Şimdi Ara

Mart 2017 PS Plus Oyunları Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       Bugün, Sony Interactive Entertainment Mart 2017'de PlayStation Plus kullanıcılarına sunacağı ücretsiz oyunları açıkladı.

Bu ay PS4, PS3 ve Vita sahiplerini bekleyen oyunlar şu şekilde:

Disc Jam, PS4
    Tearaway Unfolded, PS4
    Under Night: In-Birth, PS3
    Earth Defense Force 2025, PS3
    Lumo, PS Vita (crossbuy PS4)
    Severed, PS Vita

Tearaway Unfolded ve Disc Jam için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

• Leş kere leş = Psn
  • Eeeee. Hani bu ay horizon zero down vereceklerdi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Leş kere leş = Psn

Yav he he , git exclusive oyunu olmayan ezik konsolunda evolve çöpünü oyna, 2 ayda 5 exclusive oyun çıktı bu konsola. Xbox patronu spencer dayı her hafta tebrik etmekten yoruldu, 3-5 xbox fanboyu ağlamaktan yorulmadı. Playstation 4 ve Pc oyunculara yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 1 Mart 2017; 20:26:34 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tearaway şahane oyundur oynamayan kalmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tearaway oynarız bu ay hiç yoktan güzel bir oyun var.

• Birbirinize üstünlük taslama çabanızı anlayamıyorum. Şakadan yapıyorsanız suyu çıktı artık. Adam isterse 5 ex oyun fiyatına zaten ps alabilir. Konsol sahibi olmanın üstünlük taslanacak bir durumu yok ki zaten oyununa para verecek durumu olan iki konsolada sahip olabilir. Her platformda insanlar birbirlerini rencide etmeye çalışıyor, bari oyun gibi eğlence odaklı bir mecrada bunu yapıp keyfimizi kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun61 -- 1 Mart 2017; 21:18:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayır tamam oyun öyle mükemmel bulunmaz birşey değil, sevmeyebilirsiniz de ama yazık lan üzerinde ciddi emek verilmiş bir oyunun verildiği ay içinde youtube eksilemelerini görünce anladım ki ps4'ü olup güzel oyunlarından bir haber olanlar varmış. Onlar adına utandım, yapımcılara hak veriyorum dayayın shooterı gitsin, yapmayın böyle tatlı oyunlar, gelecek ay içinde grafikleri güzel içi boş bir oyun versinler millet memnun olsun. Almış olmasaydım Tearaway'i şimdi takla atardım keyiften. Nintendo tarafında olsa hakettiği saygıyı görürdü, yapımcısının yüzünü güldürürdü. Sonra çıkıp diyorsunuz oyunlar hep birbirine benziyor, benzer tabi ne satabiliyorsa onun kolpasını yapmaya yöneliyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayvanMetal -- 1 Mart 2017; 21:24:12 >
  • ps4usp1080p kullanıcısına yanıt
    Bizde savunmuyoruz zaten psn plus zayıf, öyle oyunlar veriyor ki telefon da bakmazsın ama iyi oyun verince de memnun olmayanlar var o da bir değişik kafa.
  • Tearaway güzel oyundur gerisini sallamış yine SONY kalabalık gözüksün diye

• Ps'in yanına bir tane de Xbox almak şart oldu. Artık Plus'a para vermek istemiyorum.

• Tearaway'e çok sevindim, ucuz olmasına rağmen alamamıştım bir türlü. Ama PS3'e aylardır oyun vermiyorlar resmen, ver gitsin liste güzel gözüksün işte. Telefona bile indirmediğim oyunlar yav.

• yine xbox goldun beleş verdiği oyunlardan başka savunacak birşey bulamayan çöpbox1 fanboyları ağlıyor. yine soruyoruz Why you crying???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibak_88_002 -- 1 Mart 2017; 22:53:16 >
  • Tearaway çok iyi

• Endonezya ile aynı mı bu liste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox alan adam niye ağlasın.Bedavaya tonla oyun oynuyorsun üstüne geriye uyumluluk+ ea accese+gwg yetmezmiş gibi Ms yeni oyun abonelik sistemini duyurdu.Xbox şu anda en ekonomik oyun sistemi.Arada Ms çoşup e3 de ve noelde ekstra bedava oyunlarda verip daha da para harcamaktan kurtarıyor.Pony hayranları para harcadıkca tüketimin verdiği sarhoşluk etkisiyle mutlu olduklarını sanıyorlar.Sony ps2 oyunlarını 10 dolara satan firma ya,bu kadar savunmayın şunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Xbox alan adam niye ağlasın.Bedavaya tonla oyun oynuyorsun üstüne geriye uyumluluk+ ea accese+gwg yetmezmiş gibi Ms yeni oyun abonelik sistemini duyurdu.Xbox şu anda en ekonomik oyun sistemi.Arada Ms çoşup e3 de ve noelde ekstra bedava oyunlarda verip daha da para harcamaktan kurtarıyor.Pony hayranları para harcadıkca tüketimin verdiği sarhoşluk etkisiyle mutlu olduklarını sanıyorlar.Sony ps2 oyunlarını 10 dolara satan firma ya,bu kadar savunmayın şunları.

evet xboxun tek iyi özellği bedava verilen oyunların ps4e bedava verilen oyunlara göre iyi olması. başka hiç bir artısı yok xboxun. haliyle aydan aya bedava verilen oyunlara sevinebiliyo garibim xbox fanları. tabi parası olmayan adam gitsin xbox alsın diyemiyorum çünkü sony excleri gibi excleri hiçbir platformda göremeyecekler.

• xbox niye normalden daha iyi bedava oyunlar veriyor, çünkü playstatıon ile arasındaki farkı böyle kapatıyor,birde bu geriye uyumluluk sistemini getirmese oyuncularına oynatacağı oyun yok,daha çok dikkat dağıtmak için.siz sanıyomusunuz ki xbox ın, playstatıon gibi kaliteli oyunları olsun,böyle yapacaklar, oyunculara can çekiştirirler.kimse unutmasın xbox çoğu oyuncu karşıtı kararından, sony sayesinde geri adım atmak zorunda kaldı.xbox tonlarca üyelik sistemiyle playstatıondan nasıl ucuz oluyor anlamadım, sonuçta AAA oyunlar vermiyor.versede bindebir ihtimal.xbox ın daha iyi olduğunu savunanların,oyuncu kültürlerinin olduğunu düşünmüyorum.daha çok as,kes,vur,biç ve geç tarzındaki oyuncu topluluğu gibi heralde...
  • Tearaway niçin crossbuy değil? :( Niçin niçin :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.