Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: USB, Sorun ve Çözümleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Cevap: USB, Sorun ve Çözümleri Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serdaryal

22 Ekim 2007; 23:07:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sorunun çözümünü hlaa bulamadım.başka bilgisayarda da aynı durum oldu.ya cihaz bozuk ya sürücüde problem.birisi bana orjinalini gönderebilir mi acaba?
volkanswat

23 Ekim 2007; 14:45:39 

yeni bilgisayar aldım ve pc mi bilgisayarcıya yaptırdım yani parcalarını o taktı xp yi o kurdu ve surekli usb aygıtı tanınmadı hatası verior windows bu aygıtı tanıyamadı dior ve işin garibi herhangi bir usb aygıtı takılı degil bilgisayara format atsam gecermi yoksa sorun usb kablolarını baglamamıslarmıdır

selam
dejaay

Sisteme Gözat

23 Ekim 2007; 19:19:08 

quote:

Orjinalden alıntı: volkanswat

yeni bilgisayar aldım ve pc mi bilgisayarcıya yaptırdım yani parcalarını o taktı xp yi o kurdu ve surekli usb aygıtı tanınmadı hatası verior windows bu aygıtı tanıyamadı dior ve işin garibi herhangi bir usb aygıtı takılı degil bilgisayara format atsam gecermi yoksa sorun usb kablolarını baglamamıslarmıdır

Aynı sorunla muzdarip olan bi arkadaş da teknik yardıma konu açmıştı.. Onda da sağ altta baloncuk şeklinde USB aygıt tanınmadı şeklinde, hiç bir USB aygıtı bağlı değilken, uyarı çıkıyordu..

Sorunun kaynağını bilemiyorum.. USB bağlantıları kontrol edilmeli.. Format çözüm müdür?.. olabilir. Gerçekten ilginç bir problem..

Şunu bi dene:
C:/Windows klasörüne geçin ve Araçlar / Klasör Seçenekleri'nden Görünüm sekmesini, akabinde Gizli dosya ve klasörleri göster'i işaretleyin. Önce Uygula'ya ardından Tamam'a tıklayın.

Artık görünür hale gelen "Inf" klasörüne girerek "Infcache.1" dosyasına ulaşabilirsiniz. Bu dosyayı silin ve Geri dönüşüm Kutusu'nu boşalttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejaay -- 23 Ekim 2007; 19:23:58 >

volkanswat

23 Ekim 2007; 20:30:31 

windowsun icinde boyle bir gizli dosya yok giz li dosyaları goster dedigimde inf gelmior sanırım eksik xp yukledi bu adamlar

selam
dejaay

Sisteme Gözat

23 Ekim 2007; 20:41:17 

quote:

windowsun icinde boyle bir gizli dosya yok giz li dosyaları goster dedigimde inf gelmior sanırım eksik xp yukledi bu adamlar

Evet...

aradan "Infcache.1" diye arat bakalımbulabiliecek mi?

Ekleme: Al abakalım ilgili dosyayı buraya yükledim.. Buradan indir ve C:\WINDOWS\inf içine at..
http://rapidshare.com/files/64653861/INFCACHE.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejaay -- 23 Ekim 2007; 20:45:48 >

volkanswat

23 Ekim 2007; 22:38:47 

yok yok sildim hala verior hata hataya tıklayınca usb root hub (2. baglantı noktası) buna baglı olarak kullanılmayan baglantı noktası ve bilinmeyen aygıt diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanswat -- 23 Ekim 2007; 22:46:34 >

selam
esmer1071

25 Ekim 2007; 14:11:54 

arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim.Bende sony vailo usb bellek var 8 gb.Usb ye veri atıp usbyi çıkarıp taktıktan sonra veri görünmüyordu.ama bellek kapasitesine baktığımda içinin dolu olduğu anlaşılıyordu.Usbyi biçimlendir dedim asıl sorun şimdi başladı usb yi bilgisayar tanıyor ama içini açmıyor.sürücü yerleştirin diyor.Özelliklerden baktığımda kapasite 0 boş alan 0.HAfızasınamı zarar verdim...öğrenci adamım çok lazım oluyor... :-)

nofear72

Sisteme Gözat

25 Ekim 2007; 21:39:45 

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

arkadaşlar
indirdiğim film ve oyunları zıpten çıkarınca 8-9 gb tutuyo bunları usb external diske atmak isteyince diski temizleyin diye (extr için) uyarı çıkıyo temizliyorum ama
yinede atmıyo bi yerde engel var ama nedir bilin varmı??

teşekkürler ..

Başka zipli dosyları atarken de sorun oluyor mu? yoksa hep aynı dosyaların atarken mi sorun yaşıyorsunuz? Hddnizin doluluk oranı nedir..?

zip değil zıpleri açıp tek parça dosya oluyo avi yada iso 8-9 gb olarak

hardisk boş 80 gb boş yer var ..

bi arkadaşım 3-4 gb üstünde usb atmaz dedi doğrumu bunu değiştirmenin yolu yok mu

3-4gb mi, yok öyle bir sınırlama, istediğiniz büyüklükte dosyayı harici hddnize USB ile aktarmanız mümkün. Büyük ihtimal sorun kopyalamaya çalıştığınız dosyalarda..

bu gün yine başka tek parça dosyada denedim atmadı ama partlarını attım..

yani bi engelleme var galiba..

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
dejaay

Sisteme Gözat

25 Ekim 2007; 21:57:31 

quote:

yok yok sildim hala verior hata hataya tıklayınca usb root hub (2. baglantı noktası) buna baglı olarak kullanılmayan baglantı noktası ve bilinmeyen aygıt diyor

USB aygıtınızı arkadaki USB girişlerinde denediniz mi? Yani farklı USB yuvaları denediniz mi?

dejaay

Sisteme Gözat

25 Ekim 2007; 22:00:45 

quote:

bu gün yine başka tek parça dosyada denedim atmadı ama partlarını attım..

yani bi engelleme var galiba..

Dosyanın boyutu nedir? Ona bir benzer (aynı kapasitede) bir dosya kopyalamayı deneyiniz.. Aynı sorun oluşacak mı?

emekli1961

26 Ekim 2007; 2:58:46 

Dejaay ALLAH senden razı olsun yazdıklarını okumakla kalmadım yazıcıdan çıkarttımki takılırsam elimin altında olsun diye çok sağol. Özelliklede harici hdd için diğer bazı konular beni aşar.

laztrix

26 Ekim 2007; 12:11:01