Şimdi Ara

Mega_Star ' dan BP Combo Dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BP Combo yapmak zor iştir... Ama Yaptığınızda benim gibi kral olabilirsiniz.... Konuya Geçelim:

Temel esaslar bunlar :

1- Talia MUTLAKA bulundurulacak.
    2- PK yaparken Mutlaka HP SET giyilecek..
    3- Defans ve Hp Bonuslu takılar takılmaya özen gösterilecek.
    4- Elinizde mümkün olduğu kadar iyi silah olacak..
    5- Asla noobluk yapıp buff-heal-malice olmayınız....
    6- Korkmayın scroll basın debuff - heal olun tozunu attırın ...

Gelelim Combo Dersimize :

1- Skill Bar:

f1 : HP pot - 1920 Heal - sleep carpet - parazit - tornment - massive - gate- mana pot
    f2 : HP pot - 1920 Heal - Parazit - Massive - Cure curse- Cure disase - gate -mana pot
    f3 : HP pot - 1920 Heal - Judgment - Parazite - Tornment - massive - Blasting - mana pot -
    f4 : Str 15 - Restore - Acid - Kitap - Magic Hammer - ..
    f5 : Scrolller

Not : Mana Pot Sağ tuşda olacak...

2 - COMBO DERSIMIZ BAŞLIYOR ...

W - R - Judge // S - D - JUDGE // JUDGE - HEAL POT - 1920 // MANA POT - JUDGE - R // R - R - JUDGE // JUDGE - R - S - JUDGE //

a ) Assasin vs BP

Taliamızı takıyoruz .. Tornmenti geçiriyoruz .. Parazite gerek kalmadan o cureyi atarken saydırıyoruz.. Combomuzu canımız yarıya geldiğinde heal pot combomuzu yapıyoruz.. HP Giysilerimiz oldugundan fazla şansı olmayacaktır. Tekrar tornment attıgımızda SON yazdıgım combo yu uyguluyoruz.. Ve 64 NP Cepte ..

Unutmayın .. Asit yediğinizde diğer bir talia takın DAGGER olması şart değil defans bakımndan..

b ) Warrior vs BP

Taliamızı takıyoruz ... Massive ardından parazite atıyoruz... Scream çakacaktır .. Üzülmeyin heal pota basın.. Screamın etkisi biter bitmez . Comboya abanıyoruz.. Arkasında eğer bir priest yoksa ve aşırı sağlam değilse 64 NP cebimizdedir...

c ) Mage vs BP

En korktuğum canavarlar bunlardır.. Canavar dedim çünkü ; 80 LvL bir Mage (( CatchMyFire )) Den 2 atışta toplam 3671 dmg yediğim için 2 aydır ((yaklaşık)) Çok tırsıyorum.. Neyse geçelim .. Talia olarak Elindeki staffa göre değiştiriyoruz .. Lycaon Pendantımız varsa bilinki kazanmaya yakınız... Mageden 54 -57 Yedikten sonra 1920 heal basıp tornment ve parazite yı yapıştırıyoruz. Ice atarsa hemen cure heal pot .. Basıp dıbıne yapışıyoruz.. Comboyu sıralıoruz..

d ) BP vs BP

Eğer 72 lvl + ise (( biz 65 + )) konuşmaya gerek yok.. Kaybettik.. Eğer ki size yakın lvldeyse 68 - 69 gibi .. STR giysileri olacaktır.. (( ULTRA SAĞLAM OLMADIKTAN SONRA )) % 85 Hp giysilerimiz ve Taliamız yardımıyla Alırız.. HP giysi herzaman kurtarır.. Ben Str yi sadece Solo Exp ve Pot Taşırken kullanırım..
    Neyse .. Bp size Malice atacaktır :) .. sizde cure basıp tornment atın % 85 ona 1200 - 1300 Dmg civarı vereceksınız.. O cureye kalmadan kendını yerde bulacaktır.. Eğer Benım yazımı okumuş biriiyse Itemlere goree sonuç değişir diyeceğim...

Buda 2 Assasian ile yaptığım Vs videom : Özellikle 2. vsye iyi bakın COMBO Show!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Nepzkw8T6Vk

Bitmiştir.. Hiçbir alıntı yoktur... Tamamen kendi emeğim.. Eleştirilerinizi Bekliyorum...

• yaw bırak bunları gel ben sana öğreteyim gelmişsin sd diyosun bırak ya oyunu ;)
  • puauaua wideonu izledim combo namına bişey yok okadar wideoyu hızlandırdıgın halde ne noob adamsın ya al bu da benim eski charım eski wideo izlede bişeler öğrenhttp://www.youtube.com/watch?v=Xqsm6-xTkoE
  • Bu adamın combo en mükemmel bp combo larındandır
    http://www.youtube.com/watch?v=o7Ds6lcmioQ

Orjinalden alıntı: maddening_100

puauaua wideonu izledim combo namına bişey yok okadar wideoyu hızlandırdıgın halde ne noob adamsın ya al bu da benim eski charım eski wideo izlede bişeler öğrenhttp://www.youtube.com/watch?v=Xqsm6-xTkoE

sana birşey söliyim mi ben kamikaze256 .. Czye gel saat 3 de golemlerın oraya diyip gelmediğin adam maddening100 sensın :)) Arenada talia takıp bana yenılende sensın... o yuzden konusma fazla .. kestıgın adam kim ? tanınmış mı ıtemlerı ne?

Orjinalden alıntı: killbill3

a ) Assasin vs BP

Taliamızı takıyoruz .. Tornmenti geçiriyoruz .. Parazite gerek kalmadan o cureyi atarken saydırıyoruz.. Combomuzu canımız yarıya geldiğinde heal pot combomuzu yapıyoruz.. HP Giysilerimiz oldugundan fazla şansı olmayacaktır. Tekrar tornment attıgımızda SON yazdıgım combo yu uyguluyoruz.. Ve 64 NP Cepte ..

Unutmayın .. Asit yediğinizde diğer bir talia takın DAGGER olması şart değil defans bakımndan..

b ) Warrior vs BP

Taliamızı takıyoruz ... Massive ardından parazite atıyoruz... Scream çakacaktır .. Üzülmeyin heal pota basın.. Screamın etkisi biter bitmez . Comboya abanıyoruz.. Arkasında eğer bir priest yoksa ve aşırı sağlam değilse 64 NP cebimizdedir...
    c ) Mage vs BP

En korktuğum canavarlar bunlardır.. Canavar dedim çünkü ; 80 LvL bir Mage (( CatchMyFire )) Den 2 atışta toplam 3671 dmg yediğim için 2 aydır ((yaklaşık)) Çok tırsıyorum.. Neyse geçelim .. Talia olarak Elindeki staffa göre değiştiriyoruz .. Lycaon Pendantımız varsa bilinki kazanmaya yakınız... Mageden 54 -57 Yedikten sonra 1920 heal basıp tornment ve parazite yı yapıştırıyoruz. Ice atarsa hemen cure heal pot .. Basıp dıbıne yapışıyoruz.. Comboyu sıralıoruz..

asasin vs bp...

massive atarsın cure atar o cure lerken torment parasite atar dalarsın cure yoksa town ceker cure varsa bi daha atar dalar canı azalınca kacar....
    asasini bp ile oldurmenin yolu yoktur %99 u vs bilmez korkak nooblardır np yi ruyanda gorursun

warrior vs bp...

massive den sonra zaten vuramaz parasite torment attıktan sonra 4-5 saniye icinde aldın aldın yoksa kalkan takar hp yarısına dolana kadar hp pot abanır ve sonra town
    hızlı davranabilrsen kovalarken vura vura alırsın o da %30 olasılık np alırsan sukret

dogruları bunlar gerisi hikaye....
    kimse bp nin karsısında duramaz ve noob gibi kacar...
    72 olucaksın torment atıp 2-3 vurusta rogue ları 4-5 vurusta warriorları alıcaksın yoksa np kasamassın...

mage vs bp...

tek mage ise ister 80 olsun ister 90...
    ilk 2 vurusunu tankladıktan sonra torment parasite...o kadar...1k+ şaplattıktan sonra 80 olsa nolur kacmassa 2.80 yerde
    light ise hic ugrasmayın...direk /town

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 19 Şubat 2007; 11:46:16 >

• o karsındakı asas lar ezikmiş o kadarda sağlam değilsin çalışman gerek idda ediyoreum olyde kralı gelsın 70+ itemlerim eksik görev takıları ve +8 dual cleaver 67 lvl asasla alırım yeterki itemler eş degerde olsun lvv hiç önmeli değil seni zaten tek daggerla alırım :):) şaka şaka alınma

Bizi Eskiler Tanır,Yeniler Örnek Alır,Görenler Anlatır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eh iyi de krallik bi combo goremedim hatta judgement vurmakta zorlaniosun
    Buff Sc+Ac Sc+Sw Sc bunlar kesinlikle bulunmalıdır leveline göre sağlamsın bence
    Benimde Priestim war 67 Level fakat alıcağını sanmiorum şimdilik İnt yaptım charı
    +7 Shell set +8 Chitin Pads,Gauntles
    +7 İmpact +6 DoL diğer sheildler vs.
    Takı olarak ise Görev takılarını kullanıyorum bi tek bi tane RoM war gerisi görev takısı
    fakat kendimi çok sağlam hissediyorum şu an 1500 Buff+300 Ac+1920 Heal+Malice+Judgement tabiki
    Battle olunca ise +7 HB kullanmayı düşünüorum fakat şuan +7 Ms war Hb bulursam ve de param yeter se alıcam.Diğerleride zaten kolay beni alıcak 77- adam tanımıyorum

• AnLatım Çok GüseL aMa Comboda Sorun var ßiras Galiba..

Favori BP Me Gelince 4ever Fluppy ..

http://www.youtube.com/watch?v=4h48anJDKRY

1 Vs 1 De 0000000 u ßiLe Alıor Aşşaa
    KA'Zede ortamLara tekrar akıyor , çeşitli problemlerimden dolayı foruma bakamıyordum..
    Msn Adresim : erhan_basa@hotmail.com
  • Bende eski bir bpyim Cypher - Mikropadam

bence charı kullanmak önemli ben hep assasin oynamak istemişimdir ama oynayamıyorum , bp ile oynarkende karşımda fzla kişi duramaz en azından eskiden duramıyordu

Charın hakkını veriosun şimdi Allah için ama kendini pkya adama 72 ye kas

Bu arada cypherın eskilerinden varsa Iron_Maiden videolarını seyretsinler ddsiz 1 vs 8 yaptıgı video var BELA yı fln dümdüz ediyor , yani BP 4EVER

• uff çok sıkıcı .. forever assas .. bu arada ko nun en iyi bp si x de oynayan onLyprest .. itemleri ms +9 ve set +9 uniq ler falan full.. videosu var bu forumda aratın çıkar heralde mukemmel bi video .. stone goleme 4200 vuruyo... cz de jerkesi eziyo falan güzel video ... 1 numaralı bp yi izlemek isteyen onu izlesin

Orjinalden alıntı: shinnok

uff çok sıkıcı .. forever assas .. bu arada ko nun en iyi bp si x de oynayan onLyprest .. itemleri ms +9 ve set +9 uniq ler falan full.. videosu var bu forumda aratın çıkar heralde mukemmel bi video .. stone goleme 4200 vuruyo... cz de jerkesi eziyo falan güzel video ... 1 numaralı bp yi izlemek isteyen onu izlesin

+9 iron impact mı iyi +9 ms mi ?
  • Adamlara oyunu bilmiyo diyosun ama bence sen bilmiyosun 1. si combo dersi wericek kadar ii combo bilmiosun o kadar geriye cekilerek nenemde yapar komboyu maksat seri vurmak 2. si de vs lerde 1920 basılmaz karsındakı adam tam bir noob r yle adam gibi combo yapsaydı sana o heali bastırmazdı geliim herhangi bi asasla sana heal bastırmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.