Şimdi Ara

Assassin’s Creed Empire için Yeni Söylentiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Geçtiğimiz gün Wog.ch adlı İsviçreli bir perakendecide listelenen Assassin’s Creed Empire için bu kez Polonyalı website Gry-Online (Çeviri The Ones Who Came Before) tarafından bir takım söylentiler paylaşıldı.
     
       Söylentiler şu şekilde:
     
    - Assassin’s Creed Empire Antik Mısır'da geçecek ve oyun bir Prequel olarak karşımıza çıkacak.  (Prequel: Oyun, film veya dizilerde anlatılan olayların öncesini veya başlangıcını konu edinen ancak onlardan sonra oluşturulmuş bölüm veya bölümlere verilen addır.)
     
    - Altair'in uzak bir atası olan eski bir köleyi kontrol edeceğiz. Bu karakterin cildi diğer Assassin’s Creed oyunlarındaki ana karakterlerin cildinden biraz daha koyu. 
     
    - Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Empire'ın dünyası Assassin's Creed: Black Flag'in dünyasından üç kat daha büyük. 
     
       Asassin’s Creed: Empire İsviçreli perakendeci Wog.ch'de PlayStation 4, Xbox One ve PC'de 2017 yılının dördüncü çeyreği için listelendi. 








  • Far cry 3 gibi watch dogs 2 gibi şaşırtmasını bekliyorum artık bu seferde aynı görev yapısı aynı dövüş sistemi olmasın artık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ubi tower ve birbirinden gereksiz hicbir etkisi olmayan 2836362 tane collectible olayini bitirmeleri gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere aynı şehir yapısını, olayları, binaları yerleştirirlerse isterse 10 kat büyük olsun birşey farketmez ki. Marifet herşeyi FARKLI yapabilmekte, aynı yapabilmekte değil. Neyse bakalım göreceğiz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oha Black Flag zaten çok genişti onun 3 katı demek - hele antik çağda gemi gibi hızlı bir ulaşım aracı olmadan - epey büyük gelecektir. Sızıntılar art arda geliyor resmî duyurunun da eli kulağındadır. Bekliyoruz bu sefer hayal kırıklığına uğratmamalarını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 21 Mart 2017; 20:08:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubishit ineği tam gaz sağmaya devam ediyor anlaşılan :)
  • Sızıntılar art arda geliyor :) Oyun bir kaç güne resmiyete dökülür. :)
  • Witcher 3 ten etkilenmisler ama becerebileceklerini zannetmiyorum hoplama ziplama oraya buraya tirmanma kalkmali.Zaten bana göre bu oyunun atmosferinde hic bir sıkıntı yok bence en iyilerinden resmen tarihi yaşıyorsun.Oynanış komple değişirse sasirtir.
  • Hangi oyun ötekinden çok farklı olarak gelmiş beyler acayip taraflı davranıyorsunuz, şu seride eleştireceğiniz bir şey varsa o da modern hikayeyi yavanlaştırılmasıdır. İlk oyun ve son çıkan oyuna bakın sonra Shadow Of Mordor,Batman,Witcher gibi diğer oyunlara bakın AC bu oyunların gösterdiği gelişimden daha fazlasını gösterdi.
  • Yenilikle falan uğraşmasınlar hatta tam tersi eskiye ''AC 2'ye'' dönüş yapsınlar.
  • Çölde serapda göreceğiz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pirates of carribean ' ın oyun haklarını alsalar aslında . bi korsan oyunu iyi gider..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hangi oyun ötekinden çok farklı olarak gelmiş beyler acayip taraflı davranıyorsunuz, şu seride eleştireceğiniz bir şey varsa o da modern hikayeyi yavanlaştırılmasıdır. İlk oyun ve son çıkan oyuna bakın sonra Shadow Of Mordor,Batman,Witcher gibi diğer oyunlara bakın AC bu oyunların gösterdiği gelişimden daha fazlasını gösterdi.

    Serinin hikaye bakımdan önemli yanı, AC II'yi efsane yapan modern zamanda geçen hikayeydi, o Eden videolarıydı zaten. Ne oldu, şişti şişti sonra feci patladı.
    Onun dışında eski zamanlarda geçen şehirler de tekdüzeleşti, AC 1 mesela bence çok harika bir oyundu, AC II'de bir sürü şehir vardı yine ve hepsinin karakteristik özellikleri vardı. Brotherhood'la birlikte düşmeye başladı seri zaten, tek şehir Roma, tek şehir İstanbul diye gitti. 3'e AC bile diyemezsin rezalet ötesi, Black Flag de yine AC ile alakası yok. Unity eski AC formatında ama onda da hikaye yoktu işte.

    Ayrıca bu yukarıda saydıklarımın yanında tam 8 oyundur neredeyse zerre değişiklik olmadan aynı oynanışı sunuyorlar. Bırak da eleştirilsin.




  • Şu oyun sade olsun sade. Syndicate, AC oyunu muydu değil miydi bilemem. III, Black Flag, Unity, Syndicate giderek kötüleşti bunlarla seri. Özüne dönmesi lazım.
  • Yapacakları tekşey AC 2'nin oynanış dinamiklerine dönmek başka birşey yapmalarına hiç gerek yok. Ezio gibi ana karaktere önem vermeliler, Ezio'da karakter ile özdeşleştik ama sonraki AC'lerde ana karakterler kimsenin aklında bile kalmamıştır.

    İlk ve ikinci oyunu esas alsınlar yine yıkıp geçerler ortalığı.
  • Bu oyunlar cep telefonlarına uyarlanamazmı?
  • Ubisoft un oyunlari cok tekduze ve ozensiz olmaya basladi son yillarda. Bi open world sevdasidir gidiyor ama beceremiyorlar iste. Meta si 80 uzeri olan oyunlari yok. Bundan vazgecip eskiye donmeleri gerek. Ve yapimcilara kesinlikle daha fazla sure vermeleri gerek. Bi rockstar ya da sony exc oyunlarina bakin adamlar yillarini harcayip ozenli oyunlar yapiyorlar laf olsun diye degil yani.
  • Yeni bir Prince of Persia gelmedikçe Assasins Creed'e sövmeye devam edicem
  • Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hangi oyun ötekinden çok farklı olarak gelmiş beyler acayip taraflı davranıyorsunuz, şu seride eleştireceğiniz bir şey varsa o da modern hikayeyi yavanlaştırılmasıdır. İlk oyun ve son çıkan oyuna bakın sonra Shadow Of Mordor,Batman,Witcher gibi diğer oyunlara bakın AC bu oyunların gösterdiği gelişimden daha fazlasını gösterdi.
    Bu oyuna haksızlık edildiğine katılıyorum. Ama her yıl çıkmaması gerekiyordu. Nitekim vazgeçtiler bu sevdadan. Diğer oyunlarla karşılaştırman yanlış. Özellikle witcher'ı falan karıştırma aman diyim :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu oyunlar cep telefonlarına uyarlanamazmı?


    Grafik konusundaki gelişimleri düşünüldüğünde aslında mobil cihazlara gayet uyarlanabilir. Zaten düşmanlar düzgün bir saldırı yapmıyor ama bu da normal. Savaşabiliriz mobil cihazda da gamepad de kullanıp. Sıkıntı olan zaten oyun oldukça buglı çıkıyor ve boyutlar malum. Güncellemeler de boyut olarak uçuk. Mobil cihazlar burada zorlanır. Bir de motor kendilerine ait yani desteği var mı şu an yok mu bilemeyiz.


    Diğer taraftan boyut 3 kat büyük denmiş BF'e göre ama o oyunda bayağı bir deniz kısmı vardı. Onlar dahil 3 kat mı? Bu oyunda deniz namına neler var? Akdeniz'e açılırsak ve o kısım büyük yer tutuyorsa o boyutun anlamı yok. Bir de görev çeşitliliği açısından da o haritayı doldurmak var yani aynı görevleri yapacaksak önemi yok ama farklı görevlerle çevreyi dinamik olarak değiştirecek ya da kullanacaksak sevindirici.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.