Şimdi Ara

Google, Hangouts'u iş dünyasının lideri yapmayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, Hangouts'u iş dünyasının lideri yapmayı hedefliyor 

    Google, kullanıma sunulduğu ilk zamanlarda pek başarılı olamayan Hangouts’u bırakmak yerine farklı sektörlere yöneltmek istiyor. Bu amaç doğrultusunda Google, Hangouts’a farklı özellikler ekledi ve uygulamayı ikiye ayırdı.
     

    Hangouts’u iş sektöründe, şirket içi yazışmalarda kullanılan bir uygulamayı yapmayı planlayan Google, Hangout Meet’i resmi olarak tanıttı. Bu ay başında tanıtılan ancak hakkında fazla bilgi verilmeyen Hangouts Meet, Google’ın paylaştığı blog yazısıyla tam anlamıyla resmiyet kazanmış oldu. Uygulama, G Suite Enterprise müşterisi olan şirketlerde ve kuruluşlarda telefon numarası üzerinden görüntülü olarak konuşulabilmesini sağlıyor. Bu özellik Wi-Fi bağlantısının bulunmadığı durumlarda da Hangouts Meet'in kullanılabilmesine olanak sunuyor. 30 kişiye kadar görüntülü konuşma hizmeti sunabilen Hangouts Meet, Google’ın blog yazısına göre son derece basit ve hızlı.

    Google, Hangouts'u iş dünyasının lideri yapmayı hedefliyor

    Hangouts’un kurumsal kullanımına katkı sağlayacak ikinci uygulama da Hangouts Chat. Hangouts Meet ile birlikte kullanılması adına geliştirilmiş Hangouts Chat, @meet isimli asistanı ve Google Docs, Google Calender gibi Google hizmetleriyle çalışma ortamlarında iletişimi sağlama konusunda oldukça etkili.

    Google, Hangouts'u iş dünyasının lideri yapmayı hedefliyor

    Hangouts’un ikiye bölünmüş ve farklı bir alana yönelmiş olması Google’ın yeni planlarının olduğunun habercisi. Hangouts ile boşalan noktayı Google’ın hangi uygulamasının dolduracağını yakın bir tarihte öğrenmemiz muhtemel.









  • boşversin,olmuyor. o gönüllerin lideri olsun :]

  • Lync varken Hangouts ta ne oluyormuş? Bir kere isim iş dünyasına ters.

  • Eminim olur hiçbir şüphem yok zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş iş başvurusu yapıyorum cv istiyor linkedin hesabımı yolluyorum face hesabımı yolluyorum whatsapp discord hangouts dan bana ulaşabilirsin diyorum yok illa cv olacak tel olacak diyorlar ve iş ilanı verdikleri yer instagram bu elemanların bu perhiz bu ne lahana turşusu anlamıyorum cidden...

  • tutmadı tutamadı !

    bu saatten sonra tutması için 1mb ın altında ve tüm özellikleri eksiksiz ve 512mb lık sistemde seri bir şekilde çalışan bir uygulama iyi bir yere gelir !

    çünkü bu piyasa bu kadar daraldı !

  • tabi tabi ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft office communicator dan sonra Lync, Skype Business ile o devri kapattı. Hangouts bu konuda ne yaparsa yapsın Microsoft'tan devralamaz gibi duruyor.
  • Google Allo çıktı işte yerini dolduracak uygulama bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.