Şimdi Ara

Microsoft, müşteri memnuniyetinde Apple'ı ve Samsung’u geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, müşteri memnuniyetinde Apple'ı ve Samsung’u geride bıraktı 
    Ünlü araştırma şirketi J.D. Power'ın elde ettiği verilere göre Microsoft, tablet konusunda kullanıcıların en memnun kaldıkları marka oldu. Yüklü gelen uygulamalar, internet erişilebilirliği ve aksesuarların kullanılabilirliği kategorilerinde liderlik koltuğuna oturan Surface ailesi -1000 üzerinden- 855 puan alırken, onu 849 puanla Apple ve 847 puan ile Samsung takip ediyor.

    Konuyla ilgili açıklama yapan J.D. Power yöneticilerinden Jeff Conklin, Microsoft’un her yeni Surface cihazında tabletin yeteneklerini önemli ölçüde artırdığını ve piyasaya sürülen aksesuarlar ile kullanıcı deneyiminin iyileştirildiğini belirtiyor. Zira Microsoft aksesuar konusunda da en fazla memnuniyet duyulan marka pozisyonunda. Diğer taraftan Apple cihazlarını üretkenlik üzerine konumlandırırken, Surface ise verimlilik çevresinde şekilleniyor.
     
    Microsoft, müşteri memnuniyetinde Apple'ı ve Samsung’u geride bıraktı
    Tabletlerin giderek fonksiyonel özellikler bakımından dizüstü bilgisayarlara yaklaştığını ifade eden Conklin, Microsoft’un başarısının merkezinde çok yönlülük, rahat kullanım desteği, ekran büyüklüğü, malzeme kalitesi ve tasarımın çekiciliği gibi etkenlerin büyük rol üstlendiğini söylüyor. Üstelik Surface müşterilerinin daha genç kitleden oluştuğu söyleyen araştırma verileri, Microsoft kullanıcılarının cihazlarını kısa sürede benimsediklerine dikkat çekiyor.
     







  • abd piyasasındadır ancak türkiyede microsoft ürün bile getirmiyor

  • Tablet konusunda gayet normal. Surface serisi varken iPad ve Android tabletler gereksiz ve basit birer media player olmaktan öteye gidemeyen cihazlar

    Ama gelecek mobilde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen microsoft dan çok memnunum. 2012 de orjinal kutulu win 7 aldım, 10 kere sistemi değiştim her seferinde adamları arayıp yeni ürün anahtarı istedim, hiç sorun çıkartmadılar. 2012 de aldığım yazılımı hala kullanıyorum, her güncellemeden faydalanıyorum, çok memnunum.

    Ayrıca telefonda bekletmiyorlar ve arama ücreti ödemiyorum. Beni şu numaradan arayın diye siteye yazıyorum daha sonra kendileri benı arıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 7 Nisan 2017; 19:51:16 >
  • Az müşteri olunca mecburiyetten daha çok ilgileniyorlar :D

  • mecburiyettir o memnuniyet değildir, memnuniyet olsa duramazsın :)

  • biri diğerinin 4 katı pahalı olunca normal tabi.

  • Güzel başarı. Keşke Surface'lar Türkiyeye de gelse doğru düzgün.

    İronik bir şekilde smartphone'a inince en berbat noktaya düşüyorlar

  • Tablette tamam bir de mobil kısmına sorun bakalım müşterileri memnun muymuş

  • Mantıklı işler yapıyor, yeni CEO. Windows 10 müthiş oldu özellikle son güncelleme ile.



    Bir de surface pro ile tablet konusunda bayağı yol katettiler. Hoş, .exe desteği sayesinde bu kadar ilerleme sağladı. Yoksa market zorunluğu olsa, rekabet şansı yoktu.



    Şimdi artı almak için gelip sataşacak ergenler konuya bekleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlam veremediğim için soruyorum. Aralarında ki fark sayısal olarak çok düşük, bu değerler neye karşılık geliyor?

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Zaten olması gereken de bu hocam. Eğer ürün etkinleştirme anahtarı vermediğini düşünsenize. Herkes korsana yönelirdi. Sonuçta parasını verdim diyip.
  • Burda birşeyi unutmayalım.Surface in rakibi yok.Çünkü ipad ve samsungun android tabletleri farklı çizgide.Surface ise direk yılların birimi windowstan aldığını devam ettiren bir ürün.Dizüstüden farkı yok ama ipad falan onlar sadece tablet.Yanında bedava gelen fonkiyonel surface kalemide unutmamak lazım.

  • Başımıza taş yapacak habere bak , benden uzak olsun Microsoft

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet konusunda rakipsiz olduğu kesin ama birde market ios yada androidin yarısı kadar zengin içerik olsa tablette büyük fark atar windows.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cherkesomer

    tablet konusunda rakipsiz olduğu kesin ama birde market ios yada androidin yarısı kadar zengin içerik olsa tablette büyük fark atar windows.

    Hocam X86da kim mağaza arar exe dünyasının sınırı yok moktan mağaza uygulamasının açılması 5 saniye, işlem yapması bir 5 saniye daha. Groove müzik falan hikaye Windows media player daha işlevsel ve hızlı. Groove 200mb ram yerken wmp sadece 50mb yiyor. Filmler ve tv desen dosya açamıyor vlc varken yüzüne bile bakılmaz. Edge zaten komedi onu geçiyorum nefret edilen ie daha iyi. Fotoğraflarda ayrı saçma en basit özellikler yok ve anlamsız bir gecikme var Windows fotoğraf görüntüleyicisi daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık ile içerik kel alaka!

    Ayrıca ms keşke aynı memnuniyeti mobil telefon pazarında da sağlayabilse demeden edemiyor insan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araya "Apple ın ilk günden beri liderlik ettiği tablet sektörü" gibi bir şeyler serpiştirilmemesi ilginç olmuş. Devamını dileriz.

  • Samsungda musteri memnuniyeti var miydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mc için oldukça sağlam bir başarı.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.