Şimdi Ara

Yeni Hyundai i30’u en yetkili ağızdan dinledik, aracı kısa bir rotada kullandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugüne kadar küresel ölçekte 850 bin adetten fazla satılan Hyundai i30 çok yakında Türkiye’de de tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni motor seçenekleri ve donanımsal özellikler ile gelen araç, daha geniş, daha uzun ve daha alçak bir gövdeye kavuşturulmuş. Şaside yapılan geliştirmelere ile 28kg daha hafif hale getirilen otomobil, yol tutuşu anlamında da önemli kazanımlar elde etmiş.

     

    Güvenlik seçeneklerinin pozitif etkisi bir yana araç, kullanım deneyimi ve yarattığı güven hissi ile de iddialı bir güncelleme olarak karşımızda duruyor. Otomobille ilgili daha fazla detayı sizlere aracı uzun süreli kullanımımızdan sonra sizlerle paylaşmış olacağız. Şimdi sizi Hyundai Türkiye Genel Müdürü Önder Göker ile gerçekleştirdiğimiz röportaj ile baş başa bırakalım.








  • Araba deyince renk seçeneği donanım teknoloji bir de tasarım mı aklınıza geliyor? Lütfen araç nasıl test edilir önce o konuda kendinizi geliştirin. İzlenme tıklanma sayıları artıyor diye her alana girmek doğru değil. Profesyonellik iyi olunan alanda varlık göstermek demektir. Bir alanda varlık gösterecekseniz önce kendinizi geliştirin.

    And Mehmet Çetinin tek başına yaptığı OTOPARK testlerini izleyerek bir otomobil hangi kriterlerde ve nasıl değerlendirilirin cevabını bulun. Ardından bu kriterleri değerlendirebilecek bilgi birikimi ve kültüre sahip misiniz onu değerlendirin. Lütfen yarım yamalak videolarla gelmeyin. Teknoloji sitelerinin bu alana saldırması ve dar bakış açısıyla sektörü yozlaştırması hoş değil. İnsanların ufkunu daraltmak yerine ufkunu açmalısınız.

    Erdi Özüağ ve Mesut Çevik bir donanımı incelerken veya teknolojik bir aleti incelerken nasıl izleyenlere yeni bir şeyler katıyorsa aynısını yapın. Veya hiç yapmayın. Donanımhaberin bir kalitesi vardı. Gün reis bence biraz düşünsün. Neleri değiştirebilirim, nasıl siteme ve markasına katkı sağlayabilirim desin.

    Gidişat pek iyi değil. Eskilerin yerini alan genç editörler aynı kaliteyi uzun zamandır sunamıyor. Geçen sürede beklenen gelişimi gösteremediler.

    Kolay gelsin.





  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    Bu sadece röportaj. Aracı Türkiye lansmanı esnasında çok kısa bir rotada çok az kullandık. Daha fazlasını Hyundai bize yeni i30'u gönderince sizlere aktaracağız.
  • Donanımhaber ve shiftdelete davet edilmiş gitmişler otomobille alakaları yok

    Hyundai basında daha fazla duyulmaz istemiş herhalde

  • Eski model daha yeni görünüyor...

  • Aracın 2 nesli kainlikle daha modern duruyor.Obat ızgara aracı çok uyumsuz göstermiş.Test konusunda ise imkanlar oluşmasa da aracın iç mekanın tamamını gösteren bir görsel bile yok,bir arka tasarım çekimi yok,bagaj çekimi yok. Bence testler herkonuda yapılabilir ama bilgilendirici ve fikir yürütücü olması lazım.

  • Tanrım ne kadar komplike bi editör teknoloji desen var firmalarla iletişim desen var silah sanayi desen kimsede olmayan kadar var siyaset bahsetmiyorum bile!! arabalardan da anlıyor yakında moda eleştirisi de görürüz donanım haberde adeta bir rasim ozan kütahyalı..

  • Ben de beğenmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen ikinci elini alacaktim, yeni model de %55 guclendirilmis celik lafini duyunca vaz gectim, demek eskisinde %35 zayifmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Gecen ikinci elini alacaktim, yeni model de %55 guclendirilmis celik lafini duyunca vaz gectim, demek eskisinde %35 zayifmis

    Bu neyin nasıl bir hesabıysa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeeee

  • CVENTURAS boş yapma bu bir sadece lansman öncesi ropörtaj videosu.


    ben videoyu beğendim soruları soran genç arkadaşta güzel sorular sormuş araç incelemeye geldiğinde ozaman değerlendiririz incelemesini. buradan bakıpta ıy mıy yapmak doğru değil.

  • bu araba kaç çekirdekli?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Gecen ikinci elini alacaktim, yeni model de %55 guclendirilmis celik lafini duyunca vaz gectim, demek eskisinde %35 zayifmis

    %10'u da sudan oluşuyor.
  • Donanimhaber, arabahaber mi oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Gecen ikinci elini alacaktim, yeni model de %55 guclendirilmis celik lafini duyunca vaz gectim, demek eskisinde %35 zayifmis

    Bu mesaji anlamayanlar olmus, yenisi eskisine gore %50 mukavemetliyse eskisi yenisine gore ortalama %35 daha az mukavemetli demektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. nesildeki başarılı yol tutuşu?

    2 sene kullandım ve yol tutuşu konusunda pek başarılı olduğunu söyleyemem.

    2. nesil zaten eleştirilmiş yol tutuşu konusunda.

    3. nesili düşünenler de denemeden almasın sakın.
  • 2012 model i30 sahibi olarak beğenmedim. Kia ceed'e çok benzemiş. sportif tasarım ve agresif hatlardan eser yok. Bildiğin yumuşatmışlar.
  • çok pahalı.. zor satarlar bu aracı TR de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.