Şimdi Ara

Logan gişedeki yolculuğuna rekor ile başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Logan gişedeki yolculuğuna rekor ile başladı
    X-Men çizgi romanlarının en sevilen kahramanlarından Wolverine'in üçüncü bireysel filmi olan Logan, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. İlk X-Men filminden beri sevilen karakteri canlandıran Hugh Jackman'ın Wolverine rolünü son kez üstlendiği film, hem eleştirmenler hem de sinemaseverler tarafından beğeni ile karşılandı. Logan'ın aldığı bu olumlu eleştiriler, filmin gişede son derece hızlı bir başlangıç yapmasını sağladı.
     
    3 Mart'ta gösterime giren Logan, vizyona girdiği ilk haftasonunda 80 milyon dolar gişe hasılatını aşarak tüm beklentilerin üstüne çıktı. Film vizyona girmeden önce 20th Century Fox'un ilk haftasonu hasılatından beklentisi 65 - 70 milyon dolar arasıydı. Biraz daha iyimser olan analistler ise filmin 75 - 80 milyon dolar arası hasılat yapacağını öngörüydü. Ne var ki Logan en iyimser beklentilerin bile üstüne çıkmayı başardı. Son gelen rakamlara göre film ilk haftasonunda 85.2 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş durumda.
     
    Logan, gişedeki bu başarılı performansı ile birçok rekora imza attı. Film, 18 yaş sınırı alan filmler arasında en iyi mart açılışını yaparak bu rekoru 2006 yılında vizyona giren 300'ün elinden aldı. Logan ayrıca 85 milyon doları aşarak X-Men Origins: Wolverine'i de geride bıraktı ve en iyi açılış yapan Wolverine filmi oldu. Bu arada film ilk haftasonunda 82 milyon dolar gişe hasılatı elde eden son X-Men filmi X-Men: Apocalypse'i de geride bıraktı.
     
    Deadpool'dan sonra Logan'ın da sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanması, 18 yaş sınırı alan süper kahraman filmlerinin de başarılı olabileceğini gösterdi. Logan'ın bu başarısının ardından film stüdyolarının, daha çok yetişkinlere hitap eden çizgi roman uyarlamalarına daha sıcak bakacağı düşünülüyor.
     







  • Biz çocukken Conan (Alfa Yayınları) Zagor vb. okurduk, arada wolverine vs. dolayısıyla çocukluk zamanımızda eğlencemiz olan çizgi romanların kaliteli sinema yapımları biz orta yaştakiler için de epey cazip. Örneğin ilk örümcek adam filmi, ilk çizgi romanın aynı konusunu işliyordu, amcasının ölümü vs. o yüzden ilk film hepsinden daha güzeldi, zaten genel olarak filmlerin her zaman ilk bölümleri en güzeli oluyor; bakınız Rocky, Rambo (ilk kan-first blood) indiana jones, alien, jaws ... sonra konu-senaryo yüzünden ilk filmin kalitesine yaklaşamıyorlar (yine de abd film endüstirisi iyi ki var, yoksa diğer milletlerin filmleri hakikaten izlenmiyor, onlar gibi kaliteli yapamıyorlar)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLastNinja

    Biz çocukken Conan (Alfa Yayınları) Zagor vb. okurduk, arada wolverine vs. dolayısıyla çocukluk zamanımızda eğlencemiz olan çizgi romanların kaliteli sinema yapımları biz orta yaştakiler için de epey cazip. Örneğin ilk örümcek adam filmi, ilk çizgi romanın aynı konusunu işliyordu, amcasının ölümü vs. o yüzden ilk film hepsinden daha güzeldi, zaten genel olarak filmlerin her zaman ilk bölümleri en güzeli oluyor; bakınız Rocky, Rambo (ilk kan-first blood) indiana jones, alien, jaws ... sonra konu-senaryo yüzünden ilk filmin kalitesine yaklaşamıyorlar (yine de abd film endüstirisi iyi ki var, yoksa diğer milletlerin filmleri hakikaten izlenmiyor, onlar gibi kaliteli yapamıyorlar)

    Bir de zaman zaman conan içinde (80 'li yıllarda, Alfa yayınları ) ,sonrasında ayrı bir dergi olarak yayınlanan Süper Korku dan da birşeyler yapsalar keşke!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada son sahne Last of Usi hatirlatti nedense

  • Banada terminatör 2 filmini animsatti ama genel anlamda beklentimin altinda kaldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gayet güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşüyoruz REİS!

  • Neden Turkiye de 15+ ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce izledim güzel olmuş hikaye akıcı bunaltmıyor

  • heman filmi çıkar mı acaba iskeletor kafa düşmanıydı.
    buz adam ateş kız bunları da bekliyoruz :D

  • Çok talep var, sanırsın Dacia Logan

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozmenakif

    Çok talep var, sanırsın Dacia Logan

    Dostum bence -1 butonu ("beğenme" butonu) kaldırıldığı için çok şanslısın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHnin Dili -- 5 Mart 2017; 23:10:9 >
  • film görsel olarak mükemmel. Hikaye biraz çiğ kalmış özellikle son 10 dakikası saçma.

  • Film, film olarak güzel ama beklentilerimi karşılamadı.
    Macera filmi olarak x bir firmanın filmi olarak güzel.

    Marvel olarak ise beklentilerim daha fazlaydı. Daha fazla aksiyon falan olmalıydı.
    Bazı yerlerde, durağanlıktan ve ağırlıktan neredeyse uyuma noktasına geldim.

  • filmi izledim sadece hugh jackman ın hatrına bile izlenmesi gerekir
  • R.I.P. James Howlett

  • Herkes her yerde +18diye bağırıyor ama +15 di arkadaşlar bu yanlışı düzeltmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne +18 i gittiğim sinema salonunda izleyenlerin bir kısmı çocuktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugh Jackman bir daha Wolverine rolünü oynamayacak mı??? O_0

  • Film ve olay akışında kendimce mantıksızlıklar bulsam da oyunculuklar, dövüş sahneleri, işleniş harikulade. Hugh Jackman en iyi X-Men performansını göstermiş. Patrick Stewart ise söylenecek söz bırakmamış. Oyunculuk akıyor adamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.