimdi Ara

Arkadaşlar Kota!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Bana burada internette hangi durumlar kotayı etkiliyor? Neler yapsak kota dolar? İnternette neler kotayı etkilemiyor. bunları öğrenmem lazım sınırsızdan kotalıya geçmek çok zor bişi. Alışamadım bir türlü 1024 sınırsızımı istiyorum yaaaaaaa arkadaşlar yazarsanız sevinirim



  • İnternet üzerindeki her türlü hareket kotadan yer. Sörf, Oyun, MSN, Youtube, TV, Radyo vesaire liste uzar gider.
  • hım ama msn,surf,youtubenin fazla yiyeceğini zannetmiyorum download çok önemli bir ay sürf,msn,youtube 1 gbtan az yer atta 50 mbyi geçmez bence. haksızmıyım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdem_burak

    hım ama msn,surf,youtubenin fazla yiyeceğini zannetmiyorum download çok önemli bir ay sürf,msn,youtube 1 gbtan az yer atta 50 mbyi geçmez bence. haksızmıyım?


    O senin nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı. Şimdi sitelerin içerikleri oldukça zengin. Bir sitenin boyutu artık eskisine oranla çok fazla. Çok sağlam bir sörfçüysen sadece sörf rahat 1 GB'yi geçer. Mesela benim sırf youtube'dan indirdiklerim yüzlerce MB boyutunda. Tabi emule ya da torrent tarzı p2p programlarından hiç bahsetmiyorum bile. Onlara hiç bulaşmamak lazım. Tabi ki fazla program download, dizi-film tarzı şeylerle uğraşmıyorsan kota fazla fazla yeter.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdem_burak

    hım ama msn,surf,youtubenin fazla yiyeceğini zannetmiyorum download çok önemli bir ay sürf,msn,youtube 1 gbtan az yer atta 50 mbyi geçmez bence. haksızmıyım?


    MSN fazla yemeyebilir o tamam da youtube tam kota düşmanıdır fazla video izlemiyosan sorun yok ama izliyorsan bir an önce vazgeç. Surf de sana bağlı bişey açtığın her sayfa üzerindeki resimdir yazıdır kotadan gider ama sırf sörf kolay kolay kota doldurmaz.
  • lanet olsun telekoma. yaw neden sadece Türkiye adsl konusunda ilerleme gösteremiyor. Al şimdi sürfüde fazla yapamayacaz youtubeden klipleride fazla izleyemeyecez. YAzıklar olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.