Winmobile cihazlardan pek haz etmememe ragmen forumumuzda bahsedilmemis olmasina sasirdigim bir cihaz gordum
Toshiba G900
Cihazin bilinen ozellikleri - 800x480 cozunurluk(dokunmatik ekran tabi) - Bluetooth, - Parmak izi tanımlama ve güvenlik asamalarında denetim, - miniSD kart yuvası, - Windows Mobile 6.0 isletim sistemi, - 64MB Ram ve Usb baglantı özelligi
Nokia E90 kadar ortaligi sarsamicak olsa da ekran cozunurlugune bakilirsa gayet umut vaad eden ama WM'den kurtulmasini umitle bekledigimiz guzide cihaz
Komutanım saygılar, ben sabah bahsettim ama şeyy ee, kimse iplemedi sanırım pek dikkat çekmedi bu cihazla ilgili yorumum ve link, sanırım er olduğum için, ben askerliğimi de kısa dönem er olarak yapmıştım, kimse beni iplemiyodu, kader napalım, canın sağolsun komutanım...
Olur ya bir çatışmada ölürsem,Arkamdan yas tutmayın.Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım.Bedenimden komandomu çıkarmayın,Onlar benim kefenim olacak.Başımdan mavi beremi çıkarmayın,O benim şanım,şerefim,olacak.Ayağımdan botlarımı çıkarmayın,Onlar nice yollar aşacak.Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek.Elimden tüfeğimi almayın, O benim mezarıma sembol olacak.Yaramın kanını silmeyin,Ahiret'te hesabı sorulacak.Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın,O benim madalyam olacak...
Sıkı PPC liler biliyor bu cihazı :) Beni sevindiren tarafı : Toshibanın tekrar ppc yapımına dönmüş olması.Zira kaliteli cihazlar yapıyorlardı.Bu yeni ürünleride high end ppc ler arasında ses getirecek bir ürüne benziyor.Spekleri çok güzel ekran da bir hoş ama en güzeli iyi bir boyuta sığdırmış olmaları.
**** Toshiba Portege G900'ün ROM miktarı çok düşük. Yani 128 MB ROM var, ama sadece 40 MB'ı kullanılabiliyor. Bu biraz saçma değil mi sizce de?
Uyarmadı demeyin, cihazın ciddi sorunları varmış. Toshiba sorunları giderebilmek için bir güncelleme çıkartmış. Cihazı almayı düşünüyorsanız sorunlar ve çözümleri konusundaki son durumu araştırmanızda fayda var. ****** şeklinde bir açıklama buldum. doğru mudur? kullananlar da aynı fikirde mi?
ayrıca hepsiburda da satışa sunulmuş TOSHIBA G900 (2 GB HAFIZA KARTI + PLANTRONICS 340 BLUETOOTH KULAKLIK HEDİYE ) havale ile 966ytl kk ile 996 ytl. sizlerin bulduğu eksiklikler var mı? mesela GPS yok.
HTC varken toshibaya verilen para biraz yanlis olur. Bugun 700 ytl ustu para verildiginde almaniz gereken bir ppc de wifi gps 2 yada 3 megapixel kamera 3g yada edge en azindan 128 ram zaten 700 800 ytlilik son htclerde bud edikleriminde hepsi var hemde fazlasiyla toshiba biraz ileriye donuk olarak iyi bir alet gibi durmuyor mesala wm7 cikdiginda toshibanin alete destek vermiyecegi belli ama htc firmasinin urununu htc kendisi desetkelemese bile xda yada spv sitelerinde mutlaka bir sekilde yukleme imkanini bulabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancukya -- 12 Aralık 2007; 21:37:24 >
ayhan_guler ürününün hayrını gör dostum. umarım kullandıkça yorumlarınla bizi aydınlatırsın. Hatta cihazın gelir gelmez bizi bilgilendirebilmeni isteriz. Çünkü bende sipariş edeceğim bu cihazdan. Eksileri var ama artıları da çok fazla...