Şimdi Ara

Nokia 3310, İngiltere’de amiral gemilerinden daha fazla ön sipariş aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Nokia 3310, İngiltere’de amiral gemilerinden daha fazla ön sipariş aldı 


    Finlandiyalı HMD Global’in 17 yıl aradan sonra tekrar piyasaya sürdüğü modern Nokia 3310, tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Ön siparişlere başlayan cep telefonu İngiltere’de amiral gemilerini geride bıraktı.


     


    İlgi büyük


     


    Modelin ön siparişini alan perakende devi Carphone Warehouse, ilginin çok yüksek olduğunu ve bir cep telefonundan beklenmeyecek şekilde talep gördüğünü ifade ediyor. Elbette modelin nostaljik imajı ve 50$ civarındaki fiyat etiketinin bunda etkisi büyük.


     


    Kaynaklar internet üzerinde de Nokia 3310 efsanesinin büyük bir fırtına estirdiğini belirtiyor. Tanıtım yapıldıktan sonraki hafta Nokia 3310 modelinin Google üzerinden arama grafiği yüzde 797 artış göstermiş. Bunun anlamı ayda ortalama 30 milyar aramaya konu olması demek. Ayrıca cihaz üzerinde gelen modern Yılan oyununun da ilgi gördüğü ve uygulama mağazalarında esinlenmiş türevlerin ortaya çıkmaya başladığı da rapor ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple’dan ısınmayı önleyen kılıf patenti

    Analiz uzmanları her ne kadar güzel görünse de bu popülerliğin dezavantajı olduğunu ısrarla vurguluyor. Nokia 3310 modelinin ön planda olması HMD Global’in Nokia 3, 5 ve 6 modellerine olan ilgiyi kısıtlıyor ancak firmanın asıl öne çıkarması gereken modeller bunlar. Zira Nokia 3310 sürümden kazandıracak bir telefon. Akıllı telefonlar ise firmanın gelir modeli belirlemesinde önemli bir rol oynayacak. 


     







  • 4te biri 50 yaş üstü bi ülke için normal...

  • Bence güzel bir pazara hitap ediyorlar...

  • 4 gun once ıphone telefonumu (cumartesı gunu) caldırdım ve ıphonumu bul etkın hale getırdım. pazartesıde savcılıga durumu bıldırdım sıkayetde bulundum. ama salı gunu yanı dun gelen mesajla buyuk bır sevınc yasadım ama sonu husranla bıtdı gelen mesaj
    +79250159597
    ( Kaybedilen/ calinan İphone 6s 16GB Rose Gold 07.03.2007 tarihinde 17:45 TR, de bulundu Yeri goster: apple-Icloud.ru/m
    apple destegi )

    diye bir mesaj geldı ve bur siteye giris yapana kadar ıphone telefonumu bul uygulamasını kullana bılıyordum ama buraya ıcloud kullanıcı ve sıfremle gırıs yapmamla ıphonumu bul uygulamasında boyle bır kımlıge kayıtlı cıhaz yoktur dedı. sıte cogu sey ıle aynen applenın sıtesı gıbı. ıphone destegı durumu bıldırdım ama bızım boyle bır sıtemız yok dedıler. ve sıte ıcınde dolastıgımda aynen turkıyedekı sıte gıbı oldugu gozukuyor. apple armasına bıle dokundugunda ıphone sıtesıne yonlendırıyor tek fark sonunun ru olması
    sugan ıphone destekten telefonuma hıc bır ıcloud gırısı olmadıgı soylenıyor zaten telekomınıkasyon da telefonu turkıyede kullanima kaptı.
    ben madur oldum ama baskalarıda madur olmasın





  • ilk çıktığında kaç dolara tekabül ediyordu hatırlayan var mı?

  • İşin içinde uzun bacaklı varsa şöyle bi durur düşünürüm, nasıl bi fitne var diye...

  • Whatsapp olursa tutar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    ilk çıktığında kaç dolara tekabül ediyordu hatırlayan var mı?


    150 lira gibi bir şeydi aşağı yukarı. 600.000 liraydı dolar ( tabi her gün artıyor sene başı ile sonu arasında % 30 oynar ) ve bu da aşağı yukarı 250 dolar gibi bir fiyat eder.
  • 50 dolar olsa ben de alırım şahsen. ama bizde 350'den aşağı olmaz.
  • 3310 kesinlikle WhatsApp desteği ve 3g ile gelmeliydi o zaman tam alıcak telefon olurdu. Şuan bu telefon bedava da olsa alınmaz 2g şebekesi global anlamda yakın zamanda tarih olacakken ve WhatsApp desteği de meçhulken alınmaz.

  • Whatsapp olsa, 3g olsa güzel olur demiş arkadaşlar, hakikaten de güzel olur ama acaba bu pil ömrünü verebilir mi ozaman ? Şu anki haliyle düşük sar değeri varsa on numara bir ikinci telefon, şirket hattı vs gibi.

  • Burada da 50 lira olsun peynir ekmek gibi satar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullan at işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak sen nokia ya

  • Burda 50 lira olsa ben de alırım.

  • Nokia istediğini almış görünüyor. Amaç geri döndüğünü kendine has ikonik bir dille kitlelere duyurmaktı. Reklam için milyonlarca dolar bile harcasa bu kadar etkili olamazdı.



    Asıl amaç ise üst seviye model için hazırlık. Çünkü 3310 ve diğer modellerle piyasada tekrar isimleri dönecek ve piyasa oluşturacaklar. Böylece üst seviye model için de uygun zemin hazırlanmış olacak. Güzel strateji.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Nokia fan boyları ölmemiş demek ki...

  • engin_ce E kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcılara bak çaldıktan sonra mesaj atıp sizi siteye sokunca hesap şifrenizi bilgilerinizi ele geçirip iphone'u açıyorlar.

    Çok geçmiş olsun
    Umarım başkalarının başına gelmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım Nokia bu başarısını akıllı kullanıp ileri teknolojik telefonlar üretir. Diğer dev üreticilerden farklı olarak özgün yeni üretimler, fiyat ve performansa dayalı çözümler getirmese zirveden çok kolay tepetaklak olur. Telefonun üzerinde Nokia yazıyor diğer eski teknoloji ürünlere rağbet etmek kadar saçma şey yok. Sonuçta Nokia bir Iphone değil. Nesiyle hava ataacan? Yeniyle hava atmak modadır, ankaşılır da eskiyle hava atmayı nasıl anlıyak. Dedim ya kısa süreli haz ve orgazm yaşatacak bu telefonu çoğu kişi çok az kullanacaktır ve vitrinleri süsleyecektir, elleri değil!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 9 Mart 2017; 12:32:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millete yetiyor demek ki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.