Şimdi Ara

Samsung Display’den 2.5 milyar dolarlık yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Display’den 2.5 milyar dolarlık yatırım 

     
    Samsung Display, Vietnam’daki üretim tesislerine yeni yatırımlar yapmak için geçtiğimiz günlerde Vietnamlı yetkililere 2.5 milyar dolar değerinde yatırım teklifinde bulunmuştu. Vietnam’daki çeşitli yayın organlarının haberlerine göre şirketin bu teklifi onaylandı ve Samsung Display kısa bir süre içinde panel üretimini arttıracak.

     

    Yatırımın gerçekleşmesiyle birlikte Samsung’un Vietnam’daki toplam yatırım miktarı 6.5 milyar dolara çıkarken şirket halihazırda yıllık ürettiği 180 milyon ekran panelinin sayısında %20’inin üzerinde artış sağlayarak yıllık üretimi 220 milyon adete çıkarmayı planlıyor. Henüz Samsung’tan bir doğrulama gelmese de uzmanlar bu hamlenin Apple’ın yeni iPhone’lar için Samsung’tan AMOLED satın alacağı iddiaları ile bağlantılı olduğunu düşünüyor.

     

    Samsung’un yatırım teklifinin onaylanmış olması şirket için zor geçen haftanın ardından iyi haber olacak gibi görünüyor. Son zamanlarda ülkedeki rüşvet ve siyasi imtiyaz suçlamalarıyla boğuşan Samsung Başkan Yardımcısı Lee Jae-yong hakkında tutuklama kararı çıkartılmış ve şirket hisseleri değer kaybetmişti. 








  • Samsung un tv leri gayet güzel görüntü veriyor ancak LG ye kıyasla işletim sistemleri yavaş ve elektrik sarfiyatı neredeyse 2 katı.

    Kişisel tecrübe ile sabittir.

  • Demekki fazla vergi vermeyi kafasina koymus

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.