Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.261.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kontrolor

HAYIRLI UĞURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ BİNERSİNİZ İNŞALLAH.
    FİYAT KONUSUNDA BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ?

quote:

Orjinalden alıntı: haluk48a

gözünaydın,tekrar hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanın

Teşekkürler arkadaşlar. Şu an araba tam 100 km'de Vites değişim göstergesine uyarsak epey az benzin sarfiyatımızın olacağı söylendi doğru mudur?
  • Otomatik almayı çok istememe rağmen MMT şanzıman beni çok tatmin etmemişti deneme sürüşlerinde.İleride sorun çıkarabileceğini düşündüğüm için (şanzıman arızası ,baskı balata vs.vs.) MMT 'yi tercih etmedim .Tam otomatik versiyon olsaydı alırdım .Bence MMT'yi test edin mutlaka test dedin ,içinize sinerse alın .Toyota kalitesine guveniyoruz mutlaka ürünün arkasındadır!
  • yeni corolla dizel için kutu içi k&n, Pipercross yada green hava filtresi takan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 20 Aralık 2008; 23:17:32 >
  • magesuko sorunuzu burda cevaplamıştım ama gözden kaçırdınız sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: erincar

vites değişim göstergesi sallamıyor, vites değişim göstergesi sizin kullanım tarzınızı anlayıp ona göre sizi yönlendiriyor. örneğin sakin kullanıyor,gaza az basıyorsanız 2000 devire bile gelmeden vites yükselt diyebiliyor ya da 5. viteste 2500 ya da 3000 devir civarında giderken gazı köklerseniz hızlanmak istediğinizi düşünüp vites küçült diyebiliyor. çoğu kişi sadece ekonomik kullanım amaçlı sanıyor ama nasıl kullanmak istediğinizi algılayıp sizi yönlendiren bir sistem
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Araç benzinli düz vites arkadaşlar. Bu çekiş durumu için servis bugun babama normal hali bu rodaj süresi yok bunlarda demiş. Siz ilk aldığınızda nasıldı durum? Zamanla performansta bir artış hissettiniz mi?

Bir diğer sorumda şu olacak. Vites değişim göstergesi ve benzin göstergesi gerçekten doğru gösteriyor mu? Vites değişim göstergesi biraz sallıyor gibi geldi bana. Ayrıca benzin göstergesindede şöyle bir durum oldu. Yaklaşık 100 ytl lik benzin aldık ve depoyu full gösterdi oysa 100 ytl ile depo dolmaz.

• quote:

magesuko sorunuzu burda cevaplamıştım ama gözden kaçırdınız sanırım.
    quote:

vites değişim göstergesi sallamıyor, vites değişim göstergesi sizin kullanım tarzınızı anlayıp ona göre sizi yönlendiriyor. örneğin sakin kullanıyor,gaza az basıyorsanız 2000 devire bile gelmeden vites yükselt diyebiliyor ya da 5. viteste 2500 ya da 3000 devir civarında giderken gazı köklerseniz hızlanmak istediğinizi düşünüp vites küçült diyebiliyor. çoğu kişi sadece ekonomik kullanım amaçlı sanıyor ama nasıl kullanmak istediğinizi algılayıp sizi yönlendiren bir sistem
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Araç benzinli düz vites arkadaşlar. Bu çekiş durumu için servis bugun babama normal hali bu rodaj süresi yok bunlarda demiş. Siz ilk aldığınızda nasıldı durum? Zamanla performansta bir artış hissettiniz mi?

Bir diğer sorumda şu olacak. Vites değişim göstergesi ve benzin göstergesi gerçekten doğru gösteriyor mu? Vites değişim göstergesi biraz sallıyor gibi geldi bana. Ayrıca benzin göstergesindede şöyle bir durum oldu. Yaklaşık 100 ytl lik benzin aldık ve depoyu full gösterdi oysa 100 ytl ile depo dolmaz.

Pardon kusura bakmayın görmemişim. Cevap için teşekkürler.

• quote:

kullanım tarzınızla alakası yok. ekonomik kullanmaya alıştırıyor. vites değişim aralıklarını bilmeyen veya kulağı motora alışkın olmayan kullanıcılar için faydalı bir özellik. her gaza basışınızda bakmanıza gerek yok. 2000 devire gelmeden vites yükset, boşa alınca vites düşür gibi yanıltıcı şekillerde de yanabiliyor. bazen yokuş yukarı çıkarken vites yükselt diyor. Düşük devirde gidiyorsanız gaza basın söner, 3000 i geçince tekrar yanacaktır. Nasıl kullanmak istediğimizi algılayan bir sistem değil. tamamen devir gaz durumuna göre programlanmış 2 ışık.

• quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

quote:

kullanım tarzınızla alakası yok. ekonomik kullanmaya alıştırıyor. vites değişim aralıklarını bilmeyen veya kulağı motora alışkın olmayan kullanıcılar için faydalı bir özellik. her gaza basışınızda bakmanıza gerek yok. 2000 devire gelmeden vites yükset, boşa alınca vites düşür gibi yanıltıcı şekillerde de yanabiliyor. bazen yokuş yukarı çıkarken vites yükselt diyor. Düşük devirde gidiyorsanız gaza basın söner, 3000 i geçince tekrar yanacaktır. Nasıl kullanmak istediğimizi algılayan bir sistem değil. tamamen devir gaz durumuna göre programlanmış 2 ışık.

ben 2800 devir civarı yokuş tırmanırken (ki çokta güzel tırmanıyordu) gazı kökledim direk vites küçült ışığı yandı. hızlanmak istediğimi, nasıl gitmek istediğimi anlamasa neden küçült der? araba iyide tırmanıyordu oysa

• quote:

ben 2800 devir civarı yokuş tırmanırken (ki çokta güzel tırmanıyordu) gazı kökledim direk vites küçült ışığı yandı. hızlanmak istediğimi, nasıl gitmek istediğimi anlamasa neden küçült der? araba iyide tırmanıyordu oysa

o ışıklar tamamen aracı ekonomik kullanmanıza yönelik, daima büyük vites düşük devirde gitmeyi tavsiye eder....
  • o zaman 5. viteste 2500-3000 devir arası giderken gazı köklediğinizde vites küçült demesinin mantığı nedir? ki sırf benim aracımda değil bu hepsi küçült diyor. bu bir hataysa hiç koymasınlar vites değişim göstergesini daha iyi.
  • yokuş yukarı 2500-3000 devirde 5.viteste gidilmez bu yüzden küçült demesi normal. çok kafayı takmayın ekonomi yapacağınız yerde daha fazla yakabilirsiniz.
  • Merhaba, Yeni Corolla 1.4 D4d araç almayı düşünüyorum.
    2009 class modeli için 33000 ytl fiyat aldım bi arkadaşım aracılığı ile sizce uygun mu?
    comfort 1.4 d4d için 36000 ytl .
    hangisini alayım karar veremedim ikirlerinizi bekliyorum
  • Comfort tabiki!Bu arada rakamlar çok iyi ,hangi bayii veriyor bu fiyatları ?(Reklam olmasın PM yazabilirsiniz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nutanboz

Merhaba, Yeni Corolla 1.4 D4d araç almayı düşünüyorum.
    2009 class modeli için 33000 ytl fiyat aldım bi arkadaşım aracılığı ile sizce uygun mu?
    comfort 1.4 d4d için 36000 ytl .
    hangisini alayım karar veremedim ikirlerinizi bekliyorum

bencede çok iyi fiyat bayiler şaşırdı artık..2008 deseniz hadi bi derece dicem ama 2009 model comfort D4D için 36,000 ytl ...şok oldum diyebilirimn...damn...!

• filo indirimi olabilir. Normalde o fiyatlara benzinli alınabiliyor.
  • Arkadaşlar, belki yardımcı olabilir düşüncesiyle yazıyorum, ben de Corolla Comfort 1.4 D4D + park sensörü, 36,000 YTL fiyat aldım.
  • hangi bayii?İstanbul da mı?çok yi fiyat comfort için
  • Verdiğim fiyat Ankara'da 2 farklı bayiden pazarlıksız alınmıştır. Bence masaya 35 koysam verirlerdi ama üstelemedim, hala 2 model arasında kararsızım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vassagotr

Arkadaşlar, belki yardımcı olabilir düşüncesiyle yazıyorum, ben de Corolla Comfort 1.4 D4D + park sensörü, 36,000 YTL fiyat aldım.

çok iyi fiyat, hayırlı olsun güle güle kullanın

• LOW FUEL yazısı çıktıkdan sonra en fazla kaç km. gidilebilir? (Benzinli ve dizel olarak ayrı ayrı)
    yazarsanız memnun olurum.
    Bu arada benzinini sonuna kadar bitiren varmı? Varsa yazı çıktıkdan sonra
    bitene kadar kaç km. gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDA -- 23 Aralık 2008; 16:59:25 >
  • Arkadaşlar dün arkadaşımdan eve dönerken ufak bir kaza atlattım. Garaja girerken arabanın sağ altı betona sürttü bizim garaj girişi epey dar kurtarır sandım ama kurtaramadı çok üzgünüm kendime çok kızıyorum aceleci davrandım ve kurtarıp kurtaramayacağından tam emin olmadan garaja girmeye çalıştım

Resimde görüldüğü üzere beyaz çizikler oluştu orda boya çizildi. Yuvarlakla işaretlediğim kısım ise içeri göçti 1.5-2 cm civarında. Bu hasarı eskisi haline getirebilirler mi iz bırakmadan. Birde kaskoyu bozmuş olur muyuz eğer çok tutmayacaksa cepten mi karşılasak acaba masrafları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 23 Aralık 2008; 9:12:02 >

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.