Şimdi Ara

Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
22.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alarm Für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei -Kobra Takibi

Bir zamanlar küçüklüğümde RTL kanalında almanca bir dizi vardı kobra takibi. Bir adam vardı hep türke benzetirdim daha sonradan ıntrosunda okuyarak adamın turk oldugunu anladıgım ve dumur oldugum cok cok hosuma gıden bir yapımdır.Kac seneden berı ızlerim, en eskı fanatıklerınden bırıyımdır.Konuya gelınce Otoban polisi olan 2 Ortak biri türk(Erdogan Atalay) diğeri alman(Reine Stinke) belli zaman sonra alman ortak Tom Kraniş ( R.S ) yerine genç yağaz delikanlı Christian Oliver katılmıştır. Serüvende Sekreter Araştırmacı Andrea ( Carina Wiese ) Şef Anna Engelhard (Charlotte Schwab ) da buyuk rolu vardır. Mutlaka izlemenizi önerdiğim dizi-film de Türk arkadaş Semih Gerkan ( E.Atalay ) Genelde huyu gereği her bölümde bir bmw 3 parçalamaya kendini adamıştır. Alman ortakları onun aksine Mercedes kullanmaktadır. Genellıkle yenı bolumlerde Görev aracı bulamadıgı zamanlarda X5 Kullanırlar. Alarm Für Cobra 11 Die Autobahnpolizei ' a bayılacaksınız. Ulkemızde gosterımde olan bolumler eskıde olsa ara sıra yenı guncel bolum koyma lutfunda bulunuyorlar ve benım gıbı Kobra Takıbı severler için guzel oluyor fakat gelgelelim gecenin çok geç saatlerıne koyuyorlar.

Yayın Akışına Gelince :

Genellikle:
    Pazartesi , Perşembe , Pazar
    Arasıra:
    Pazartesi,Salı,Cuma

Saat 1.30 itibari ile veriyorlar. Bugun saat 3.30 da başlıyacak bilginize. Aşırı geç e koyabılme ıhtımallerı yuksek.

Kobra Takibi

"Kobra Takibi", hızlı tempolu, sürükleyici öykülü ve hareketli sahneli yepyeni bölümleriyle sizlerle. Yaşamları hızlı arabalar, hareket ve macera üzerine kurulu, iki polisin maceralarının anlatıldığı dizinin her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanıyor. Uyuşturucu satıcılarına, silah kaçakçılarına, katillere ve sorumsuz sürücülere karşı amansız bir mücadele veriliyor.

Alternatif Linkler:

http://www.cobra-action.de/
    http://www.afc11.wz.cz/
    http://kanald.com.tr/tv/kobratakibi/

Yoğun İstek Üzerine Fan Klubu Kurmus Bulunuyorum. İmzaya Resme Gerek Yok .
    Başvurularınızı buradan yapabılırsınız. Bolum sonlarında yorumlarız.
    Bilgi Resim ve konu dizi hakkında bilimum Paylaşımlar.
    Avatarı Olmayan uyelere Avatar Atanacaktır. Örnek Avatarı Görmek için !Tıkla!

[[[ Üye Listesi ]]]
    [[[Toplam Üye = 13]]]

Ozdamar

Umut16

dgo2133

mussa

K@lken

feanorringeril

royartarl

sky__walkerl

Power Of The Renault

rb.atasoy

@pi

kürsad

PVH

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 23 Mayıs 2008; 8:59:26 >

• bende bugun neden yok dıyordum
  • her gece kaçırmadan izliyorum ama artık izlemediğim bölümlerin sayısı yok denecek kadar az, sürekli tekrar.. dün yeni ortaklı bölümü varken bugün eski ortağıyla olan bir bölümü koydular vs vs. bende en eski fanatiklerinden biriyim ama yeni bölümlerini isteriz
  • Atalay'ın dizideki ilk ortağının öldüğüne dair bişiler duyduydum .
  • off neden bu kadar geç vakite yayınlıyorlar.bende eskiden çok beğenerek izlerdim.yine olsa yine izlerim ama geç vakte koymuşlar
  • benim bu dizide anlamadığım şey yeni kasa (çekilen yıl için) bmw 3 ile seyir halindeyken, ya da bir kovalama sahnesinde, kaza yapınca yamulan ya da yanarken gösterilen araba hep aynı renk eski kasa bmw 3 oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

benim bu dizide anlamadığım şey yeni kasa (çekilen yıl için) bmw 3 ile seyir halindeyken, ya da bir kovalama sahnesinde, kaza yapınca yamulan ya da yanarken gösterilen araba hep aynı renk eski kasa bmw 3 oluyor.

bi kere de 96-02 range rover ı kovalıyorlardı .. range yoldan cıktı 50 mmetrelik bi vadiye uçtu ..o sırada araç 80 model fln range oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık valla o kadar araç parçalıyorlar. Birini bize verseler ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

benim bu dizide anlamadığım şey yeni kasa (çekilen yıl için) bmw 3 ile seyir halindeyken, ya da bir kovalama sahnesinde, kaza yapınca yamulan ya da yanarken gösterilen araba hep aynı renk eski kasa bmw 3 oluyor.

bi kere de 96-02 range rover ı kovalıyorlardı .. range yoldan cıktı 50 mmetrelik bi vadiye uçtu ..o sırada araç 80 model fln range oldu

bravoo

kazalarda veya yardırma sahnelerinden genelde kullanılan araçlar 10-20 yaş eski kasasının görüntüleri yakalayan yakalıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Atalay'ın dizideki ilk ortağının öldüğüne dair bişiler duyduydum .

Hayır. Reine Stienke ölmedi. Hatta en son guncel bolumlerde o oynuyor . Sezon 11 falan.

Ayrıca Kaza yaparken yeni yaptıktan sonra eski bmw ler ulkemızde gosterılen cok cok eskı bolumlerde.

8-9 uncu sezondan sonra kadrajlar cekim teknıklerı ve teknolojıler degıstı.. Ornegın pazartesı gunku bolumun kameramanı ve cekım teknıklerı cok daha yenı idi eskilerden.

Ve en uyuz oldugum sey eskı bolumlerde erdogan atalayın sesi farklı yenı bolumlerde farklı dublajlıyorlar. Adamın sesine alışamadık gitti.

Türkiyede fun club acalım bu forum sayesınde cogalıp kanal d ye toplu mail atalım hem gosterım saatlerı cok geç. Size soylıyım aptal aptal dızı oynatacaklarına bunu oynatsalar emınım cok daha fazla ızleyen olur ve ızleyıcı kıtlesı artar.

Ozellıkle yenı bolum yanı yenı sezonlarını aksam haberlerden sonra gümüş altın bronz gıbı dızılere yeğlerim şahsen.

Aradaki dizideki favorim Tom ( Reine Stinke ) en karizması o ah bırde bmw yı o kullansa. Sıyah takım falan ..

Sevgiler

• Ben de eskiden bu filmi severek izlerdim ama bayadır neden rastlamıyorum diyordum kendime.
    Demek ki geç yayınlıyorlar, aslında akşam normal saatlerde verseler ne güel olurdu, çok zevkli bir film...
    Kanal D Yapmaz ki böyle bir güzellik...
  • Tam açılımı bu olsa gerek zevkli. Ne olacagını bılsemde soluksuz ızlıyorum evet sonunda elbette heo ıyıler kazanıyor mantıgı ama cok hosuma gıdıyor en azından ızleme anında dertlerı unutuyorum kopuyorum o an hayattan
  • gece 2 de basliyo cok gec
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Atalay'ın dizideki ilk ortağının öldüğüne dair bişiler duyduydum .

Ozellıkle yenı bolum yanı yenı sezonlarını aksam haberlerden sonra gümüş altın bronz gıbı dızılere yeğlerim şahsen.

Sevgiler

çok doğru bende sırf o diziyi izleyebilmek için geç saatlere kadar uyumamak zorunda kalıyorum bazen rtlde denk geliyor almancam olmamasına rağmen sırf aksiyon sahneleri için izliyorum...

bende fanı olabilirim

• dün seyretmiştim dünkü bölümü çok heycanlıydı
  • Bende fanatiklerindenim ama hem çok geç saatte hemde eski bölümler abuk yerli diziler yayınlanacağına şu dizinin yeni bölümlerini mormal bi saatte yayınlasa kanald tam süper olcak ama nerdeeeee
  • gece 3:30 da dizimi olurmuş arkadaş 2 saat sonra sabah ezanı okunuyor zaten bari sabah kuşağıan filan koysunlar seda sayanın teneşirlik olmuş halindense diziyi tercih ederim
  • Tartışma çıkar valla bu cümleye
  • Bu dizi cidden mükemmel bir dizi..Uzun zamandır çıkmıyor diye biliyordum ama geçen gün gece yarılarnda yayınlandığını duydum...Buradan Kanal D'ye
  • Zaten türkiyede çıktığı ilk günden beri yayın saati hep Pazartesi Saat 1.30 du...

( Once Arena cıkardı beklerdım bıtsın dıye .. hoş hala varya .. )

Artık iyice azıttılar ama . 2 Gunden beri Gece 4 te yatıyorum .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.