Şimdi Ara

Ünlü tabloları tanıyan ve tarihlerini bulan uygulama: Smartify

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünlü tabloları tanıyan ve tarihlerini bulan uygulama: Smartify 

    Sanatla iç içe olan ve sıklıkla sergilere giden kişilerin sevebileceği yeni bir mobil uygulama geliştirildi. Smartify isimli bu uygulama, yüklendiği akıllı telefonun kamerasını kullanarak ünlü tabloları tanıyabiliyor ve kullanıcısına tablolar hakkında eşsiz bilgiler veriyor.
     

    Gelişmiş bir resim tanıma teknolojisine sahip olan Smartify, uygulamanın yaratıcısı olan Thanos Kokkiniotis’in tanımına göre müzik dinleme uygulaması olan Spotify ve müzik bulma uygulaması olan Shazam’ın birleştirilerek, resimler için özelleştirilmiş haline benziyor.

     

    Algıladığı sanat eserlerinin ismini, yaratıcısını ve tarihini kullanıcısına sunan uygulama, bunun yanı sıra resmin dijital kopyasının da indirilebilmesini sağlıyor.

     
     

    Şimdilik yalnızca iOS sürümüne sahip olan uygulama, Mayıs ayında Louvre Müzesi’ndeki ve Museum of Art’taki bazı eserler üzerinde; Rijksmuseum’da ve Wallace Collection’da ise tüm eserler üzerinde kullanılabilecek. Uygulamanın, ileri tarihlerde dünya genelinde birçok müzede kullanıma sunulması planlanıyor.








  • Tam aradığımız uygulama, 5500 "yuro" maaşımız var, o müze senin bu sergi benim gezip duruyoruz zaten... Siyasilere bakıp asgari ücrete en çok zam yapacak olanı söyleyebilen bir uygulama da bekliyoruz.
  • Xperia Z1 ile yapıyordu yahu millet bunu info eye ile. Google goggless dede var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 3 Mart 2017; 20:49:32 >
  • Vuforia + Cloud Repo + ufak bir cgi kodu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amd64x2

    Tam aradığımız uygulama, 5500 "yuro" maaşımız var, o müze senin bu sergi benim gezip duruyoruz zaten... Siyasilere bakıp asgari ücrete en çok zam yapacak olanı söyleyebilen bir uygulama da bekliyoruz.

    Asgari ücrete o kadar zam olmaz, yapılmaz diyeni seçiyoruz biz ülke olarak.
  • Meraklısı için güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.