Şimdi Ara

Antec Phantom 350, En iyi fansız güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır dünyanın en iyi güç kaynaklarını üreten Antec fansız güç kaynağında diğer tüm rakiplerinden kat ve kat üstün bir giriş yaptı. Hayalet adı ile sessizliğini simgelemekte ve rakiplerinin çok daha altında ısı üretiyor ve bu ısıyı yararkende oldukça başarılı oluyor. Bunu nedeni Tam Dalga doğrultucusu kullanıyor olması. Antec mühendislerine göre bu daha karışık devre yüksek güç tüketimlerinde %88 verimliliğe çıkabilmenin anahtarı. SilentPcReview ise %88 verimli bir güç kaynağının Zalman'ın %70 verimli güç kaynağına göre 300 Watt tüketim esnasında 120 Watt yerine sadece 40 Watt ısı yaydığını kanıtlamış.

    Bu kadar az ısı olunca ve tük kompanentler bir şekilde müthiş ısı yayım kapasitesine sahip dış alüminyum iskelete bağlanınca güç kaynağı çok az ısınmakta ve fansız olmasına rağmen ömrü çok uzun olmakta. Antec fansız güç kaynaklarında 3 yıl garanti verebilen tek firma. Dikkat ederseniz fanlı güç kaynaklarında 5 yıl garanti veren firmalar bile mevcut. Ayrıca Antec günümüzün tüm beklentilerini, SATA, 24-pin konnektör, Çift 12V hattı, bir 12V hattı sadece anakarta gitmekte ve 12V raylarındaki toplam 36 amperlik güç 350 Watt için hayli iyi.

    Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta bu kadar iyi fansız güç kaynağının bile her durumdaki havalandırması olmayan ve dikkat edilmeyen kasada çalışma sorunları yaşayacağı. Antec o kadar iyi bir iş başarmış ki düşük fan hızı ile çalışmak için modifiye edilmiş Zalman 400B'den 3 C daha az sıcaklıkta çalışabilmiş. Tavsiyemiz mutlak sessizlik için kesinlikle alınması gereken ürünlerden birisi ve yine en iyi sessizlik ortamını sağlayacak CoolerMaster Stacker kasası ile kullanılması.

    Ürünün kötü yanları ise her ne kadar 149$'da bulunabilsede 199$ gibi yüksek tavsiye fiyatı, Türkiye dağıtımcısı Escort'un böyle ürünleri pek ülkemize getirmemesi ve tabii ki çok yüksek güç arayan kullanıcılara hafif bir güç kaynağı kalması gösterilebilir. Ürünün kullanım alanları arasında HTPC (Home Theater PC- Ev Sineması PC'si) gelecekteki en büyük kullanım alanı. Aşağıda iki ayrı incelemesini bulabilirsiniz ;








  • Fiuuuvvv Fiyata bak. Herkes zengin olmaya çalışıyor :
  • Hoş.
  • güzel bişiye benziyo
    fiyatıda
  • TAGANLARA FALAN
    KAFA TUTUYOR
    İYİ Bİ
    POWER
  • 200 kağat hemde $ bu fiyata sadece psu ya para verebilirmi türk insanı bence hiç getirmesinler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: balcova

    200 kağat hemde $ bu fiyata sadece psu ya para verebilirmi türk insanı bence hiç getirmesinler

    +1
  • Valla şu sıralar deli gibi fansız güç kaynağı arıyorum. 149$'a bulsam alırım bu güç kaynağını. Fansız bir model için hem 350W hem de 3 yıl garanti çok güzel.
    Satılan herhangi bir satış sitesi biliyorsanız yazın lütfen.
  • 3 yıllık bir modeli ancak ikinci elde bulursun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: archuman

    3 yıllık bir modeli ancak ikinci elde bulursun...

    Yurt dışında satılıyor.Türkiye'de dağıtımcısı yok malesef. Hatta bu modelin 500w lisi bile çıkmış.Ama Türkiyeye getiren yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.