saol bu çakışma olayını deniycem güncelleştirmelerden bi şey çıkmıo donanım ekleden pcmcıa flash belleki de güncelledim yine bir şey yok en sona çakışma olayı kalıyor
dejaay yardımların için çok teşekkürler sorunu çözdüm ama hiç düşündüğüm gibi çıkmadı benm yazıcının kablosu biraz kısa geliyodu bellekle beraber yanında bi usb uzatma kablosu geldi40 cm fln kadar öyle olduğu için bende onu yazıcıya bağlamıştım tüm sorun oymuş nedense sökünce olay çözüldü çıktı alabildiği halde (yani yazıcıyı 50.ye yüklediğim bir durumdan sonra ) tarama yapmayı denedm ve o an yazıcıyı görmesine rağmen usb hatası verince aklıma geldi onu sökemek ve sökünce herşey birden düzeldi pek çok kopya yazıcımı da sildim şu an sorun yok sanada tekrar teşekkürler
ÇÖZÜLDÜ . Bilgisayar ile uğraşırken çocuğunuzu yaklaştırmayın ki olmadık yerlere vida sokup bilgisayarı sapıttırmasın
Bir sorunda benden. Anakartımda takılı olan 4adet usb cihaz vardı , dün akşam ikisini söküp tekrar taktım işte ondan sonra olan oldu resmini eklediğim birçok kişinin başına gelen sorun doğdu : "usb aygıt tanınmadı". Bende herşeyi baştan yükledim format attım , bu okuduğumuz yazı boyunca tavsiye edilen herşeyi yaptım ama sorun devam . Bu yazı devamlı olarak yazmıyor bir gidip bir geliyor bazen buluyor(ama ne bulduğu belli değil çünkü usb namına herşeyi söktüm) bir bulamıyor bazen sinyal verir gibi yanıp sönüyor. Benim tahminimce usbleri söküp takarken bir sorun oluştu ve bana masraf çıkartacak ama bir bilene sormak lazım dedim. anakartım : msi k9agm2
ÇÖZÜLDÜ . Bilgisayar ile uğraşırken çocuğunuzu yaklaştırmayın ki olmadık yerlere vida sokup bilgisayarı sapıttırmasın
Bir sorunda benden. Anakartımda takılı olan 4adet usb cihaz vardı , dün akşam ikisini söküp tekrar taktım işte ondan sonra olan oldu resmini eklediğim birçok kişinin başına gelen sorun doğdu : "usb aygıt tanınmadı". Bende herşeyi baştan yükledim format attım , bu okuduğumuz yazı boyunca tavsiye edilen herşeyi yaptım ama sorun devam . Bu yazı devamlı olarak yazmıyor bir gidip bir geliyor bazen buluyor(ama ne bulduğu belli değil çünkü usb namına herşeyi söktüm) bir bulamıyor bazen sinyal verir gibi yanıp sönüyor. Benim tahminimce usbleri söküp takarken bir sorun oluştu ve bana masraf çıkartacak ama bir bilene sormak lazım dedim. anakartım : msi k9agm2
Ufaltılmış ön izleme resmi
üstte seninkine çok yakın bi soru da ben sormuştum okuduysan ben yazıcıya bi ara kablosu eklemiştim ondan olmuş eğer sökünce kabloları fln değiştirdiysen ek yaptıysan fln dikkat alakasız ama ondan olabiliyo
Şayet USB portlarınızda bir problem yoksa ki bunu başka cihazlarla deneyebilirsiniz.O zaman genelde bu tip sorunlar kullandığınız kablodan olur.Diyelim ki harici bir disk çalıştıramıyorsunuz.Bunun nedeni büyük ihtimalle ya kablonuz ya da kutunuzdur.Yazıcı olayında da başka kablolar ile denemenizi tavsiye derim.
Aslında olay şu USB portlar anakart üzerinden aldıkları enerji ile çalışırlar.Bu yüzden kablo uzunluğu ve takılan portun USB 1.1 veya 2.0 olması çok önemlidir.USB cihazları genelde anakartın arkasındaki portlardan çalıştırmanızı tavsiye ederim.Çünkü öndeki usb portlar çoğu zaman USB 1.1 oluyor veya çok sağlıklı çalışmıyor...
Dejaay kardeşim sana çok teşekkur ederim.Bana verdigin bilgiler dogrultusunda Western Digital 160gb passport aldim format atmam ve bu urunle ilgili açıklamaların için sagol çok iyi şekilde çalışıyor su an.
AMD ATHLON 64 X2 DUAL-CORE 6000+ AM2 940/LG L1960TR-BF ARTİSTİC SERİ 2MS 19" LCD MONİTÖR/TWINMOS 4GB. PC6400 800MHZ DDR2 RAM /SEAGATE ST3500320AS BARACUDA 500 GB 7200 RPM 32 MB CACHE SATA II HARDDISK/ASUS M2N NFORCE 430 MCP 940 AM2 ANAKART/LG 20X DOUBLE LAYER DVD YAZICI/AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI/ZOTAC 9800 GTX+ 512MB. PCIEX EKRAN KARTI/AVERMEDIA DVB-S PRO DIGITAL TV KARTI/COOLER MASTER CAC-T05 CENTURION 430W KASA/CREATIVE INSPIRE T6060 5.1/EPSON STYLUS DX 5050 A.I.O/WESTERN DIGITAL 160 GB. PASSPORT EXTERNAL HDD
mrb benim bir sorunum var ama usb sorunumu yoksa yazıcı mı anlayamadım.herhangi bir sayfayı yazdırırken masaüstünün sol alt kısmında bulunan yazıcı ikonu üzerinde bu belge yazdırılamadı diye uyarı geliyor yazıcıyı kapatıp açtıktan sonra düzeliyor.yazıcının bağlantısı usb.bu sorunu bilgisayar sürekli olarak veriyor çözümü sizce nedir?Lütfen yardım....
mrb benim bir sorunum var ama usb sorunumu yoksa yazıcı mı anlayamadım.herhangi bir sayfayı yazdırırken masaüstünün sol alt kısmında bulunan yazıcı ikonu üzerinde bu belge yazdırılamadı diye uyarı geliyor yazıcıyı kapatıp açtıktan sonra düzeliyor.yazıcının bağlantısı usb.bu sorunu bilgisayar sürekli olarak veriyor çözümü sizce nedir?Lütfen yardım....
Sağ alt köşeden çıkan "bu belge yazdırılamadı " uyarısına çift tıklayın ve yazdırılamayanlar sayfaları iptal ya da sil diyerek uyarının çıkmasını engelleyebilirsiniz..
Bu arada yazıcınız çalışıyor mu yani sayfaları yazdırıyor mu? Yazıcnız çalışıyorsa USB bağlantınızda sorun yok demektir. Bu durum yazıcı ayarlarınızla ilgili olabilir.
yalnız şu 15 sayfayı taradım ancak benim derdime derman bulamadım. kingston 1gb parmak bellek kullanıyorum ve "recycler" adlı bir kalsördeki virüsten kurtulamıyorum. formatlıyorum defraglıyorum herşeyi denedim ancak her yeni takışımda belleği virüs programım uyarı veriyor. siliyor virüsü. ancak her defasında yeniden geliyor. tanıdıklarıma bulaştırmak istemiyorum. yok mu çözümü??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyxs -- 24 Aralık 2007; 8:25:01 >
yalnız şu 15 sayfayı taradım ancak benim derdime derman bulamadım. kingston 1gb parmak bellek kullanıyorum ve "recycler" adlı bir kalsördeki virüsten kurtulamıyorum. formatlıyorum defraglıyorum herşeyi denedim ancak her yeni takışımda belleği virüs programım uyarı veriyor. siliyor virüsü. ancak her defasında yeniden geliyor. tanıdıklarıma bulaştırmak istemiyorum. yok mu çözümü??
Öncelikle virüs programınızı değiştirin ve başka bir virüs programı kurunuz. Virüs taraması yapmadan önce bütün sürücülerinizdeki sistem geri yükleme noktalarını kapatınız.
Yine virüsten kurtulamadı iseniz şu işlemi deneyin:
WIN + R tuş kombinasyonunu kullanarak komut çalıştırma penceresini görüntüleyin, CMD yazıp ENTER tuşuna basın. Virüsü silmek için şu komutu kullanmalısınız:
rd \\?\c:\recycler\x\
x olan yere silemediğiniz klasörün ismini yazıyorsunuz. !!!
Arkadaslar bende hemen hemen aynidertten muzdaribim,,, ASUS P5K-E 6 tane arkada 2 tane on panalde 1 tanede cardreaderda olam uzere 9 tane Usb girisli anakartim war kasamda AOPEN H600-B kingston 4GB lik flash bellegim war,kasanin arka daki 6 USB portundada sorunsuz calişio ama on paneldeki 2 USB portta ve internal cardreader daki USB portta hata veriyor,,, fakat on panele baska USB cihaz taktigimda sorunsuz calişiyor,,,
Arkadaslar bende hemen hemen aynidertten muzdaribim,,, ASUS P5K-E 6 tane arkada 2 tane on panalde 1 tanede cardreaderda olam uzere 9 tane Usb girisli anakartim war kasamda AOPEN H600-B kingston 4GB lik flash bellegim war,kasanin arka daki 6 USB portundada sorunsuz calişio ama on paneld