Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: USB Sorun ve Çözümleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Cevap: USB Sorun ve Çözümleri Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mcengel

16 Haziran 2008; 16:32:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

teşekkürler gerçekten bazı sorunları çözdüm sağolun

cemka2008

18 Haziran 2008; 17:28:53 

benim bi sorunum var. usb hdd'yi takıyorum otomatik driver yüklüyor ama görünmüyor.generic usb disk ve yığın depolama aygıtı olarak aygıt yöneticisinde görünüyor sorunsuz çalıştığı yazıyor. fakat bilgisayarıma sağ tıkla yönet deyip disk yönetimi kısmına baktığımda bilinmeyen okunamaz diyor. harf atama yapamıyorum. kutu içindeki hdd'mi bozulmuş acaba calıştırmak için bi yöntem varmı. tesekkürler

dejaay

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 21:33:17 

quote:

Orjinalden alıntı: cemka2008

benim bi sorunum var. usb hdd'yi takıyorum otomatik driver yüklüyor ama görünmüyor.generic usb disk ve yığın depolama aygıtı olarak aygıt yöneticisinde görünüyor sorunsuz çalıştığı yazıyor. fakat bilgisayarıma sağ tıkla yönet deyip disk yönetimi kısmına baktığımda bilinmeyen okunamaz diyor. harf atama yapamıyorum. kutu içindeki hdd'mi bozulmuş acaba calıştırmak için bi yöntem varmı. tesekkürler

yönette iken harici diskinize sağ tıklayıp biçimlendir diyiniz.. (bu arada dosya sistemi RAW ise biçimlendirmeyi kabul etmeyecektir)

SIRLI

22 Haziran 2008; 15:45:52 

Faydalı bir yazı olmuş, teşekkürler...

MSI M670: AMD64 Athlon x2 1.7 Ghz, Geforce 6100, 2 gb Ram, 250 gb HDD
Sanyo Xacti E6
Eski nick: colleger26
barkodd

22 Haziran 2008; 22:53:46 

iyi geceler
daha önce cevabı verildi mi bilmiyorum ama daha önce sorunsuz bağladığım pegasus lmai-2 model all-in-one kart okuyucumu bilgisayara bağlayıp cep telefonumun memory stick pro duo ve fotoğraf makinemin sd kartını okutmak istediğimde sadece ana dosyalar görünüyor; ve dosyalar açılmıyor (yani içerisinde yüzlerce resim olan DCIM klasörü 37.0 kb olarak görünüyor ve açılmıyor) (yani içindeki resimleri görmese bile en azından klasör açılıp içi boş görünebilir; klasör var görünüyor; ama "hiç" açılmıyor)
sorun konusunda çözüm önerisinde bulunabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum

city elite 1.4 cvt
dejaay

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 22:56:57 

quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

iyi geceler
daha önce cevabı verildi mi bilmiyorum ama daha önce sorunsuz bağladığım pegasus lmai-2 model all-in-one kart okuyucumu bilgisayara bağlayıp cep telefonumun memory stick pro duo ve fotoğraf makinemin sd kartını okutmak istediğimde sadece ana dosyalar görünüyor; ve dosyalar açılmıyor (yani içerisinde yüzlerce resim olan DCIM klasörü 37.0 kb olarak görünüyor ve açılmıyor) (yani içindeki resimleri görmese bile en azından klasör açılıp içi boş görünebilir; klasör var görünüyor; ama "hiç" açılmıyor)
sorun konusunda çözüm önerisinde bulunabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum

Muhtemelen virüs problemi...
http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. Bu arada sd ve memory stciklerinizde takılı olsun..

barkodd

22 Haziran 2008; 22:59:06 

bu arada biraz önce tekrar bağladığımda USB HI-SPEED aygıtın USB HI-SPEED olmayan bir bağlantı noktasına takıldığından düşük hızda çalışabileceği uyarısı geldi; sanırım USB 2.0 değilmiş gibi görünüyor şu an bilgisayarın USB girişleri; bilgisayarım toshiba; biraz önce utilities diskini takıp güya USB driver ı tekrar yüklemiştim; ama sanırım başarılı olmamış; acaba USB driver ı daha doğru bir şekilde yüklemenin/USB yi tanıtmanın yolu yok mudur??

city elite 1.4 cvt
dejaay

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 23:02:51 

quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

bu arada biraz önce tekrar bağladığımda USB HI-SPEED aygıtın USB HI-SPEED olmayan bir bağlantı noktasına takıldığından düşük hızda çalışabileceği uyarısı geldi; sanırım USB 2.0 değilmiş gibi görünüyor şu an bilgisayarın USB girişleri; bilgisayarım toshiba; biraz önce utilities diskini takıp güya USB driver ı tekrar yüklemiştim; ama sanırım başarılı olmamış; acaba USB driver ı daha doğru bir şekilde yüklemenin/USB yi tanıtmanın yolu yok mudur??

Şimdi sorun kart okuyucunuzda da olabilir. Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa başka bir bilgisayarda deneme yapınız.

Servis pack2 yüklü ise herhangi bir sürücü kurmanıza gerek yok. Buna rağmen sorun olduğunu düşünüyorsanız. Aygıt yöneticisi altındaki evrensel seri yol denetleyicisine gelin ve ana denetleyicilere sağ tıklayarak güncelleştir diyiniz. Update sitesine bağlansın mı sorusu çıkarsa evet diyiniz..

alpimis

22 Haziran 2008; 23:15:44 

Migros tan yeni aldığım smartdisk 500 gb harddisk 24 saatlik uğraştan sonra çalıştırabildim. Usb aygıtı olarak görüyor bir türlü yüklemiyordu. Fakat bugün aygıt üzerindeki usb girişini elimle sabitleyip denediğimde çalıştı. Aygıt üzerindeki usb girişi bozuk , usb kablo başı bu yuvanın içinde emanet gibi duruyor, temassızlık oluyor. Bazen çalışmıyor, ancak elimle uğraşmam gerekiyor. Yarın migrosa gidip değiştireceğim, olmadı iade edeceğim. 24 saattir ömrümü yedi.

dejaay

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 23:18:55 

quote:

Orjinalden alıntı: alpimis

Migros tan yeni aldığım smartdisk 500 gb harddisk 24 saatlik uğraştan sonra çalıştırabildim. Usb aygıtı olarak görüyor bir türlü yüklemiyordu. Fakat bugün aygıt üzerindeki usb girişini elimle sabitleyip denediğimde çalıştı. Aygıt üzerindeki usb girişi bozuk , usb kablo başı bu yuvanın içinde emanet gibi duruyor, temassızlık oluyor. Bazen çalışmıyor, ancak elimle uğraşmam gerekiyor. Yarın migrosa gidip değiştireceğim, olmadı iade edeceğim. 24 saattir ömrümü yedi.

Şansızlık işte.. Umarım değişim yaparlar.

barkodd

22 Haziran 2008; 23:31:00 

dediklerinizi yaptım; ama "güncelleştir" dedikten sonra "internete bağlansın mı" sorusuna "evet; yalnızca bu kez" dedikten sonra dakikalarca arayıp bir şey bulamıyor; şimdi flash bellek taktım bi tane USB den; işin ilginç tarafı onda bulunan 10'dan fazla klasöre de aynısını yapıyor; ancak içinde photoshop programı olan bir dosyayı açıyor; yani ne bellek kartlarındaki ne flash disk teki hiç bir dosyayı gösterdiği halde açmazken aynı flash diskteki bir dosyayı açıyor; sanırım USB driver ımda bir sorun var; biraz önce gönderdiğiniz virüs için kısayolda "benioku" dosyasında takip etmem söylenen adımlar için gerekli dosyalar bulunmuyordu; acaba onun güncel olanı var mı?
bu arada kusura bakmayın; size gerçekten zahmet verdim...

city elite 1.4 cvt
dejaay

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 23:39:12