Şimdi Ara

Salt and Sanctuary PS Vita Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Ska Studios, PlayStation Blog aracılığıyla 2D aksiyon rol yapma oyunu Salt and Sanctuary'nin PS Vita çıkış tarihini duyurdu.
     
       Salt and Sanctuary 28 Mart tarihinde PS Vita için çıkış yapacak.
     
       Salt and Sanctuary'nin PS Vita portu Sickhead Games tarafından yapıldı. Sickhead Games daha önce Stardew Valley ve Darkest Dungeon'ın konsol sürümlerini portlamıştı. Ska Studios ise sadece HUD, kamera ve bazı efektler üzerinde çalıştı. 
     
       Ayrıca söz verildiği üzere Salt and Sanctuary cross-buy özelliğine sahip olacak ve eğer oyunun PlayStation 4 sürümü sahipseniz direkt olarak PlayStation Vita sürümüne de sahip olacaksınız. 








  • Benim için Vita da oynanmayı bekleyenler listesine eklendi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • su cihazı bir sahlandıramadı gitti sony be arkadas yap düzgün bir god of war su güzelim cihaza özel olarak ne olacak yemin ediyorum böyle bir üvey evlat muamelesi görülmedi cihazda donanım var kalite var yenilik var ne adam gibi yazılım destegi sunabilidi nede dogru düzgün oyun yazık degilmi kardesim su cihazı alan insanlara az öz de paralar verilmedi kol gibi fahiş fiyatlardan satıldı gittin özel hafıza kartı yaptın ordanda caktın millete sonucunda ne var sıfır yemin ediyorum su konsolu herşeyiyle özenle topladım 3 yıldır dolapta mısıl mısıl uyuyor anasını satayım satsam satılmaz atsam atılmaz yemin ediyorum yazık günah baska birşey degil...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • aynen . şu konsola bir iki exc sallada millet rahatlasın sony. nedir bu vurdum duymazlığın yahu. 5 milyon japonyada satmışsın. az buz değil.
  • öğrenin artık sunu sony parayi bulana kadar insanlari dusunen ozen veren bir firma tr dil desteginde oldugu gibi parayi kirdi cok kasmiyot ne takicak zaten ses cikaran yok fanboylari sagolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.