Şimdi Ara

Facebook, hesaplarından atılan ve 'hesapları çalınan' kullanıcılar için açıklama yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Facebook, hesaplarından atılan ve 'hesapları çalınan' kullanıcılar için açıklama yaptı

    Bugün, birçok Facebook kullanıcısı nedensiz bir şekilde hesaplarından atıldı ve bir başkasının hesabına girmeye çalıştığı uyarısıyla karşılaştı. Facebook, sosyal medyada birçok kişi tarafından dile getirilen ve endişe yaratan bu durumun nedeni hakkında bir açıklama paylaştı.
     

    Açıklamada belirtilene göre bu sorunun nedeni, Facebook tarafından geliştirilen hesap koruma sisteminde ortaya çıkan yazılım sorunu. Sorundan ötürü Facebook kullanıcılarının yalnızca küçük bir bölümü hesaplarından atıldı ve uyarı mesajları aldı.

     
     
    Yetkililer, sorunun çözüldüğünü ve kullanıcıların istedikleri gibi Facebook hesaplarını kullanabileceklerini açıkladılar. Yani, eğer bu sorunu yaşayanlardan birisiyseniz hesabınız adına endişelenmenize hiç gerek yok. 
     

    Google kullanıcıları da hesaplarına giriş yapamadı

    Facebook’un yanı sıra bazı Google kullanıcılarının da hesaplarına giriş yapamadığı ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Google sorunun nedeniyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı ancak sorunun kısa sürede düzeltildiğini ve giriş sisteminin normal olarak çalıştığını açıkladı. Sorunun bazı Google OnHub problemlerini tetiklediği düşünülüyor.








  • benim on küsür yıldır kullandığım samimi arkadaşlarımın ,akrabalarımın olduğu facebooku fake diye kapatmış denyolar.kimlik istediler bende atmadım,sanki devlet işi .çok da tın..

  • Feysbuk'u terkedeli 2 sene oldu, mutluyum.

  • fatihcanery kullanıcısına yanıt
    Güler misin ağlar mısın,benimde başıma şimdi geldi.
    Uzun zamandır kullandığım hatta birkaç dakika önce birkaç paylaşım yaptığım ve 5-6 tane de sayfa beğendim sonra açıkken kapanıverdi. "HESABINIZ KAPATILDI" mesajı ekrana geldi. Bari neden kapatıldı onu söyleyin,yok.Arkamdan da kapatmadılar yüzüme karşı kaptıverdiler. Kimseye bir zararım olduğunu düşünmüyorum(siyasi içeriktir falandır paylaşmam)
    Ama şu var:son zamanlarda sürekli cep telefonu isteyip duruyordu bende vermiyordum acaba ondan mıdır nedir ya da sürekli olarak sayfa/grup beğeniyordum bundan mıdır ki?

    Araştırdım aynı sizin gibi kimlik bilgilerimi istedi vermedim,vermeyeceğim de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 27 Mayıs 2017; 19:13:31 >




  • Telefon numarası verdiğim hesabımı kapattılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.