Şimdi Ara

Nintendo: Super Mario Run Satışları 'Beklentilerimizi Karşılamadı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Nintendo, mobil cihazlar için sunduğu Super Mario Run'dan umduğu kazancı alamamış.

Nintendo başkanı Tatsumi Kimishima, Nikkei Asian ile yaptığı bir röportaj esnasında Super Mario Run satışları "beklentilerimizi karşılamadı" açıklamasında bulundu.

Super Mario Run ücretsiz indirilebiliyor ancak oyuna tam erişim sağlamak için 10 dolar ücret ödemeniz gerekiyor. 31 Ocak 2017 tarihinde yapılan duyuruda Super Mario Run'ın iOS üzerinde 78 milyon indirildiği ancak satın alan sayısının sadece 4 milyon olduğu belirtilmişti. 

Super Mario Run şu anda iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda. 

• 4 Mil. satin almis. 40 Milyon dolar/avro. Gözün doysun ne diyim :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bir kere nintendo cok bencil bir firma her seybeklenir 2,bende indirip denedim bu nedir ya mario yu sanki arkadanitenvar gibi yani geriye dönüp oynama yok zoraki ilerlemek zorundasin hemen sildim hic bir nintendo almayin aldirmayin adamlar bizi adam yerine koyup mallarini bile tr ye getirmiyorlar

Orijinalden alıntı: konsoldede

bir kere nintendo cok bencil bir firma her seybeklenir 2,bende indirip denedim bu nedir ya mario yu sanki arkadanitenvar gibi yani geriye dönüp oynama yok zoraki ilerlemek zorundasin hemen sildim hic bir nintendo almayin aldirmayin adamlar bizi adam yerine koyup mallarini bile tr ye getirmiyorlar

İki sebebi var biri de bu işte, cidden oyunu satın alıp ilerideki bölümleri görmeden, zorluğu anlamadan hiçbir şeye benzemiyor. Ben de ilk aynen senin dediğin gibi düşündüm, küçük engellerin üstünden kendisi atlıyor, kendisi yürüyor ee biz de yapıyoruz bu oyunda?
    Ama işte özellikle ilerideki bölümlerde renkli coinleri toplamaya yönelik oynamaya başlayınca oyun cidden çok zevkli. İlk başta bu ne lan diyen biri olarak aylarca oynadım oyunu.

İkinci sebep de yukarıda dediğim gibi ücretsiz verilen bölümleri oynayarak pek bir şey anlamadığınız bir oyuna 10 dolar vermek çok lüks kaçıyor. Ben Enpara indirimiyle falan 12 liraya getirdim ama gidip de ücretsiz sürümünü beğenmediğim bir oyuna 35 lira vermem, insanlar da vermedi. Sadece ücretsiz oynanan bölümleri deneyip düşük puanlar verenlerden dolayı oyunun store ortalaması da düşünce iyice önyargılı olmaya başladı insanlar.

Kısacası Nintendo bu oyunu pazarlayamadı kardeşim, aslında ne kadar eğlenceli bir oyun olduğunu gösteremedi insanlara. Forumlarda falan da gördüğünüz üzere olumsuz yorum yapanların hepsi ücretsiz sürümünü oynayan kişiler. Benim bu oyuna yönelik tek eleştirim kısa olması, 6 world çok az. Yoksa gerçekten çok zevkli bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 26 Mart 2017; 0:13:55 >

• Mobilde alıp bitirdiğim tek oyundur , ben hep masa üstü konsol oyunlarına göre kıyaslıyorum mobilde olsa , masa üstü konsolda oynasak 7.5 8 puanlık bir oyun olmuş , kısa sürüyor bölümler ve boss savaşları daha çok ve zorlayıcı olmalıydı

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İndirdim bölümü bitirdim kalanını oynamak için para istedi ve oyunu sildim. 4 milyon satmış bence büyük başarı gereğinden fazla satmış oda mario adından kaynaklıdır. Baya dandik sıradan bir oyundu. Mobilde böyle bir sürü koşu oyunu var. Örneğin sonic koşu oyunları mario run dan daha güzel. Ayrıca koşu oyunlarının devri geçti, ben mobidle artık rpg oynuyorum daha keyifli.

• Nintendo buraya zaten 2005 te Nortec distrubutorluguyle beraber gelmisti.ama tarihte en cok satan konsollari 100 milyonluk Wii 200 bin,150 milyonluk DS 100 bin satinca haliyle ulkeden 2012 yilinda cekildi Nortec in batma esigine gelmesiyle.Nortec de o zamanlar Yunanistan ekonomik krizde oldugundan kuculmeye gitmis 2 yil sonra da batmisti.ayrica insanlar DS te R4,Wii de Softmod kullanip orjinal oyunlarin rafinin yanindan bile gecmemesi Nintendo nun cekilmesinin en buyuk nedenidir zaten.70 milyonluk ulkede bu kadar dusuk satislar yapip ustune o kadar zarar ettikten sonra neden dursun ki bu ulkede bana aciklar misiniz?Nintendo oyunlarinin COCUK oyunu olarak goruldugu bu ulkeye neden yatirim yapsin bu saatten sonra?arastirmisiyorsunuz etmiyorsunuz sonra almayin etmeyin diye burada soyleniyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mario teması için 2 dolara benzerleri olan oyuna o parayı vermem.

Orjinalden alıntı: konsoldede

bir kere nintendo cok bencil bir firma her seybeklenir 2,bende indirip denedim bu nedir ya mario yu sanki arkadanitenvar gibi yani geriye dönüp oynama yok zoraki ilerlemek zorundasin hemen sildim hic bir nintendo almayin aldirmayin adamlar bizi adam yerine koyup mallarini bile tr ye getirmiyorlar

Aynen, firma dediğin kendini değil seni düşünmeli :) Hayır kurumu ya, aslında gelirlerini senin gibileriyle paylaşmalı da. Run türü oyunda zoraki ilerlemeye şaşırıp kaldığına göre oyun kültüründe bayağı boş olmalı. Uluslararası bir şirket her hangi bir ülkeye kendine bayiilik başvurusu yapılırsa gelebilir, temsilci olmak istemeyeni Nintendo zorla mı seçecek? aral gibi şirketler istemiyorsa Nintendo kasetle şantaj mı yapacak? Nortec Türkiye'de vergilere ve senin gibilere 6 sene dayandı sonra iflas etti. Neresinden baksan acayip cahilsin ve 11 yaşındaki yeğenim Türkçeyi senden çok iyi ve kurallarıyla yazıyor. Vallahi aslında konu oyun filanda değil, Türkiye senin gibi milyonlar yüzünden iflah olmuyor.

• Mario duyunca kusasım geliyor artık. Birde Mario Superstar çıkmış 5 puan almış
  • Mario run tam bir felaket.Geçmişte heyecanla oynanan kimsenin oynamaktan kendini alamadığı bir oyunu mobile böyle rezil bir halde getirmek tam bir başarı olsa gerek.Resmen marioyu katletmişler.Zevksiz sıkıcı ve sıradan bir mobil oyun yapmış nintendo.Keşke hiç mobile bu oyunu çıkarmasaymışda mario aklımızda iyi haliyle kalsaymış

• Oyunun eğitim bölümüne başladım.Yaratığın üzerinden otomatik atlıyor,otomatik koşuyor onu otomatik yapıyor bunu otomatik yapıyor bize bir zıplama kalmış üstüne birde tonla para istiyorlar geri bile gidemiyoruz oyunda komedi.

Orjinalden alıntı: Zarbo257

mario mu kaldı ya yap bir zelda mobil için.İsteler Breath of Wild'ı mobile çok ala uyarlarlar zaten öyle ahım şahım grafikleri yok.

aynen aynen biseyin calismasi icin tek degisken grafikler hic fizik oynanis mekanikleri yapay zeka onemli degil bunlar zaten renderlenmis grafik oynuyoruz biz demi kafaya bak ya...

Orjinalden alıntı: alsndnz

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Zarbo257

mario mu kaldı ya yap bir zelda mobil için.İsteler Breath of Wild'ı mobile çok ala uyarlarlar zaten öyle ahım şahım grafikleri yok.</blockquote>

aynen aynen biseyin calismasi icin tek degisken grafikler hic fizik oynanis mekanikleri yapay zeka onemli degil bunlar zaten renderlenmis grafik oynuyoruz biz demi kafaya bak ya...

Allah aşkına Zelda'da kullanılan fiziği isteseler aynı şekilde aktarırlar telefonlara.Nvidia'nın tegra mimarisini kullanan switch'in hesapladığı fizikleri telefonlar hayli hayli kaldırır.Özellikle son 2 yılda çıkan modeller.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.