Şimdi Ara

Asus'un çılgın oyun donanımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Asus'un oyuncular için hazırladığı GR8 II yeni nesil mini oyun bilgisayarı ve doğal 240Hz desteği sunan yeni nesil oyuncu monitörünü konuşuyoruz. 



  • GR8 II Amazon' da satışa çıktı. Fiyatın biraz düşmesini umuyoruz. Şu haliyle Tr için uygun olsada normal durum için pahalı.

  • Adamın güncellemeden anladığını ram ve disk he birde işletim sistemi :D Arkadaş işlemci ve ekran kartını değiştiremedikten sonra neyime yarar güncellenebilir olması :D

  • klavyenin parçası yok facebookda parçasını takıp gösteriyapıyolar
    kutusuna koyunda 900tl klaye satıyonuz yarım yamalak

  • iç hacmi bu kadar düşük ve sıkışık cihazlar üzerinde soğutucu bulunmayan çiplerin beklendiği kadar uzun ömürlü olmasını engelliyor, garanti süresi bittikten sonra ortaya çıkan arızalar ızdıraba dönüşebiliyor, upgrade etme şansı da az oldğundan riskli ve maliyetli cihaz oluyor.

  • İşlemci ve ekran kartının güncellenmesi mümküm dedğil dedikten sonra videoyu kapattım.

  • Erdi bey Pg27UQ üzerinde keşke biraz daha durulup bilgi edinilseydi :) Pg279Q daki Kronik sorunları(Panel) gören asus Full Array Led ile köşelerde oluşan Ips Glow sorununu ortadan kaldırmış gibi gözüküyor tabi çerçeveleri kalın tutarak . Full Array led li 2K IPS Quantum Dot Asus tarafından duyurulur mu? Rog GK2000 Horus TÜRKİYE piyasasına sunulacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    İşlemci ve ekran kartının güncellenmesi mümküm dedğil dedikten sonra videoyu kapattım.

    oyle pc icin ekstra bi ürüne gerek var mı acaba?
  • 15:07 adam DH üyelerini iyi biliyor
  • Gereksiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage][/simage]GÜNCELLENEBİLİRLİK ÇOK KÖTÜ İŞLEMCİ 2 SENE SONRA DARBOĞAZ YAPARSA YENİ NESİL OYUN VE UYGULAMALARDA NASIL BİR DEĞİŞİM YAPILACAK İŞLEMCİ DE BU SORU BİLE ALMAMAK İÇİN NEDENDİR FAKAT PARA VAR HUZUR AR DİYENLER İÇİN ÇOK İDEAL BİR ÜRÜN ÜLKEMİZDE PEYNİR EKMEK GİBİ SATACAĞINA EMİNİM (!)[Kunye=]
    quote:









  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus3441

    Erdi bey Pg27UQ üzerinde keşke biraz daha durulup bilgi edinilseydi :) Pg279Q daki Kronik sorunları(Panel) gören asus Full Array Led ile köşelerde oluşan Ips Glow sorununu ortadan kaldırmış gibi gözüküyor tabi çerçeveleri kalın tutarak . Full Array led li 2K IPS Quantum Dot Asus tarafından duyurulur mu? Rog GK2000 Horus TÜRKİYE piyasasına sunulacak mı?

    Bu klasmandaki monitörler için Blb ve ıps glowu aşan bir uygulama getirilmesi, direk olarak satışları ciddi arttıracaktır. Zaten öncelikle bir kullanıcıya, monitörün sağının solunun ışık yakması veya üzerinde usb portu, kulaklık aparatından ziyade tipik sorunların çözülmüş ürünler verilmesi daha önemli. İster Asus, ister Acer, ister Viewsonic hepsinde, bu klasmandaki ürünlerde bu kronik sorunlar var. Lakin bunların aşılması üzerinde yoğunlaşmak yerine, transformera çevirmelerin derdindeler.Böyle nedir arkadaş, kıçı başı ayrı renk veren ama fiyatı tosun gibi olan monitörlerin durumu.




  • Evet satışlar nirvana yapıcak Asus&Acer ın.(Nvidia Kullanıcıları için özellikle).Kullandıkları IPS paneller sorunları aşılmış gibi gözüküyor(BLB&Glow).Lakin işin asıl acı gerçeği benim memleketimde 4000-5000 liraya satışa sunulması.Oled panelli bi tv fiyatına yada üst seviye bi tv yerine 27'' Lcd almak ne kadar iyi olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus3441

    Evet satışlar nirvana yapıcak Asus&Acer ın.(Nvidia Kullanıcıları için özellikle).Kullandıkları IPS paneller sorunları aşılmış gibi gözüküyor(BLB&Glow).Lakin işin asıl acı gerçeği benim memleketimde 4000-5000 liraya satışa sunulması.Oled panelli bi tv fiyatına yada üst seviye bi tv yerine 27'' Lcd almak ne kadar iyi olabilir

    Hangi serilerde bu iyileşme yapılmış veya yapılıyor acaba? Benim bildiğim Quantum Dot teknolojisi getirdiler, oda renklerin kalitesini arttırıyor...

    Gerek dedikleri gibi devlet fazla vergi alıyor, hdmı ı varsa ek vergi nedir arkadaş ya gerekse karlarını yüksek tutuyorlar.Şimdi bizim yurtdışından tek bir monitör aldığımızdaki fiyatla, onların toplu alımlarındaki fiyat bir değildir.Daha uygun olmaları lazım birde ordan karları var tabi. :) Ne zamanki kardan değilde sürümden kazanmayı seçerlerse iki taraf içinde en karlı yatırım olur.




  • Acer tarafında XB272-Hdr 4K - Asus ta Pg27UK. Her iki monitörün paneli Nvidia ile Auo nun ortak işbirliği ile bu denli kaliteli bi panel tasarlanıp kullanıldı(Yeni Teknoloji G sync Hdr). İki monitörün de panelleri aynı.Acer 1200Usd Asus ise 1500-2000Usd fiyat aralığı ile yılın 2.çeyreğinde kuzey amerikada şatışa sunulacak deniliyor du.Keşke 2K içinde Full Array Ledli(Local dimning)panel kullansalar da Blb-Glow dan arındırsalar şu monitörleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus3441

    Acer tarafında XB272-Hdr 4K - Asus ta Pg27UK. Her iki monitörün paneli Nvidia ile Auo nun ortak işbirliği ile bu denli kaliteli bi panel tasarlanıp kullanıldı(Yeni Teknoloji G sync Hdr). İki monitörün de panelleri aynı.Acer 1200Usd Asus ise 1500-2000Usd fiyat aralığı ile yılın 2.çeyreğinde kuzey amerikada şatışa sunulacak deniliyor du.Keşke 2K içinde Full Array Ledli(Local dimning)panel kullansalar da Blb-Glow dan arındırsalar şu monitörleri.

    Oy oy şu fiyatlara baksen Fullhd'ye yatırım yapılıyor, 4k ya yatırım yapılıyor ama 2k nedense üvey evlat muamelesi görüyor. Bak sana söyleyim, blb olsun glow olsun zaten çözüm yöntemleri ellerinde vardı ama önce böyle monitörler vererek piyasanın tansiyorunu yüksettiler. Dili yanmışlarada bakın sorunları hallettik ama çok uğraştık, ee bir zahmet bizide görüne getirdiler mevzuyu.Kahrolsun kapitalizm, daha ne diyim...




  • Yeni çıkan dizüstü bilgisayarlarda bile masaüstü ekran kartları ve işlemciler kullanılabiliyorken değiştirilemeyen donanım pek olmamış gibi.

  • işlemci ve ekran kartını değiştiremedikten sonra neyime yarar güncellenebilir olması?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.