Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Toshiba G900

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: Toshiba G900 Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m3lijh

23 Nisan 2008; 12:29:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: m3lijh

gunaydın arkadşlar yaa 6.1 de camera hatası alan oldumu orca.exe die bi hata veriyor karşılaşan varmı 3 4 kere bende 1 2 kerede abimde oldu

Arkadaşlar bizim Toshiba G900 yardımlaşma topiği heralde kapandı ilgilenen yok gördüğüm kadarıyla neyse sölemek istedim

İmza: Yok
meing

23 Nisan 2008; 13:55:20 

Arkadaşlar salı günü aldığım g900'ümün ekranında bozulmalar var (Yarısı mavimsi, bazı yerleri yeşil). Sizlerden böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Yüklediğim programlardan kaynaklanmış olabilir mi? Acaba hard-format atsam düzelir mi?

Bu arada hard-format nasıl atılır??? Hard-format attıktan sonra wm6'yı yeniden kurmam gerekir mi???
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
rahatbek

23 Nisan 2008; 14:16:40 

evet eski g900 cüler artık pek girmiyorlar buralara.
hard reset atarsan işletim sistemi o anda neyse sadece ona döner. wm6 kurman gerekmez. ama programları kurman gerekbilir backup yapmadıysan.

ACER 5601 + Wii...
toyota corolla altis 1.6e vvt-i
toshiba portege g900
meing

23 Nisan 2008; 14:23:35 

yardımın için teşekkürler
peki nasıl hard-reset atabilirim???
rahatbek

23 Nisan 2008; 14:33:36 

start- setting- system- master clear.

ACER 5601 + Wii...
toshiba portege g900
m3lijh

24 Nisan 2008; 19:58:08 

quote:

Orjinalden alıntı: meing

yardımın için teşekkürler
peki nasıl hard-reset atabilirim???

BS(Del)+İkincil Tuşu Sol alttaki yeşil tuş yani+power ( açma tuşuna bas )

tabi tel kapalı iken bunlar klavyeden yapılacak gerçi rahatbek yazmış ama lazım olur diğer arkadaşlara die yazayım dedim kolay gelsim

İmza: Yok
omerf

27 Nisan 2008; 22:18:54 

Hocam bu telefonu türkçeye çevirmenin bi yolu varmıdır?Yoksa ingilizce olarak kullanmak zorundamıyız?

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

alpdoruk

28 Nisan 2008; 1:32:11 

quote:

Orjinalden alıntı: mert555

Toshiba 900 gerçekten güzel bir alet.ne yazıkki aldıktan 5 gün sonra iade etmek zorunda kaldım.Pda özellikleri ,windows mobile 6 çok iyi.Alıralmaz skype yi yükeldim ve anında online olup gayet güzel çalıştı.Ancak bir kusuru varki bu yüzden iade etmek zorunda kaldım.Telefon olarak kullanmak nerdeyse imkansız.Ekran dokunmatik.Telefon tuşuna basar basmaz ekranda numaralar beliriyor.Ancak bu numaralar o kadar küçük ki parmakla sadece bir tanesine basmak mümükün değil ,özellikle araç kullanırken.Her defasında iki tuşa yada yalnış tuşa basıyorsunuz.Bir kaç kere arabayı durdurup işaret kalemiyle tuşladım.Yada araç kullanırken aleti gözümün önüne kadar kaldırıp tırnağımın ucuyla numaralara basamaya çalıştım.Baktım olmuyor sonunda sırf bu yüzden iade ettim.Ancak benim gibi günün büyük kısmını araçta geçirmiyorsanız bu sizin için çok önemli olmayabilir.Bir arkadaşım Iphone getirmiş.Onuda deneyeyim dedim.Telefon tuşuna basar basmaz tüm ekran kocaman tuşlarla doldu ki yalnış basmak imkansız.O zaman bağırmışım işte bu diye.Arkadaşımda şaşırdı.Almak isteyenlerin bilgisi olsun istedim

mert çok haklısın aynı sorunu bende yaşıyorum araba kullanırken arama yapmak çok zor iphone da kullanmak nasip oldu inanılmaz fark var çok rahat arama yapmak falan adamlar bitirmiş olayı

rahatbek

28 Nisan 2008; 11:21:50 

bu telefon konusunda inesoft address book programını kullanıyorum. www.inesoft.com inceleyebilirsiniz. ben çok memnunum, ama rusça kreklisini kullanıyorum. araba kullanırken çok rahat kullanıyorum, favoritlere 16 tane isim koyarak hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz. isim arama çok kolay, g900ün kendi adres defteri gerçekten kötü.

ACER 5601 + Wii...
toshiba portege g900
alpdoruk

28 Nisan 2008; 19:35:45 

hocam cok saols harbiden süpper bir program var mı başka tavsiye edebilecegin bir şeyler
cpu hızlandırmak için bişiler kullanıo musun?
quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

bu telefon konusunda inesoft address book programını kullanıyorum. www.inesoft.com inceleyebilirsiniz. ben çok memnunum, ama rusça kreklisini kullanıyorum. araba kullanırken çok rahat kullanıyorum, favoritlere 16 tane isim koyarak hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz. isim arama çok kolay, g900ün kendi adres defteri gerçekten kötü.

alpdoruk

28 Nisan 2008; 20:00:48 

bu arada ruscayla kasma ben ingilizcesini buldum istersen yollarım :)

quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

rahatbek

29 Nisan 2008; 10:01:55 

cpu hızlandırma için bir program bulmuştum ama çalışmadı, sildim. şimdi hatırlamıyorum bile. rusçayla ilgili sıkıntım yok gayet rahat geliyor. ingilizce isteyen arkadaşlarla burada paylaşabilirsin. kolay gelsin.

ACER 5601 + Wii...
toshiba portege g900
hece

29 Nisan 2008; 15:41:13 

overclock için xcpuscalar kullanıyorum ve gerçekten çok ciddi hız artışı sağlıyor. kesinlikle tavsiye ederim. max 624 MHz'ye ayarlıyorum ve autoscale işaretliyorum.

http://ra****are.com/files/111259263/XCPUScalar_2007_v3.03.rar

d@ndelo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 15:59:57 

Toshiba g900 telefonun fiziksel adresine nerden ulaşabiliyoruz.İnternet bağlantısı için modeme tanıtmam lazım.

| Intel Pentium4 (15 x 230 Mhz) | | TT BlueOrb 2 | | Asus P5B Deluxe Wifi Ap (1004 bios) |
| 1 Gb Kingston (DDR2-667) | | TT Ramsink | | Sapphire 256 Mb Ati Radeon X1950 (580/700) |
| Creative SB Live! 24-bit | | LifeView FlyTV Pr. 34 | | Lg DvdRW GSA-H10N + SAMSUNG CD-ROM | | Samsung 120 Gb Sata-II + Samsung 40 Gb Sata (Win) | | ThermalTake XaserV Damier V6000A | | Lc 420 Watt PSU | | Samsung 17'' Crt |