Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: USB, Sorun ve Çözümleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: s.f.
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Cevap: USB, Sorun ve Çözümleri Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dejaay

Sisteme Gözat

11 Şubat 2008; 21:46:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: hop_dedik

hocam sevgiler saygılar sorun cok derın laptoba format atmadan once mp4 goruyordu hatta kablosunu kaybettım yenı kablo aldım ustunede formak attım sımdı mp4 gorunmuyor.velasıl laptop mp4 u gormeyıne tabı yenıden format attım ama nafile.usb gırıslerınden cam calısıyor ama mp4 sorunlu.forumdakı coğu onerıyı okudum denedım ınf dosyası sılmekten tutunda evrensel serı yol denetleyıcısını guncellmeye kadar hersey denendı.usb ye mp4 u takınca usb aygıtı tanınmadı dıyor sekmeye tklayınca bılınmeyen aygıt cıkıyor surucuyu guncelle dıyorum bu aygıt ıcın surucu yuklu degıl dıyor.kapana kısldık galıba hocam ne yapalım ne edelım.sunuda eklıyyeım sp 2 tam usb gırıslerınde sorun yok kabloda sorun yok takınca mp4 sarj oluyor mp4 de sorun yok hıc bırseyde sorun yok sorun nerdeeeeeee

mp4 ünüzü başak bir bilgisayarda denediniz mi? Çalışabilirliğinden emin olunuz. Yeni aldığınız kablo da sorunlu olabilir. (orjinal mi)

Olmazsa yeniden format atmalısınız.

alcolik

12 Şubat 2008; 16:58:07 

arkadaşlar kingston usb bellek aldım
şifre koymak istiyom ona göre program yada adres varmı
siteye baktım ama bişi bulamadım

dejaay

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 17:15:29 

quote:

Orjinalden alıntı: alcolik

arkadaşlar kingston usb bellek aldım
şifre koymak istiyom ona göre program yada adres varmı
siteye baktım ama bişi bulamadım

BELLEKLERİNİZİ ŞİFRELEYİN !

Harici Depolama birimlerine şifre koyma
http://forum.donanimhaber.com/m_20009941/tm.htm

Rohos-Mini-Drive

http://www.rohos.com/free-encryption/

alcolik

12 Şubat 2008; 19:24:25 

haca çok cins bi program ya
direk usb yi taktıgımda herhangi bi bilgisayara direk önce şifre isteyen bi program varmı
bide boyut çok kaplıyo 300mb lık yer kaplıyomuş

dejaay

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 19:35:25 

quote:

Orjinalden alıntı: alcolik

haca çok cins bi program ya
direk usb yi taktıgımda herhangi bi bilgisayara direk önce şifre isteyen bi program varmı
bide boyut çok kaplıyo 300mb lık yer kaplıyomuş

Maalesef dostum. Bildiğim programlar bunlar. Şifreleme programı kullanmadığım için pek fazla da araştırma yapmadım.

hisarbey

14 Şubat 2008; 23:13:25 

arkadaşlarar 4gb kngston flaş beleğim ısınıyor adeta yanıyor sorun ne veya çözüm konusunda yardıncı olursanız sevinirim.
(pc taktım önce gördü sonra simge birden kayboldu elimi attığımda ateş gibi olmuştu hemen çektim sondan kaç kez taktıysam bilgisayar görmuyor ve anında çok ısınıyor)

dejaay

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 23:15:46 

quote:

Orjinalden alıntı: hisarbey

arkadaşlarar 4gb kngston flaş beleğim ısınıyor adeta yanıyor sorun ne veya çözüm konusunda yardıncı olursanız sevinirim.
(pc taktım önce gördü sonra simge birden kayboldu elimi attığımda ateş gibi olmuştu hemen çektim sondan kaç kez taktıysam bilgisayar görmuyor ve anında çok ısınıyor)

Büyük ihtimal bilgisayarınızdaki USB girişlerinde bir sorun olduğu için ya da belleğinizde bir sorun olduğu için kısa devre yaptı ve yandı. Markalı bir bellek mi almıştınız yoksa Çin malı olanlardan mı?

hisarbey

14 Şubat 2008; 23:44:16 

üstadım, arkadaşın arızalı bilgisayarına program atmak için takmıştım o bilgisayar system32/confg hatası veriyordu . arızası ne oldugunu bilmiyom tabi. kingstonun 4gb , evet çin yapımı ama hipsi çin malı değilmi ki??? onarım olmazmı? veya yeni almıştım garanti kapsamında mıdır?

dejaay

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 23:48:59 

quote:

Orjinalden alıntı: hisarbey

üstadım, arkadaşın arızalı bilgisayarına program atmak için takmıştım o bilgisayar system32/confg hatası veriyordu . arızası ne oldugunu bilmiyom tabi. kingstonun 4gb , evet çin yapımı ama hipsi çin malı değilmi ki??? onarım olmazmı? veya yeni almıştım garanti kapsamında mıdır?

Yani dediğim gibi büyük ihtimal kısa devre (ya da anakart üzerinde usb bağlantıları yanlış da yapılmış olabilir) sonucu ile belleğiniz yanöış gözüküyor. Çin malı derken, bazı şişirilmiş bellekler var. 32 gb lık falan onlardan mı acaba diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Garantiye göndermekde fayda var. Belki garanti kapsamında değiştirilebilr. Tabi siz bozuk anakarta taktım, yandı falan demeyin Bilmiyorum çalışmıyor. Bozuk mal satmışınız diyerek çamur yapın,üste çıkın.

hisarbey

14 Şubat 2008; 23:51:18 

çok teşekkür ederim.

nemkate

15 Şubat 2008; 1:36:02 

kardeslerim ben yeni nokia 3500 aldım ve usb çıkışı var pc ye taktım telefon algıladı veri depolamayı sectim fakat pc hic algılamıyor sanki takılmamıs gibi baska pc ye goturup taktım ama orada gördü hafıza kartını

baska taşınabilirleri gayet ii goruyor ne yaptıysamda olmadı

dejaay

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 22:12:34 

quote:

Orjinalden alıntı: nemkate

kardeslerim ben yeni nokia 3500 aldım ve usb çıkışı var pc ye taktım telefon algıladı veri depolamayı sectim fakat pc hic algılamıyor sanki takılmamıs gibi baska pc ye goturup taktım ama orada gördü hafıza kartını

baska taşınabilirleri gayet ii goruyor ne yaptıysamda olmadı

Taktığınız zaman donanım tanındı sesi dahi gelmiyor mu? Bilgisayarınızın diğer USB girişleriniz,özellikle arka girişleri, denediniz mi?

nemkate

15 Şubat 2008; 22:20:51 

evet kardesim o ses bile gelmiyor zaten bende onu anlamadim digerlerini de denedim gormedi

o kadar ugrastim dun gece sadece usb aygiti tanıyamadı dedi ondan beridir halen gormuyor

nemkate

15 Şubat 2008; 22:23:11 

kardes kabloyu degistim gordu
anlamadım aynı kabloyu baska yere goturdum gormustu o kablodan bende gormedi
ayrıca gormeyen kablo ile mp3 playeri kullanıyorum acaip bisey ya

dejaay

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 22:30:52 

quote:

Orjinalden alıntı: nemkate

kardes kabloyu degistim gordu
anlamadım aynı kabloyu baska yere goturdum gormustu o kablodan bende gormedi
ayrıca gormeyen kablo ile mp3 playeri kullanıyorum acaip bisey ya

Çok ilginç.. USB nin ilginçliklerinden biri daha..

iskoo

15 Şubat 2008; 23:33:05