Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Toshiba G900

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: Toshiba G900 Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
smile80

17 Temmuz 2008; 23:18:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, word, power point- pdf şeklindeki belgelerimi yanımda taşıyabileceğim bir PDA almaya karar verdim. Ancak daha önce hiç PDA kullanmadım. Merak ettiğim ve PDA almak konusunda karar verdirici olacak şey şu: Ben bilgisayarımda word veya power point şeklinde hazırladığım tüm belgeleri olduğu gibi bu aletin ekranında görebiliyor muyum ( özellikle bilgisayarda word'de yapılan tabloları) ? Yoksa PDA bu belgeleri kendince dönüştürüp sadece düz yazı şeklinde mi bana gösterebiliyor? (yeni oluşturulavcak word belgesinde tablo araç çubuğu yoktu mesela, bu tabloları göremeyeceğim anlamına mı geliyor ? )
Almayı düşündüğüm alet Toshiba g900. Forumda herkes kendince artılarını- eksilerini yazmış. Benim kullanım amacım belli. İşim gereği yanımda not tuttuğum birçok küçük defterciği taşıyorum. Amacım bu defterlerden kurtulmak. Bu da ancak word'de yaptığım tablolar ile mümkün olacak gibi.
Bir Teknosa mağazasında ürünü kısa süre inceledim. İnternet bağlantısı iyi gibi. Ancak benim yanımda bulunan flash bellekleri alet tanımadı. ( Belki de henüz programları yüklenmediği için ) Dolayısı ile benim belgeler nasıl görünecek öğrenemedim. Bu cihazı kullanan arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.
Sözünü ettiğim Teknosa mağazasında bana yaklaşık 15 gün müşteride kalmış, sonra memnuniyetsizlik sonucu geri verilmiş ikinci el cihaz verebileceklerini söylediler. Fiyatı yaklaşık 600 YTL ( sıfırı 790 YTL ) . Bu konuda önerileriniz nelerdir?
Epeyce bir süerdir forum sitelerini dolaşıyorum. Anlamadığım bir çok program isimleri, birçok farklı cihaz markası, avantajları- dezavantajları arasında sıkışıp kaldım.
BİRİLERİ BANA YARDIM ETSİN, MİNNETTAR KALACAĞIM. :))

tahqra

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 12:35:52 

Bendede var.Çok memnunum.Tek eksisi sesinin biraz az olması.

Jennifer Morrison
tavsanxxxxxx

18 Temmuz 2008; 15:20:56 

quote:

Orjinalden alıntı: smile80

Arkadaşlar, word, power point- pdf şeklindeki belgelerimi yanımda taşıyabileceğim bir PDA almaya karar verdim. Ancak daha önce hiç PDA kullanmadım. Merak ettiğim ve PDA almak konusunda karar verdirici olacak şey şu: Ben bilgisayarımda word veya power point şeklinde hazırladığım tüm belgeleri olduğu gibi bu aletin ekranında görebiliyor muyum ( özellikle bilgisayarda word'de yapılan tabloları) ? Yoksa PDA bu belgeleri kendince dönüştürüp sadece düz yazı şeklinde mi bana gösterebiliyor? (yeni oluşturulavcak word belgesinde tablo araç çubuğu yoktu mesela, bu tabloları göremeyeceğim anlamına mı geliyor ? )
Almayı düşündüğüm alet Toshiba g900. Forumda herkes kendince artılarını- eksilerini yazmış. Benim kullanım amacım belli. İşim gereği yanımda not tuttuğum birçok küçük defterciği taşıyorum. Amacım bu defterlerden kurtulmak. Bu da ancak word'de yaptığım tablolar ile mümkün olacak gibi.
Bir Teknosa mağazasında ürünü kısa süre inceledim. İnternet bağlantısı iyi gibi. Ancak benim yanımda bulunan flash bellekleri alet tanımadı. ( Belki de henüz programları yüklenmediği için ) Dolayısı ile benim belgeler nasıl görünecek öğrenemedim. Bu cihazı kullanan arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.
Sözünü ettiğim Teknosa mağazasında bana yaklaşık 15 gün müşteride kalmış, sonra memnuniyetsizlik sonucu geri verilmiş ikinci el cihaz verebileceklerini söylediler. Fiyatı yaklaşık 600 YTL ( sıfırı 790 YTL ) . Bu konuda önerileriniz nelerdir?
Epeyce bir süerdir forum sitelerini dolaşıyorum. Anlamadığım bir çok program isimleri, birçok farklı cihaz markası, avantajları- dezavantajları arasında sıkışıp kaldım.
BİRİLERİ BANA YARDIM ETSİN, MİNNETTAR KALACAĞIM. :))

arkadaşım sana söyliyeceğım tek şey htc markalı telefon almam pişman olmassın ben toshıba g900 aldım almaz olsaydım wm6.1 çıktı htc ve asus gibi firmalar orjinal sürümünü yayımladılar ben hala dumur kaldım bekliyom boşuboşuna wm7 çıkcak htc yayım licak biz yine dumur zaten senin de iş ağırlıklı sorun çıkarmayan bir pda lazı sana en iyisi htc olmadı asus

buraya bi bak istersen http://www.istanbulmobile.com/catinfo.asp?cid=59

ssungurlu

18 Temmuz 2008; 15:32:14 

smile80, bu aletin belge işleme ve taşıma için PDA'lar içinde ideal tercih olduğunu söyleyebilirim. Neden:
1. ekran kalitesi ve büyüklüğü 2. klavyesi 3. fiyatı

htc'nin klavyeli modelleri 1000ytl'deb başlıyor ve ekranları g900'e göre çok zayıf

office mobile'ın powerpoint edit edemediğini biliyorsundur ama ben gene de hatırlatayım.
word'de tablolarla ilgili tecrübem yok ama formunu tam koruyamıyabilir, excel'e aktaramaz mısın?
PDF'ler için ise adobe ve foxit reader her ihtiyacını karşılayacak.
office programlarında yaşayacağın zorlıklar office mobile programına bakar ve aletten alete değişmez
ben windows 6.1 yükledim, stabil kullanıyorum

flashdisc'ler için herhangi program yüklemene gerek yok, talep ettiği elekrik uygunsa file explorer'da hard disc olarak çıkıyor. Bendeki 3 aletten ikisini görüyor!

gene de PDA'ların laptop rahatlıgından çok uzak olduğunu hatırlatayım. Bu fiyatlara asus eee gibi çok küçük veya 15.4 lük basit laptoplar alabileceğini de unutma. O ucuz laptoplar senin belge ihtiyaçlarını herhangi bir PDAdan çok daha kolay ve keyifli halleder.

alacağın alet şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssungurlu -- 18 Temmuz 2008; 15:34:47 >

cemeltut

18 Temmuz 2008; 23:13:56 

Arkadaşlar g900'üm ile gps yapamayacak mıyım? İlla dışarıdan blutooth gps mi olması lazım? :-(

smile80

18 Temmuz 2008; 23:49:17 

Arkadaşlar, ben de pocket pc'lerde laptop kadar rahat çalışamayacağımın farkındayım. Benim asıl derdim bilgileri önlüğümün cebinde taşımak ( ben doktorum, nöbetlerde ilaç dozları, hastalıklar hakkında özet bilgileri içeren not defterleri taşıyorum. ) Asıl amacım bu defterlerin ağırlığından kurtulmak. Asus EE PC ve muadillerini ben de gördüm. Gerçekten ihtiyacımı karşılar aslında, ama bunları yanımda taşımak ne kadar boyutları ufak da olsa takdir edersiniz ki imkan dahilinde değil. ( yanımda derken önlüğümün cebinde demek istiyorum ) . İşte tam da bu sebepten o kadar para verecek isem PDA'mı alayım, yoksa ihtiyacımı karşılayacak uygun bir laptop mu alayım kararsızım..
Yardımlarınız için de çok çok teşekkür ederim. Önerileirnizi bekliyorum..

hunter87

20 Temmuz 2008; 15:38:19 

alacağınız eee pc taşıdığınız defterden hafif yada ufak olmayacağına göre bu tarz bir cihaz daha makul oluyor, hastane koridorunla eee ile sürekli dolaşan birini düşünemyorum açıkçası

GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA.
EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA

smile80

20 Temmuz 2008; 19:32:34 

Peki dostlar,
Şu Teknosa'da müşteri memnuniyetsizliği nedeni ile 15 gün içinde geri getirilmiş g900'ü almak hakkında öneriniz ne olur ? Bana müşterileirn cihazın özelliklerini beğenmedikleri için geri getirdiklerini, teknik servisten arızası olmadığına dair onay geldikten sonra bu şekilde satışa sunduklarını söylediler, ama bu söyleme ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.. Kullanırken arızası ortaya çıktığı için geri getirilme olasılığı da olur gibi geliyor bana..Ne dersiniz ??

hunter87

20 Temmuz 2008; 23:21:52 

uygun bir indirim yapılıyorsa al, aksi taktirde 2, el bir ürünü almak için hiç bir sebep yok bence.

GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA.
EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA

cemeltut

21 Temmuz 2008; 12:33:46 

arkadaşlar g900'üm ile sadece proğram yükleyerek ( igo,tom tom vb.) gps den faydalanabilir miyim? illa gps receiver almak mı lazım?

speedandslow

21 Temmuz 2008; 15:31:48