TÜRK TELEKOM, İNTERNET BAĞLANTISINDA YENİ KAMPANYA BAŞLATTI Asimetrik Sayısal Abone Hattı'nın (ADSL) yaygınlaşması için Türk Telekom tarafından başlatılan bağlantı ve 2 aylık kullanım ücreti almama kampanyası yoğun ilgiden dolayı ikinci kez düzenlendi. Isparta İl Telekom Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 19 Şubat - 31 Mart 2007 tarihleri arasından yeni ADSL kampanyasının TTNet tarafından başlatıldığı bildirildi. Yeni kampanyada 24 aylık aboneliğin 59 YTL olduğu ve bağlantı ücretinin önceki kampanyada olduğu gibi alınmayacağı açıklandı. Abone olan herkese 2 aylık ücretsiz kullanım verileceği aktaran yetkililer ücretsiz kullanım limiti aşılsa bile limit aşım ücreti alınmayacağını kaydetti. Kampanyaya önceki promosyonda olduğu gibi yoğun ilgi beklediklerini açıklayan Türk Telekom Isparta Müdürlüğü, vatandaşların mağdur olmamaları için acele etmeleri gerektiğini söyledi.
(20/02/2007 - 17:40:09)
Arkadaşlar yukarıdaki haber İbs isimli bir borsa programında duyuruldu. Ama başka bir açıklamaya henüz rastlamadım.
resmen 2 ay ödemiceksin die 2 sene seni kendine bağlıyor ve birt tane modem verip işi bitiryor ha tudarda 2 sene içinde kapattrırıcam dersen bedava 2 ay ve modem parasını çatır çatır da alıyor
ewet 24 ay sözleşme imzalıyorsunuz, ama yer değiştirseniz, taşınsanız bile gittiğiniz yere aktarıp devam edebiliyorsunuz, yani bence çok önemli değil 24 ay sözleşme imzalanması, ben bundan sonra interneti kapatacağımı zannetmiyorum, belki yer değiştirirsin o zaman da gittiğini yere taşırsın interneti.
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..