Şimdi Ara

Google'ın akıllı ceketininin fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google'ın akıllı ceketininin fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı 

     
    Giyilebilir teknolojiye yönelik önemli yatırım hamleleri yapan Google, akıllı gözlükle istediği başarıya ulaşamasa da bu sektörden çıkmaya niyetli gibi görünmüyor. Geçtiğimiz hafta akıllı şapka tasarımının patentini alan şirket, akıllı ceketi de kısa zamanda piyasaya sürmenin peşinde. Ünlü Amerikan giyim markası Levi’s ile birlikte geliştirilen ve ilk olarak geçtiğimiz yıl mayıs ayında tanıtılan ceketin bu yıl sonbaharda 350$ fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor.

     

    Kullanıcıların akıllı telefonlarıyla bağlantı kurarak bilek bölümündeki hareketi algılayan özel bölüm ile ceket; çağrı cevaplama, müzik değiştirme, yol tarifi alma gibi pek çok imkanı kullanıcılara sunuyor. Her ne kadar iki şirket, daha önceki açıklamalarında bu yılın bahar aylarında ceketin satışa sunulacağını söylemiş ancak daha sonra bu çıkış tarihini ertelemiş olsa da bu sefer ceketin tamamen hazır olduğu ve kesin olarak sonbaharda kullanıma sunulacağı söyleniyor.

     

    Özellikle şehir içinde bisiklet kullanan kişilerin, bisiklet sürerken akıllı telefonlarını kullanmak zorunda kalmamaları için tasarlanan ceket şık ve kullanışlı olsa da pahalı olarak nitelendirebileceğimiz 350$’lık müşterilerin yeterince ilgisini çekip çekemeyeceği ise merak konusu.

     

    Akıllı ceketin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:




  • pahalı olmasının nedenleri arasında; yağmura ve leke tutmaya karşı direnci arttırılmış apreli kumaşa sahip olması ile bu kumaşın bisiklet sürerken rüzgarı engelleyen ancak nefes alabilen yapıda olmasını gösterebiliriz.

    Ayrıc arkasında görünürlüğü arttıran 3m reflektif bantlar da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 12 Mart 2017; 13:45:2 >
  • Bisiklet de güzelmiş..

  • Akıllı olmayan bir don kaldı onuda yapsınlar tamamlansın.

  • Çocukluktan beri bisiklet hayalım var ama istanbul da sürecek yol yok diye almadım. İşle ev arası 10km civarı otobüs yerine bisikletle gidip gelmeyi çok isterdim, hem spor olurdu hemde otobüsler çok kalabalık oluyor hele yazın hiç çekilmiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Mart 2017; 15:13:48 >
  • Tabi önce Apple'ın iCeket ürününü görmeliyiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 12 Mart 2017; 16:23:36 >
  • artık sadece banyoda takip edilmeyeceksin demek istiyor şair burda
  • bundan sonraki aşama akıllı banyo ve akıllı tuvalet olur herhalde.

    insanlar akılsızlaştıkça cihazlar akıllanıyor.umarım birgün bu iş tersine döner.insanlar akıllanır ve cihazlar akılsız olur tarihin bir döneminde olduğu gibi
  • akıllı telefonlar bilgisayarlar akıllı ev eşyaları akıllı elbiseler vs ama insanlar akılsız
    teknolojinin gelişimi çok güzel bize faydası çok oluyor ama insanlarımız da akıllanmıyorlar malesef insan olma bilici yerine nasıl daha çakal oluruz ve bu marifetmiş gibi böbürlenirler

  • Bisiklet sürenler için tasarlanmış bu.
  • Böyle giderse Her şey akıllanacak...

  • bunun yerine apple airpods aracılığı ile siri ye sesleniyorsun o herşeyi sana söylüyor eskiyen bi cekete 350 dolar vermek yerine 170dolara bi tane ondan alırım tabi bi de iphone lazım :d

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Akıllı olmayan bir don kaldı onuda yapsınlar tamamlansın.


    Neden olmasın... Gaz çıkartırken bluetooth üzerinden gönderilen bir sinyalle telefonun zil sesinin en yüksek düzeyde çalması.
  • Hem eşofman hem takım elbise olsun düğmeye basınca veya konuşunca üşeniyor insan be.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crashris

    bunun yerine apple airpods aracılığı ile siri ye sesleniyorsun o herşeyi sana söylüyor eskiyen bi cekete 350 dolar vermek yerine 170dolara bi tane ondan alırım tabi bi de iphone lazım :d

    Bana bu kafadan verin, mürit toplarım.

    Ayrıca iyi bir ceket 250 300 lira gibi bir para veriyorsun. Bu mantıklı ayakkabıya 40 liradan fazla para vermeyelim mahmutpaşa pazarından alıp. Tey alaam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.