Bildirim
SHOW TV nin FREKANSI BURADA!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
iyi haber sonunda
_____________________________ Eğer güzelligi içinde taşımıyorsan dünyanın neresine gidersen git bulamazsın. -
saol dostum kaydettim
-
sonunda ...
bilgi için teşekkürler .._____________________________ -
KARDEŞLER UYDUSU HANGİSİ??
VE NASIL AYARLIYACAĞIZ_____________________________ psn
acaltun17 -
Turksat 1C te _____________________________ -
TURKSAT 1C
TP arama dan yukarıdaki frekansı:11069 , Dikey (V), ve veri hızını da 4000 yapıp kanal aratacaksın.. Sonra kaydedip izleyeceksin :)
not: hemen denedim de :)_____________________________ -
Baskının Sonucu Zaferdir Arkadaşlar 

_____________________________ Demekki Gidiyorsun.O Zaman Çek Silahı Daya Sırtıma.Titrersem Namerdim.Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ???
-
ya harbiden soyleye soyleye bi hal olduk sonunda gectıler !!
azmın zaferi
_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
DIGITAL:
Türksat 1C 42' Doğu Uydusu
Alış Frekansı: 11.069 MHz
Polarizasyon: Vertical (Dikey) Symbol rate: 4000 Ksym/s
FEC rate: 5/6
ANALOG:
Türksat 1C 42' Doğu Uydusu
Alış Frekansı: 11.048 MHz
Polarizasyon: Vertical (Dikey)
Ses Frekansı: 6.65 MHz'ten izlenebilir.
Bu açıklamada benden ! Frekanslar böyle yazılır.
_____________________________ http://www.biryana.com Sosyal İçerikli Haber Sitesi -
hele sükür sonunda inadi biraktilar..
iyi oldu baya geçmesi.._____________________________ "Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. "
M.Kemal ATATÜRK
-
o frekanslar aceleden yazılmıstır o anda duzenı dusunemedım pardon arkadasım bilgiçliğe gerek yok..... 

-
en sonunda...çok iyi oldu bu...
-

-
sonunda geçtiler yaw çok iyi oldu _____________________________ Core 2 Duo 6750 | ASUS P5B | 2 GB DDR 2 | TA210 | ZyXEL P-661HW | sparkle 8800 GTS 320 mb | 19"Samsung 920n | SB AUDIGY 2 ZS | Megaworks THX 550 5.1
..:: ๑ scarface ๑ ::....:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::.. -
hehehe sonun da gectıler dayanamazlar zaten. _____________________________ Moskova’daki o herife, Kalinin midir? Stalin’midir, ne Allah’ın belâsı ise, o herife söyleyin, biz Türkler asırlarca Rusya’nın göbeğinde rakı içmiş milletiz! Gerekirse gene içmesini biliriz! -
Hayırlı olsun.
Hemen babamı arayıp numaraları söyledim. Zavallı 1 yıldır Show Tv bekliyor benim yüzümden izleyemedi bi türlü. Analog'u atmıştım da.
_____________________________ Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.
Keşşaf Cin Ruhu

-
KANAL ARAMA YAPINCA 4 TANE DAHA YENI KANAL CIKTI
TGRT HABER - PAZARLAMA
STAR KRAL_____________________________ Katılım zamanı: 20 Eylül 2004 -
Selam arkadaslar ben bu reciveri almiştim fakat show tv yi yukleyemiyorum
ayarlar sole yani cikan ekranda
Uydu ismi :
Tp frekans : (burda 2 secenek var dikey13v/ yatay 18 diye)
Polarite :
verihizi(SR) :
Video PID :
Audio PID :
pcr PID :
Banada bir yardim pls :) cihas goldmaster Sat 11200 kartiz_____________________________ -
ARKADASIM BEN HİÇ AYAR YAPMADIM
SADECE TURKSAT TAN ARAMA YAPTIM
HEMEN CIKTI_____________________________ Katılım zamanı: 20 Eylül 2004
Benzer içerikler
- tivibu go iptal
- kablo tv 2 televizyon bağlantısı
- tv plus görüntü kalitesi
- tivibu iptv
- pusula ile çanak anten ayarlama
- türksat frekans
- paramount plus türkiye
- starlink türkiye
- en iyi uydu alıcısı
- tod açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı