Şimdi Ara

Pinterest, soru-cevap platformu Jelly’yi satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Pinterest, soru-cevap platformu Jelly’yi satın aldı

    Pinterest, Twitter’ın kurucularından biri olan Biz Stone tarafından 2014 senesinde kullanıma sunulan Jelly’yi satın aldığını duyurdu. Quora benzer bir soru-cevap platformu olan Jelly, aklındaki soruların cevaplarını arama motorlarını kullanarak bulamayan internet kullanıcıları için geliştirilmiş. Platform, kullanıcıların birbirlerine sorular sorabilmesini mümkün kılıyor. 
     

    Pinterest, Jelly’yi satın almak için ödediği miktarla ve satış sözleşmesinin içerdiği maddelerle ilgili bir açıklamada bulunmadı. Bu nedenle Pinterest’in neden böyle bir karar aldığı şimdilik gizemini koruyor. Bazı tahminlere göre Pinterest, Jelly’yi kendi bünyesine katarak popülerliğini artırmaya çalışacak ve daha büyük bir kitleye hitap etmeyi deneyecek. Ancak bu süreçte “Jelly” ismine ne olacağı bilinmiyor. Pinterest’in alacağı karara göre bu isim tamamen ortadan kalkabilir.

     

    Pinterest öngörülü davranmış olabilir

    Kullanıma sunulmasının ardından Jelly'nin formatı iki kere değişmişti. Bu değişimlerin maddi olarak etkisi bilinmiyor fakat format değişimleriyle birlikte Jelly, yeni özellikler de edinmişti. Kısa sürede yaşanan büyük değişimden ötürü Jelly'nin kazancının artmaya başladığı, Pinterest'in de bu nedenle Jelly'yi satın almış olabileceği tahmin ediliyor. 







  • pinterest bir türlü sevemedim resimleri görmek için bile üyelik istiyor, ayrıca tüm içerikler telifli, bu firma nasıl para kazanıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 9 Mart 2017; 22:32:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    pinterest bir türlü sevemedim resimleri görmek için bile üyelik istiyor, ayrıca tüm telifler telif içeriği barındırıyor, bu firma nasıl para kazanıyor?

    Aynen, ben de sinirlenip üye olmadım bu zorunluluğundan dolayı.

    Bu arada, bence Biz Stone önemli bir adam, Küçük Mavi Kuş Dedi Ki adlı kitabını okuyun mutlaka. Twitter'in kuruluşunu, 140 karakterin, retweet'in hikayesini; Zuckerberg'in satın alma girişimini, şirketten çıkarılmasını falan hepsi anlatmış. Bu girişiminde başarılı olup olamayacağını merak ediyordum hep. Umarım adının duyulmasına vesile olur ama pinterest aklımda kötü kaldı bu nedenden dolayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 9 Mart 2017; 21:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinterest bugüne kadar çok işime yaradı.

    Umarım daha da gelişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinterest candır. Müthiş ilham verici içeriklere sahip.
  • Çok girmediğim ama girdiğim zaman aradığım hemen herşey hakkında fikirlere sahip olmamı sağlayan müthiş site
  • grafik işi falan yapıyorsanız işinize yarar belki pinterest ama onun dışında bir işe yaramıyor. aradığınız resimler googleda da var.
  • Üye olunca coşturuyor adamı ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.