Şimdi Ara

Pc kapalıyken ethernet kartı çalışırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar adsl i mi paylaştım şimdilik ben usb den kullanıyorum swich almaktansa bir tane ethernet kartı alsam ben evde yokken bile karsı taraf bu kart uzerınden adsl e bağlanabilir mi?

    Modemi ben bilgisayarıma baglasam karttakı rj45 den de karsıya baglasam olur mu yanı.

    Bu baglantı eger olursa bır mahsuru olur mu ? virüs ve benzeri.?



  • Anladığım kadarıyla sen modem usb ile bilgisayara,bilgisayardaki ethernetten de diğer bilgisayara vereceksin.Ethernet kartları bilgisayar kapalıyken tam fonksiyon çalışıyor mu bilmiyorum ama beklemede duruyorlar ve ağ üzerinden bilgisayar açılabiliyor,ama senin dediğin işi görecek gibi tam fonksiyon çalışacağını sanmıyorum.

    Kaldı ki,ben doğru anladıysam yine olmaz,çünkü bilgisayar kapalıyken usb zaten çalışmayacak.Bence switch ile bu işi halletmek en iyisi,pahalı da bir parça değil zaten.
  • Yok modemın usb sını kullanmak değil amacım.

    amacım modemin rj45 inden anakarttaki mevcut rj45 e baglantı takacagım ethernet kartından da diğer pc ye cıkıs almak bu mumkun mu acaba pc kapalıyken.
  • bilgisayarı router gibi kullanmak istiyorsun sanırım olacağını sanmam ama emin diilim

    ayrıca benimde adslim paylaşımda 2 kişiyle birisinin anakartında rj45 girişi yoktu ethernet kartı taktık, birisinde ise var. rj45 girişi olan bilgisayarın servis ışığı modemimde sürekli yanıyo yalnız ethernet kartı olan da sadece bilgisayarı açıkken yani anakarttaki rj45 anakarta elektrik geldiği sürece aktif ethernet kartındaki ise sadece bilgisayar açıkken sanırsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.