Şimdi Ara

Sniper Ghost Warrior 3 Yine Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CI Games tarafından geliştirilen ve yapımında cryengine oyun motorunu kullanan Sniper Ghost Warrior 3 küçük bir ertelenme yaşandı.

Daha önce bildiğiniz gibi 27 Ocak tarihinde oyuncular ile buluşması beklenecek Sniper Ghost Warrior 3 ertelenmesi ile beraber 4 Nisan tarihinde oyuncular ile buluşacaktı.

CI Games bu gün yaptığı açıklamada oyunun beta sürümünde oyunculardan aldıkları geri dönüşler doğrultusunda bir takım düzenlemeler yapılacağını açıkladılar ve bundan dolayı oyunu 25 Nisan tarihine ertelendiğini duyurdular.

Sniper Ghost Warrior 3, 25 Nisan tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

[Kunye=5936-4]
    [/html]

• istedikleri kadar ertelesinler sorun yok en azından buna değecek oyun çıkarsınlar o yeter diğer oyunlar gibi hemen çıkartalım ve büsürü kusur umurlarında olmaktansa beklemek daha iyi olur.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ertelenme sebebi güzel. bu CI'i seviyorum. kimsenin yapmaya yanaşmadığı tactical shooter türüne öyle veya böyle giriştiler ve hiç vazgeçmediler. birgün mutlaka bu türde tekel haline geleceklerine inanıyorum.

• porsux kullanıcısına yanıt
    Bu adamlardan bir cacık olmaz. Kötü yapay zeka ve optimize deki becerisizlikleri yıllardır gelişmedi bu oyundan da beklentim çok çok düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 günde ne düzelteceklermiş arkadaş bırakın bu ayakları

• Ertelenmesi iyi olmuş optimizasyonu pek iyi değildi, yapay zekada tam isteneni veremiyor ama yinede güzel oyun yapmış adamlar. Açık dünya, araç kullanma falan var.
  • steam'den ön sipariş verdim bekliyorum. prey'e de ön sipariş verdim mayıs ayı bomba gibi geliyor

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bedava dağıtsalar beklemem

istediği kadar ertelenebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun motorunun üstüne yama bindireceklerse hiç uğraşmasınlar. Betada kol gibi mermi yiyip hiç bir şey olmamış gibi ateş eden herif mi dersin, üsttün refleksi olan ve mermi sıkıldığı anda o yöbe ateş eden adam mı dersin arkasından sıka sıka gelirken hiç birşeyden haberi olmayan adam mı dersin bla bla bla bu böyle uzar gider. Kısacası buna şöyle denir "Yamanın üstüne oyun yapmışlar"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.