Şimdi Ara

Waze ve Spotify güçlerini birleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Waze ve Spotify güçlerini birleştirdi

    Kendi sektörlerinin liderlerinden olan Waze ve Spotify, güçlerini birleştirdiklerini duyurdu. Bu iş birliğiyle çevrimiçi müzik dinleme servisinin Android uygulamasından Waze’e, navigasyon uygulamasından ise Spotify’a geçiş yapılabilecek. Şirketlerin böyle bir anlaşmaya imza atmış olmasındaki asıl neden, uygulamaların kullanıcı sayılarını artırmayı amaçlamaları.
     
    Waze ve Spotify güçlerini birleştirdi 

    Google’a ait olan Waze’in Spotify ile anlaşma masasına oturmuş olması, Google’ın Play Müzik’ten pek umutlu olmadığını gösteriyor. Play Müzik, 50 milyonu aşan kullanıcı sayısına sahip olan Spotify’dan çok daha geride olmasına rağmen hala müzik dinleme servisinin rakiplerinden birisi. Google’ın, Waze’in kitle kaynaklı trafik durumu paylaşımını artırmak adına böyle bir anlaşmaya izin vermiş olabileceği düşünülüyor. Uygulamanın daha fazla kullanıcıya sahip olması, trafik durumuyla ilgili olarak daha fazla ve daha detaylı bilgilerin paylaşılması anlamına geliyor.




  • Allah rızası için mobilde sayfayı kaydırınca başka habere geçmeyi kaldırın yorumlara bakmak için aşağı kaydırınca sıradaki habere geçmekten bıktım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Allah rızası için mobilde sayfayı kaydırınca başka habere geçmeyi kaldırın yorumlara bakmak için aşağı kaydırınca sıradaki habere geçmekten bıktım.

    Bir tanesi yaptı herkes ondan görüp yaptı onu :( aynı sorundan bende şikayetçiyim.
  • Bu sayede Waze'i öğrendim, uygulamada görünce de bi tıklayıp bakarım kurarım falan. İşe yarar bir uygulama olursa da kullanırım. Tam anlamıyla amaçlarına hizmet etmiş olurum sanırım. Ama bir taraftan da mantıklı bir adım eğer Waze'de başarılı ve işe yarar bir uygulamaysa. Gösterilen pek çok uygulama içi reklam boş gelebiliyor zaten. Bir de waze i kullanırsam premium fiyatında indirim yapsalar da şu gelen zam kısmını kaldırsalar en azından :/

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.