Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
48.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak arkadasım normal bı sekılde elestırmene asla bısıy demem ama sen burda ınsanları assagılayarak we urune camur atarak bısıyler demek ıstıosun buna benım yerımde kım olsa karsı cıkar kımse meizuyu kullanmadan bılemz zaten meizuyu bulabılmek cowonu bulabılmekten cok daha zor herkes cowona sahıp olabılıo ama meızuyu bulabılen kullanabılen cok az cowon kadar kullanıcısı olsa burda senın bu sekılde assagılamana kımse ızın wermezdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: davedevil

bak arkadasım normal bı sekılde elestırmene asla bısıy demem ama sen burda ınsanları assagılayarak we urune camur atarak bısıyler demek ıstıosun buna benım yerımde kım olsa karsı cıkar kımse meizuyu kullanmadan bılemz zaten meizuyu bulabılmek cowonu bulabılmekten cok daha zor herkes cowona sahıp olabılıo ama meızuyu bulabılen kullanabılen cok az cowon kadar kullanıcısı olsa burda senın bu sekılde assagılamana kımse ızın wermezdı

arkadaşım ta en başından ben sana bişey demedim,kimsenin ürününe de laf etmedim,meizuya da bişey söylemedim dikkat edersen.ben sadece turkuaz29 nickli arkadaşın bitakım söylediği şeylere karşı tepki gösteriyorum o kadar.Konuyu başka yerlere çekmeyelim ve kapatalım en iyisi

• arkadaşlar meizum geldi artık serviste filim izlemenin zevkinede varmış oldum.kendinizi 200 ytl için bu zevkten mahrum etmeyin derim.meizu kalite diyorum o kadar
  • lookman hayırlı olsun gercekten doru secım yapmıssın gule gule kullan
  • Arkadaşlar herkese merhaba.
    Meizu kullanan arkadaşlara bir haberim var. Çalışmalarım sonucunda meizu miniplayer artık %99 oranında Türkçe
    Konu ile ilgili açıklama ve gerekli dosyaları aşağıdaki adreste verdim.Bilmeyenler veya yeni başlayanlar için oldukça açık ve detaylı bir anlatım ile açıkladım
    Meizu kullanan arkadaşlara Hayırlı olsun.Mümkün olduğunca kontrol etmeye çalıştım fakat Çevirilerdeki veya başka yerlerdeki hataları bana pm yolu ile bildirirseniz sevinirim.Mevcut Firmware versiyonu 2.003.2b dir.Yeni firmware versiyonları yayınlandıkça bende Türkçe'leştirmeye çalışıp yine aynı sayfadan yayınlıyacağım.Güncellediğim zaman da burdan duyururum.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca bu Çalışmamda KALİTELİ destek ve yardımlarını esirgemeyen sevgili turkuaz29ist'e Sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Ayarlar Bölümünden Yazı Tipi Rengini Siyah Olarak Değiştirebilirsiniz.Tema değiştirildiği için beyaz yazı tipi rengi kullanışlı olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedov -- 26 Mayıs 2007; 2:07:28 >

• sende bi sorun cikardimi ahmedov kitlenmesin alet deneyenler yazsin buraya tesekkurler boyle bir calisma yaptigin icin
  • walla cok saol ama ben kendı ing menusunu sewıyorum he ing olmayanlar icin tabiki cok guzel bişiy ama ben yuklemeye gerek duymuom fakat ellerıne saglık
  • kendi cihazımda denedim arkadaşlar bi sorun yok linkte verilen sayfadaki anlatılanları eksiksiz uygularsanız hiçbir sorun çıkmıyor, zaten olası bir sorun için orjinal firmware dosyalarınıda ekledim.zaten detaylı olarak da anlattım.
    Türkçe kullanmak isteyenlere bir alternatif sundum.Zamanla yeni tema seçenekleri de ekleyeceğim.
  • merhaba. meizu m6 modelinde altyazili film nasil izleyebilirim?

meizu ile birlikte gelen cd deki video converter programi ile normal olarak cevirip meizu atiyorum. calismasinda sorun yok. film ile birlikte ayni yere altyaziyida kopyaliyorum. fakat film izlerken altyazi cikmiyor. altyazi dosyasinin uzantisini onceki sayfalardaki oneri uzerine .lrc yaptim fakat yinede altyaziyi cikaramadim.

Onceki sayfalarda gecen programlarida denedim fakat beceremedim.

Bana adim adim ne yapacagimi soyleyebilir misiniz?
  • arkadaşlar ben de ebay den meizu m6 satın aldım. ancak kullanım klavuzu çince olduğu için bir şey anlamıyorum. acaba ingilizce veya türkçe ürünün nasıl kullanılacağını anlatan siteler varsa bilgilendirilebilir misiniz?
    bir de şunu sormak istiyorum: bu ürünü ilk başta ne kadar süreyle şarj etmem gerekiyor? şimdiden teşekkürler...
  • ingilizce kullanma kılavuzunu

http://en.meizu.com/down_x.asp?MZ_ID=119&Type=3

adresinden indirebilirsin. şarj konusunda birşey diyemem. biz 3 saat civarında şarj etmiştik.
    sorun olmadı.
  • teşekkür ederim. bir de aletin dışarı ses verip vermediğini merak ediyorum. yardımcı olursan sevinirim.
  • yaa arkadaslar tmm aldık mp4 calıstıran alet de bu sefer film bulamıorum mp4 gerci topikle alakalı deıl ama kusura bakmayın bu konuyla ilgili bi topic bulamadım. bildiiniz mp4 sitesi warmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbronze

merhaba. meizu m6 modelinde altyazili film nasil izleyebilirim?

meizu ile birlikte gelen cd deki video converter programi ile normal olarak cevirip meizu atiyorum. calismasinda sorun yok. film ile birlikte ayni yere altyaziyida kopyaliyorum. fakat film izlerken altyazi cikmiyor. altyazi dosyasinin uzantisini onceki sayfalardaki oneri uzerine .lrc yaptim fakat yinede altyaziyi cikaramadim.

Onceki sayfalarda gecen programlarida denedim fakat beceremedim.

Bana adim adim ne yapacagimi soyleyebilir misiniz?

arkadaşım bildiğim kadarıyla filmlerde altyazıyı uyguladığın teknikle izleyemezsin. meizu için yapılmış bir program var adı virtual dub for mini player
    linki Aşağıda indir kur ve bununla dene.önce çevireceğin videoyu sonra altyazıyı seçiyorsun sonra çeviriyorsun bu program videoya altyazıyıda dahil edip miniplayerde izlenebilecek şekilde çeviriyor.
    ayrıca lrc uzantısıda mp3 ler için arkı sözü olarak kullanılır videoyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum.
    umarım yardımcı olmuşumdur.

virtual dub for mini player indir: http://en.meizu.com/downfile/VirtualDub%20[en].rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedov -- 29 Mayıs 2007; 23:22:34 >

• odinnn
    meizu ne yazıkki dışarıya ses vermiyor.

ahmedov
    altyazı bilgisi için teşekkürler. indirip deniyorum.

brt54
    meizu için bir sürü vcd convert ettim. elimde var.
    meizu için altyazı ekleyip dönüştürdüğümüz filmleri de bir şekilde paylaşsak da bir daha convert ile uğraşmasak. r_apidshare sağlıklı olmaz. ayrıca bunların paylaşımı bu foruma aykırıdır.nasıl yaparız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 30 Mayıs 2007; 9:17:38 >
  • Arkadaşlar merhaba
    Yeni bir tema düzenlemesi daha yaptım ve sizinle paylaşmak istedim. Aslında yabacı forum sitesinden alıntı ama bikaç değişiklik ve türkçeleştirmede yaptım benim çok hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz. İçerisinde Türkçe Çince ve İngilizce dilleri var yükledikten sonra menüden değiştirebilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.
    Dikkat : Bu firmware sadece sp version içindir. Tp kullanan arkadaşlar varsa istek üzerine onu da yükleyebilirim

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin!

Arkadaşlar Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

• çok şık görünüyor, ellerine sağlık.
  • Ahmedov arkadaşımızın maşallahı var Meizu profesöru olmuş maşallah çalışmaların için teşekkürler dostum.

Şakamaka toplam kaç kişi Meizu Mini Player sahibi şu anda acaba Türkiye' de
  • meizu sahibi olmak isteyen var mı. sıfır 4gb beyaz renkli kutusunda. fiyat 250 ytl.
    istdan elden verebilirm.
    teşekkürler..
  • bana bu ürünü ankarada elden satabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum kararım kesindir ankarada bu ürünü satan varsa cevap yazsın hemen almak istiyorum

bu haftasonu pazar günü bi kaç günlüğüne istanbula gelme ihtimalim var ben geldiğimde satan arkadaşalrın elinde hazır olarak bulunurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aposr -- 11 Haziran 2007; 23:22:03 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.